Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doğum yapan anneler bebişler kaç kilo oldu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ege 41. haftaya girdiğimizde doğdu 3580,49 cm.azıcık bücürgamyoncuiremsu ilk ay sonunda 5500,2.ayın sonunda 6300,3.ayın sonunda 7000gram 59 cm olmuştu.bakalım 19unda gideceğiz ne kadr olmuş

Son düzenleme:
arkadaşlar tecübemi paylaşmak isterim..
oğlum 3550gr 50 cm olarak doğmuştu yani standart bir bebekti. ilk ayında çok ağlıyordu ilk bebeğim olduğu içinde acemilik çekmiştim tabii.
iki annemde bebeğimin doymadığını açlıktan ağladığını söleyip biri muhallebi diğeri ise hazır mama konusunda bayağı ısrarcı olmuşlardı ama biraz sabit fikirli olduğum için ikisininde dediğini yapmadım anlıyacağınız sıkıntılı bir süre yaşadıklmaz:
sadece anne sütü verdim gak diyince verdim guk deyince verdim
bir ay sonra kontrole gittiğimizde bebeğim 4900gr olmuştu
zaten zavallı bebeğim gaz sıkıntısından ağlıyormuş
kilo alımı aynı oranda devam etti çok şükür şimdi 2.5 yaşında 18kg 99cm.gamyoncuiremsu
diyeceğim annelik çok özel içinizdeki sesi dinleyin ellbette büyüklerimiz tecrübeliler ama o bebek bizim. doktor aksi birşey demedikçe anne sütünde başka birşey vermeyelim yavrularımıza
hepinizin bebişleri hayırlı olsun

benım kızım 2700 gr dogdu

1. ayda 3600gr
2. ayda 4300 gr
3. ayda 5200 gr
4. ayda 6150 gr

suan 4.5 aylık ve 6500 gr.. kılolu degıl ama cok şükür saglıklı..

slm kızlar;
yazılarınızı okuyunca bebeğimin kilolu olduğunu düşündüm benim bebeğim 3200 doğdu sarılık sonrası 2800e düşmüştü ama ben 2 gün içinde sütümle ve aşırı uğraşla3200e çıkarmıştım yani doğum kilosuna bebeğim şuan 21 günlük bugün kontrolü vardı 4150gr.çıktı drye nasıl iyimi dedim çok iyi dedi ..Sizin bebişlere göre kilolu fakat benim benim görünüşte çok zayıf fakat boyu uzuyor ..Acaba bizde bi sorun mu var ?Ama şuda var ben bebeğimi emziremedim göğsümü almadı sadece anne sütüyle sağarak besliyorum yani biberonla bu yüzden saatleri ve ccsi düzenli 2 saatte 60-70 hatta bazen 80 cc içiyor.Bu normalmi kafam karıştı ?

benim kızım doğduğunda 3600 dü. 32 günlükken 5300 olmuştu. doktor bile şaşırdı, biraz fazla kilo almış dedi

Masallah herkesin bebeği amma kilolu doğmuş ya ne güzel imrendim valla
Ben 38+0 da doğum yapacağım inşallah ama doktor bana 2600 civarı olur dedi sağlıklı olsun yeter tabiiki ama ne yediysem besleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…