dün erkek kardeşim telefonla beni aradı, abla hani yusufun ninnisi vardı ya dedi, arkadaşım da ondan istiyomuş hangi siteden indirmiştin ben şimdi onun evindeyim sitenin linkini msnden atsana dedi, tamam dedim msn açtım, linki attım, sonra sohbet etmeye başladık, arkadaşı da bizim eski mahalleden bi çocuk, bebeğimin kaç kg olduğunu sormuş, kardeşim abla yusuf kaç kg dedi, 4270 gelmişti pazartesi günü dedim, onlarınkisi 60 günlük 5 kg olmuş, abla yaaa dedi yusufuma hiç bakmıyomusunuz dedi, bak ramazanınki 5 kg olmuş dedi, ne bakmaması yaa ayda 1 kg alıyo daha napsın çocuk dedim, şakayla karışık doktor çok beğeniyo gelişimini aşık oğluma ne diyon sen dedim, e ramazangilinki 5 kgmiş ama dedi, bende bozuntuya vermedim, napcan kilolu çocuğu yav dedim, ya obez olcak ya şeker hastası, öylemi olsun yani dedim, benim çocuğumun canı içinde taş gibi dedim, hımmm ne biliym abla dedi, sonra şeytan dürttü beni, rahatsız oldum arkadaşının o şekilde düşünmesine, boyu kaç cmmiş dedim, 52 cmmiş dedi, bizimkisi 54 cm, hem de onların ölçüleri 60 günlükken, bizimkisi ise 55 günlükken alınan ölçüler, boşverin kızlar, kendi çocuklarınıza bakın, her çocuğun bünyesi tabiatı farklı, soya göre değişio, benim eşim minyon tipli bi adam, e bizim sülalemizde de öyle izbandut gibi adamlar yoktur, bu çocuktanda ibrahim kutluay giibi olmasını bekleyemem herhalde dimi :=) valla şahsım adına ben çocuğumun gelişiminden gayet memnunum, minnacık duruyo ama o sesi neresinden çıkartıyo hala çözemedim :roflol: hem sevdiğim zaman öyle güzel gülücükler atıyo ki bana, hatta bir iki gün önce resmen kahkaha attı, sesli güldü, bi daha aşık oldum o an, ya çocuğum kıpır kıpır iki dk yerinde durmuyo, sürekli hareketli, karnının üstüne yatırdığım zaman başını dik tutabiliyo, hatta kucağımdayken kafası sürekli dik, çok nadir dengesini kaybedio, çoğunlukla kafasını dik tutuyo, görenler bile maşallah çekiyolar, e şimdi bu durumdra çocuğumun kilolu olması mı önemli, capcanlı olması mı önemli, doktorum da kilosunun gelişimi çok güzel diyosa niye ben başkalarının çocuuğuyla kıyaslayayımki dimi, gönlünüzü ferah tutun artık sıkmayın şu canınızı, çocuğunuz sağlıklı mı normal bi çocuk gibi gelişiyo mu ona bakın, vay 100 gram fazla vay 1 cm eksik takıntılarına hiç girmeyin, önemli olan beden ve ruh sağlığı, akıl sağlığı, valla ben netten araştırıyorum, ayına göre bebeğimin neler yapabileceğine bakıyorum, bebeğim nette okuduğum herşeyi yapıyo, bende bebeğimin diğer bebekler gibi normal olduğunu görünce çok mutlu oluyorum, hatta inanmazsınız bebeğim çooook uzaklardan bile bizi seçebiliyo, doktorumuz bile hayret etmişti, ben uzaktan yürürken gözleriyle beni takip ediyo, çoook uzaklardan bebeğimimm aşkımımmm nasılsıınnnn diye ona sesleniyorum ve bana gülücük atıyo, ben şimdi bu durumda niye kilosunu takayım ki, bıcır bıcır bi oğlum var daha ne isterim ki
