Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doğum yapan anneler bebişler kaç kilo oldu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benim oğlumda 3.700 doğdu, 20 günlükken doktora götürdük o zamanda 3600 e düşmüş doktor 9. günden sonra bebekler kilo alır sizinki hiç almamış dedi...zaten bebeğim çok iştahlı bi bebek yalancı emziği bile her zaman kabul etmiyor pıt atıveriyor ...şuan da hem beni emiyor çurk çurk hem bireborunu hiç ayırt etmiyor...en son 1 aylık gittik tekrar doktora 4.170 gr. olmuştu mama takviyesi alıyor mecburen ve şimdi çok iyi toparlandı...salı günü sağlık ocağına gidicez bakalım kaç kilo aldı..gündede 5 kez kaka yapması normalmiş bunuda bilgi olarak vereyim kızlar doktorumuz dedi..

oğluşum 3300 doğdu, 27.günde 4500 olmuş acile götürdüğümüz için doktora kilo olayı sormadım bile ama heralde normal kilo alımı

bugün aşımız yapıldı.
kızımın kilosu 4690, boyu 55 cm.

dün doktordan geldik, boy 50 cm, kilo 3200 olmuş, minnacık bişeyiz biz yaa

hıh ibolya bi minnacıkta bende var aynı kız bunlar boyda aynı benimki senden 150 gr daha fazla yemedigim şey kalmadı süt artsın diye emzir mama verme diyolar e benimki aç yırtıyo etrafı direncez bakalım

doğduğnda 3300dü 5gün sonra 3240 1 ay sonra da 3900 olmuş
660gr almışz ben daha fazla bekliyodum açıkcası

kızım 2700, 49 cm doğdu:))dün kontrolümüz vardı..1ayın sonunda kızım 3800 ,55 cm olmuş:)

hıh ibolya bi minnacıkta bende var aynı kız bunlar boyda aynı benimki senden 150 gr daha fazla yemedigim şey kalmadı süt artsın diye emzir mama verme diyolar e benimki aç yırtıyo etrafı direncez bakalım

ah canım ah sorma, karşı komşunun 2 yaşında oğlu var, o bile annesine minnacığa gidelim anne diyomuş, ismimiz bile minnacık kaldı :roflol: evelki gün doktordaydık, doktorumuz çok beğendi oğluşumu, böcük böcük bakıyo dr teyzesine, amanin annesi şuna bak ne kadar dikkatli bakıyo bana dedi, ellerinden tutup kaldırmaya çalıştı, minik sıpam çok güçlü çok azimli maşallah, drun elinden tutup kalkcam diye uğraşıyo, ufacık tefecikiz ama doktorumuz sağlıklı diyo, babasına çekcek herhalde, babamız minyon bi adamcağız :) napalım canı içinde olsun da yavrularımızın bizimkiler de minnacık oluversin dimi,

doğduğnda 3300dü 5gün sonra 3240 1 ay sonra da 3900 olmuş
660gr almışz ben daha fazla bekliyodum açıkcası

nisanurcum şükret, bak bizimkiler o kadar da yok, minnacık minnacık geziyoruz ortalarda, minik paşamın şu andaki kilosu sizin doğum kilonuz kadar bile değil, evimize bebiş görmeye gelen misafirlerimiz biyerine bişey olcak diye korkudan kucaklarına bile alamıyolar yusuf paşayı kaydirigubbakcemile3,. maşallah bebeğine, allah kocaman olup evinizde oradan oraya koşuşturduğu günleri de gösterir inşallah, a.s.

kızım 2700, 49 cm doğdu:))dün kontrolümüz vardı..1ayın sonunda kızım 3800 ,55 cm olmuş:)

bi minnacık da sende var ha gaysecim, annelerimiz, teyzelerimiz, ablalarımız gibi biz de büyütücez inşallah bebişlerimizi :ecrin_bebek:

biraz moralin düzelsin canım bak benim bebişim 37. haftada olmasına rağmen 2070 gr doğdu anne karnında beslenememiş şimdi 3500 gramız asıl minnacık olan biziz moralinizi bozmayın büyüyecekler inşallah

bende kasım anesiydim beyefendi 34.haftada gelmeye karar verince 2.150 gr doğdu.şu an 1 aay 3 günlük 2.700 falan boyuda 46ydı 48 olmuş.başkaları diil ben oğlumu minnacık oğum benim diye seviyorum.aslan parçası (kuyruğunu tramvay çiğnemiş:)))))

3 kg 49 cm doğdu bebişim
dun kontrolu vardı
4.400 52 cm olmuş
maşallah deyın yavrumaa
anne sutune devamm

minnacık da olsalar çok sevimliler ama değil mi. ben yusuf eymenime aşıkım artık. hayatıma bir daha başka bir erkeğin girebileceğini sanmıyorum. hamileyken ultarsonda bebişimi gülümserken gördükten sonra aşık olmuştum zaten. eşime bile hayatımda artık başka bir erkek var üzgünüm seni terkediyorum diye şaka bile yapmıştımk aydirigubbakcemile3 allahım acılarını göstermesin :Saruboceq:

SADECE ANE SÜTÜ WERİYORUM
3760 doğdu 51 cm di bugun 1 aylık oldu kontrole gtiik 5100 gr olmuş boyuda 56 cm

kilo 3430kg: boyu 50 cm di 1 ay oldu 5000kg boyuda 54 cm olmuş maşşallah kuzuma allah hepimizin evladına sağlık ve uzun ömürler versin nazarlardan korusun:teytey:

ya arkadaslar benım kızım 2800 doğmustu 30 gunlukken gıttık 3500 olmus.normalmı.bıraz az gıbı gldı bana.sızlerınkını okuyunca ıyıce anladımkı benım kızım bıraz yavas ılerlıyecek.mama takvıyesı yapmıyorum yanı sadece emzırıyorum gunde 2 defada rezene verıyorum.normalmı aceba doktora goturmem lazım sanırım ama bısıy soracam emıyo uyuyo kızım bı huysuzlugu olmadı yanı doymasa aglar heralde oyle degılmı?

evet canım doymasa uyumaz zayen ağlar. Kafana takıcak bişi yok gayet ii bence bizim sağlık ocağının ebesi şöyle diyor eğer bebekler 1 ay içerisinde 700gr alıyorlarsa normal, 700gr altında alıyorlarsa az, 1 kg üstünde alıyorlarsa fazlaymış yani senin kuzunda bir sorun yoküzülme bence yerimseniben

benim oğlum 3880 doğdu 1 aylıkken 5050 gr oldu.ilk günlerde sütüm azdı tabi ama sonradan kompostolar sayesinde arttı galiba:) maşallah oğluşuma

aa bak burda topic varmış o maşallah sizde 5 kilonun üstüne çıkanlar varmış demek bizim oğluş normal almış
1 haftalıkken 3200 gr 50 cm idik
1 ay 2 günlük 4600 gr 58 cm
boyumuz da iyi uzamış herhalde selvi boylu olacak oğluşum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…