dün doktordan geldik, boy 50 cm, kilo 3200 olmuş, minnacık bişeyiz biz yaa
hıh ibolya bi minnacıkta bende var aynı kız bunlar boyda aynı benimki senden 150 gr daha fazla yemedigim şey kalmadı süt artsın diye emzir mama verme diyolar e benimki aç yırtıyo etrafı direncez bakalım
doğduğnda 3300dü 5gün sonra 3240 1 ay sonra da 3900 olmuş
660gr almışz ben daha fazla bekliyodum açıkcası
kızım 2700, 49 cm doğdu:))dün kontrolümüz vardı..1ayın sonunda kızım 3800 ,55 cm olmuş:)
ah canım ah sorma, karşı komşunun 2 yaşında oğlu var, o bile annesine minnacığa gidelim anne diyomuş, ismimiz bile minnacık kaldı :roflol: evelki gün doktordaydık, doktorumuz çok beğendi oğluşumu, böcük böcük bakıyo dr teyzesine, amanin annesi şuna bak ne kadar dikkatli bakıyo bana dedi, ellerinden tutup kaldırmaya çalıştı, minik sıpam çok güçlü çok azimli maşallah, drun elinden tutup kalkcam diye uğraşıyo, ufacık tefecikiz ama doktorumuz sağlıklı diyo, babasına çekcek herhalde, babamız minyon bi adamcağız :) napalım canı içinde olsun da yavrularımızın bizimkiler de minnacık oluversin dimi,
nisanurcum şükret, bak bizimkiler o kadar da yok, minnacık minnacık geziyoruz ortalarda, minik paşamın şu andaki kilosu sizin doğum kilonuz kadar bile değil, evimize bebiş görmeye gelen misafirlerimiz biyerine bişey olcak diye korkudan kucaklarına bile alamıyolar yusuf paşayı kaydirigubbakcemile3,. maşallah bebeğine, allah kocaman olup evinizde oradan oraya koşuşturduğu günleri de gösterir inşallah, a.s.
bi minnacık da sende var ha gaysecim, annelerimiz, teyzelerimiz, ablalarımız gibi biz de büyütücez inşallah bebişlerimizi :ecrin_bebek:
ya arkadaslar benım kızım 2800 doğmustu 30 gunlukken gıttık 3500 olmus.normalmı.bıraz az gıbı gldı bana.sızlerınkını okuyunca ıyıce anladımkı benım kızım bıraz yavas ılerlıyecek.mama takvıyesı yapmıyorum yanı sadece emzırıyorum gunde 2 defada rezene verıyorum.normalmı aceba doktora goturmem lazım sanırım ama bısıy soracam emıyo uyuyo kızım bı huysuzlugu olmadı yanı doymasa aglar heralde oyle degılmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?