dün erkek kardeşim telefonla beni aradı, abla hani yusufun ninnisi vardı ya dedi, arkadaşım da ondan istiyomuş hangi siteden indirmiştin ben şimdi onun evindeyim sitenin linkini msnden atsana dedi, tamam dedim msn açtım, linki attım, sonra sohbet etmeye başladık, arkadaşı da bizim eski mahalleden bi çocuk, bebeğimin kaç kg olduğunu sormuş, kardeşim abla yusuf kaç kg dedi, 4270 gelmişti pazartesi günü dedim, onlarınkisi 60 günlük 5 kg olmuş, abla yaaa dedi yusufuma hiç bakmıyomusunuz dedi, bak ramazanınki 5 kg olmuş dedi, ne bakmaması yaa ayda 1 kg alıyo daha napsın çocuk dedim, şakayla karışık doktor çok beğeniyo gelişimini aşık oğluma ne diyon sen dedim, e ramazangilinki 5 kgmiş ama dedi, bende bozuntuya vermedim, napcan kilolu çocuğu yav dedim, ya obez olcak ya şeker hastası, öylemi olsun yani dedim, benim çocuğumun canı içinde taş gibi dedim, hımmm ne biliym abla dedi, sonra şeytan dürttü beni, rahatsız oldum arkadaşının o şekilde düşünmesine, boyu kaç cmmiş dedim, 52 cmmiş dedi, bizimkisi 54 cm, hem de onların ölçüleri 60 günlükken, bizimkisi ise 55 günlükken alınan ölçüler, boşverin kızlar, kendi çocuklarınıza bakın, her çocuğun bünyesi tabiatı farklı, soya göre değişio, benim eşim minyon tipli bi adam, e bizim sülalemizde de öyle izbandut gibi adamlar yoktur, bu çocuktanda ibrahim kutluay giibi olmasını bekleyemem herhalde dimi :=) valla şahsım adına ben çocuğumun gelişiminden gayet memnunum, minnacık duruyo ama o sesi neresinden çıkartıyo hala çözemedim :roflol: hem sevdiğim zaman öyle güzel gülücükler atıyo ki bana, hatta bir iki gün önce resmen kahkaha attı, sesli güldü, bi daha aşık oldum o an, ya çocuğum kıpır kıpır iki dk yerinde durmuyo, sürekli hareketli, karnının üstüne yatırdığım zaman başını dik tutabiliyo, hatta kucağımdayken kafası sürekli dik, çok nadir dengesini kaybedio, çoğunlukla kafasını dik tutuyo, görenler bile maşallah çekiyolar, e şimdi bu durumdra çocuğumun kilolu olması mı önemli, capcanlı olması mı önemli, doktorum da kilosunun gelişimi çok güzel diyosa niye ben başkalarının çocuuğuyla kıyaslayayımki dimi, gönlünüzü ferah tutun artık sıkmayın şu canınızı, çocuğunuz sağlıklı mı normal bi çocuk gibi gelişiyo mu ona bakın, vay 100 gram fazla vay 1 cm eksik takıntılarına hiç girmeyin, önemli olan beden ve ruh sağlığı, akıl sağlığı, valla ben netten araştırıyorum, ayına göre bebeğimin neler yapabileceğine bakıyorum, bebeğim nette okuduğum herşeyi yapıyo, bende bebeğimin diğer bebekler gibi normal olduğunu görünce çok mutlu oluyorum, hatta inanmazsınız bebeğim çooook uzaklardan bile bizi seçebiliyo, doktorumuz bile hayret etmişti, ben uzaktan yürürken gözleriyle beni takip ediyo, çoook uzaklardan bebeğimimm aşkımımmm nasılsıınnnn diye ona sesleniyorum ve bana gülücük atıyo, ben şimdi bu durumda niye kilosunu takayım ki, bıcır bıcır bi oğlum var daha ne isterim ki
çok güzel yazmışsın canım benim bebişim 2070 gr doğdu en zayıf ekim bebesi yani şuan 4700 gramız ama bazı dingiller hala çocuk toparlanamamış gibi sözlerle benim moralimi bozuyor benim bebişimde çok hareketli maşallah bu ayda yapması gereken her şeyi yapabiliyor çok şükür napalım herkesin bebeği tombiş olacak diye bişey yok ama işin kötüsü bizim doktorumuz bebişin gelişimiyle ilgili teşvik edici hiçbişey söylemiyor aslında ayda 1 kilo alıyor ama doktorumuz memnun olmuyor bir türlü bende acaba çok mu kötü gidiyoruz diyorum ister istemez.
