kızlar benim kuzum 3500 gram doğmuştu şimdi 28 günlük ve 4000 gram olmuş sizce de az kilo almamış mı zaten sürekli emmek istiyor sütüm de az mama takviyesi yapmam gerekir mi acaba
benimde bebeğim 2kilo 750 800 arasıydı. şuan 35 günlüğüz 4 kilo 100 gr olmuş bana hemşire az almış dedi sizce mama takviyesi yapayımmı herhangi bişey demedi yap yapma gibi.. sadece anne sütü veriyorum ve bazen azalıyo sütüm bazen iyi.. stresmi yapıyorum nedir..bol bol gelsinde emsin bebeğim..mememi emerken uyuya kalıyo ondanmı doymuyo acaba..ama kaka yapımı iyi günde 2 yada3 kez yapıyo maşallh..sadece uyku sorunumuz var gündüzleri uyuyo geceleri mıkırdanıyo uyuyo ama deliksiz değil yarım saat 1 saatte bir uyanıyo haliyle bende uykusuz kalıyorum.. annelik ne zormuş gerçekten annemin kıymetini daha iyi anladım..
benimde bebeğim 2kilo 750 800 arasıydı. şuan 35 günlüğüz 4 kilo 100 gr olmuş bana hemşire az almış dedi sizce mama takviyesi yapayımmı herhangi bişey demedi yap yapma gibi.. sadece anne sütü veriyorum ve bazen azalıyo sütüm bazen iyi.. stresmi yapıyorum nedir..bol bol gelsinde emsin bebeğim..mememi emerken uyuya kalıyo ondanmı doymuyo acaba..ama kaka yapımı iyi günde 2 yada3 kez yapıyo maşallh..sadece uyku sorunumuz var gündüzleri uyuyo geceleri mıkırdanıyo uyuyo ama deliksiz değil yarım saat 1 saatte bir uyanıyo haliyle bende uykusuz kalıyorum.. annelik ne zormuş gerçekten annemin kıymetini daha iyi anladım..
canim,hemsire bence rakamlari karistirmis heralde.bebegin nerdeyse 1300 gr in ustunde almis,superrrr yani...masallah bebegine....
ben de 20 ekimde 38+1 haftalıkken doğum yaptım, bebişim 2650 gram doğdu, kilomuz standartlara uyuyo ama sizlere bakınca bebişim çok küçükmüş gibi gelio benneyaptımki yarın sağlıkocağında kontrolümüz var, ama sanki hiç kilo almamış gibi geliyo, hala minicik görünüyo gözüme, sanki benim de sütüm yetmiyomuş gibi geliyo, sadece süt verdiğim zaman yarım saatte bir tekrar emmek istio, emziriyorum yine istiyo, sanki göüslerim de boşmuş gibi geliyo, süt dolduğu zaman kocaman oluyolar, bi de sertleşiyolar, ben de ister istemez birkaç kere mama veriyorum, mamayı içtiği zaman 3 saate yakın uyuyo, sadece emdiği zaman sürekli uyanıyo emmek istio, zaten göüslerim de çok acıyo, emdikten sonra sancı yapıyo, napcam bilmorum, kakasını da gayet iyi yapıyo, ama aç kalmasına kıyamıyorum, sadece sütümden başka bişey vermek de istemiyorum, acaba yanlış mı yapıyorum:uhm:
bende senın gibi 38+2 haftalıkken doğum yaptım daha bebeğimi tarttırmadım ama kılo aldığının farkındayım benımde yerı gelıyor sutum yetmıyor mama takvıyesı bende yapıyorum sadece mamayla buyuyen bebekler var onlar napsın bızımkıler en azından anne sutunude alıyorlar bişey değişmiyorkı aç kalmaları daha mı ıyı uykusuz huzursuz ve dirençsız olur çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?