Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doğum yapan anneler bebişler kaç kilo oldu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
aaaa edhak sendemi burdaydın, valla seni yakalamakgibi bi niyetim yoktu :) ben de bugün sağlık ocağından geldiydim de bebişimin boyunu kilosunu yaziym dediydim 2650 gram 46 cm doğduk, 34. günlüküz şu anda, 3870 gram ve 53 cm olmuşuz, maşallah maşallah nazar değmesin bize :)

arkadaslar masallah bebişleriniz iyi gelişmiş. benim kzımdoğduğunda 3330 grdı boyu ise 49cmdi 1hafta önce gittiğimde 4000gr olmuş boyu ise 51cm. sizce benimki biraz az gelişmemiş mi aslında bana göre normal ama yazılanlara bakılınca moralim bozuldu

yok bence iyiidir, ebeniz de iyi dediyse bi sorun yok, anacım benimki minnacık doğdu zaten, size yetişmeye çalışıyo:teytey:

canım benim benimkinin kilosu seninkinden az boyuda aynı moralin düzelsin en az alan benimki:ecrin_bebek:kafamçokkarıştı

08.10.08 de doğdu kilomuz 2880 gr boy 47 cm di.
25,11,2008 yani bugunki kontrolde kilomus 4900 gr boyda 52 cm olmus??hemşişko hem güdük sanırım yaaaaa((

Son düzenleme:
muhaha o ne len:roflol:

anacım bi anlasam, çocuk uykusunda ıhıhıhıhıhı yapıyo, hani atlar kişner ya onun gibi, onun yüzünden gülme krizi geçiriyorum, bazen uyanıkken de yapıo, sanki ıkınıyomuş gibi, yaparken geriniyo, sanki pırt yapcak da onun için yapıo, ama çıkardığı ses çok komik oluyo yaaa:roflol:

26.09.08 de doğdu oğlum.3.050 gr 51 cm di
2 aylık oldu.4.800 gr 58 cm olmuş...burayı okuyana kadar kilosu normal gelmişti ama şimdi moralim bozuldu..az almış yaa..bide benim oğlan acayip kusuyo.her emmeden sonra resmen yarıdan çoğunu çıkarıyo.her bebek kusarda bu baya bi çok.bu kadar kusmasa belki daha iyi kilo alırdı diyorum kendi kendime:uhm:

baştan sona ben mi yanlış okudum yoksa sizin matematiğiniz mi zayıf ? bir bebeğin ayda en az 600 gr en çok da 1 kilo civarı alması lazım öylemi, yani başka bi hesapla ortalama günde 30 gr demek. hesap buyken hala bebeği normal kilo alıpta başkalarına kıyasla evham yapan arkadalara tavsiyem moralinizi bozmayın sütünüzü azaltmayın:ecrin_bebek:

kızlar benim bebeğim 4.500 55 cm doğdu.doğduğunda gözlerime inanamadım hemde normal doğurdum.neyse bir aylıkken 5 .500 oldu gelişimi iyidi taki 6 ayına kada 6 aylıkken 8900 dü şu an kızım bir yaşında ve 8.300 altı ay boynca kilo almayı bırakın kilo verdik.nedeni idraryolu enfeksiyonu.diyeceğim odurki bir bebek aylık 500 ila 1 kilo arası kilo alımı var ise zayıfmış kiloluymuş takmayın lütfen..sağlıklı olsunlarda..

maşallah maşallah pek güzel olmuş

ama dr um çok almış dedı ben sutum yetmıyor düşüncesıyle aralardam mama da verdım kızdı nerden bılıosun sutunun yetmediğini dedi 3 gundur sadece anne sutu verıyorum ama aç bellı her seferınde ağzını açıyor ağlıyor sanırım mıdesı buyudu bakalım gramı gunluk arttıysa sutum yeterlı demekmiş yarın gidicem tekrar haber verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…