benimoğlum 70 günlükken geçencts 4270gr ve 52 cm çıktı hiiiiöç kafama takamam canı içinde sağlıklı ve capcanlı biçocuk Allaha çokşükür dediğin gibi eşim ve ailesi minyon onlara bensiyoı herhalde benimabilerim uzun uzun ama boşver huylarıda suyuda benzemesin onlara babasına benzesin kzuuzmdün erkek kardeşim telefonla beni aradı, abla hani yusufun ninnisi vardı ya dedi, arkadaşım da ondan istiyomuş hangi siteden indirmiştin ben şimdi onun evindeyim sitenin linkini msnden atsana dedi, tamam dedim msn açtım, linki attım, sonra sohbet etmeye başladık, arkadaşı da bizim eski mahalleden bi çocuk, bebeğimin kaç kg olduğunu sormuş, kardeşim abla yusuf kaç kg dedi, 4270 gelmişti pazartesi günü dedim, onlarınkisi 60 günlük 5 kg olmuş, abla yaaa dedi yusufuma hiç bakmıyomusunuz dedi, bak ramazanınki 5 kg olmuş dedi, ne bakmaması yaa ayda 1 kg alıyo daha napsın çocuk dedim, şakayla karışık doktor çok beğeniyo gelişimini aşık oğluma ne diyon sen dedim, e ramazangilinki 5 kgmiş ama dedi, bende bozuntuya vermedim, napcan kilolu çocuğu yav dedim, ya obez olcak ya şeker hastası, öylemi olsun yani dedim, benim çocuğumun canı içinde taş gibi dedim, hımmm ne biliym abla dedi, sonra şeytan dürttü beni, rahatsız oldum arkadaşının o şekilde düşünmesine, boyu kaç cmmiş dedim, 52 cmmiş dedi, bizimkisi 54 cm, hem de onların ölçüleri 60 günlükken, bizimkisi ise 55 günlükken alınan ölçüler, boşverin kızlar, kendi çocuklarınıza bakın, her çocuğun bünyesi tabiatı farklı, soya göre değişio, benim eşim minyon tipli bi adam, e bizim sülalemizde de öyle izbandut gibi adamlar yoktur, bu çocuktanda ibrahim kutluay giibi olmasını bekleyemem herhalde dimi :=) valla şahsım adına ben çocuğumun gelişiminden gayet memnunum, minnacık duruyo ama o sesi neresinden çıkartıyo hala çözemedim :roflol: hem sevdiğim zaman öyle güzel gülücükler atıyo ki bana, hatta bir iki gün önce resmen kahkaha attı, sesli güldü, bi daha aşık oldum o an, ya çocuğum kıpır kıpır iki dk yerinde durmuyo, sürekli hareketli, karnının üstüne yatırdığım zaman başını dik tutabiliyo, hatta kucağımdayken kafası sürekli dik, çok nadir dengesini kaybedio, çoğunlukla kafasını dik tutuyo, görenler bile maşallah çekiyolar, e şimdi bu durumdra çocuğumun kilolu olması mı önemli, capcanlı olması mı önemli, doktorum da kilosunun gelişimi çok güzel diyosa niye ben başkalarının çocuuğuyla kıyaslayayımki dimi, gönlünüzü ferah tutun artık sıkmayın şu canınızı, çocuğunuz sağlıklı mı normal bi çocuk gibi gelişiyo mu ona bakın, vay 100 gram fazla vay 1 cm eksik takıntılarına hiç girmeyin, önemli olan beden ve ruh sağlığı, akıl sağlığı, valla ben netten araştırıyorum, ayına göre bebeğimin neler yapabileceğine bakıyorum, bebeğim nette okuduğum herşeyi yapıyo, bende bebeğimin diğer bebekler gibi normal olduğunu görünce çok mutlu oluyorum, hatta inanmazsınız bebeğim çooook uzaklardan bile bizi seçebiliyo, doktorumuz bile hayret etmişti, ben uzaktan yürürken gözleriyle beni takip ediyo, çoook uzaklardan bebeğimimm aşkımımmm nasılsıınnnn diye ona sesleniyorum ve bana gülücük atıyo, ben şimdi bu durumda niye kilosunu takayım ki, bıcır bıcır bi oğlum var daha ne isterim ki
benimoğlum 70 günlükken geçencts 4270gr ve 52 cm çıktı hiiiiöç kafama takamam canı içinde sağlıklı ve capcanlı biçocuk Allaha çokşükür dediğin gibi eşim ve ailesi minyon onlara bensiyoı herhalde benimabilerim uzun uzun ama boşver huylarıda suyuda benzemesin onlara babasına benzesin kzuuzm
kizim 3 kilo 120 gram dünyaya geldi. 51 cm olarak.Simdi masallah evin icinde kosturuyor.
koşturuyo mu, nasıl koşturuyo :1shok::1shok:
büyümüş artık koşturuyo işte ne şaşırdın o kadar eheheheh :roflol:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ibolya arkadaş ekim annesi değil, çocuğu küçük doğmuş ama şimdi büyümüş de evde koşturuyomuş onu demek istiyoookaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?