Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doğum yapan anneler bebişler kaç kilo oldu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

çok güsel yazmışsın ibolyacım ağzına sağlık.....Şeniz

benim kızım 35 haftalık 2850 doğmuştu millet zayıflığının derdine düşmüştü...ne erken doğdudan anlarlar ne kilodan herkes bişe söyler çoğu zaman kaç kilo yada kaç aylık denilince duymazdan gelirdim.doktor normal dese bile millete göre zayıftır.insan ister istemez aceba sorun bendemi diye düşünüyor...ne salakmışım...özelliklede hastanelerde gidin bakın eğer kendininkinden şişmansa asla sormaz kaç aylık die ama kendi bebeginden zayıfsa hemen sorar kaç aylık kaç kilo vah vah tüh tüh demek için...
şimdi oğlum üst sınırda hastaneye gidince wallahi kimse sormuyor kaç kilo die...acaip bi milletiz vesselam

harbiden doğruyusöylüyosun merancım, ne yapsan yaranılmaz bize, en güzeli kulak tıkaycan, bildiğinden şaşmayacan, hem bizim çocuğumuzdan aleme ne dimi, ister zayıf olur ister şişman ister uzun olur ister kısa sonuçta bizim çocuğumuz, ekmeğini aşını onlar mı vercek sanki

anne sütü verenler bebeklerinin gelişimi için niye endişe ediyorlarki.anne sütü alan bebekler kiloları ne olursa olsun doktor problem yok diyorsa zaten sağlıklıdırlar.benim bebeğim tüm uğraşlarıma anne sütü almadı.mamayla besleniyor.kilo ve boy gelişimi üst sınırda olmasına rağmen sürekli endişe içindeyim.annesini emen bebekleri görünce kendimi hep eksik hissediyorum.bide çevremdekilerin çok bilmiş tavırları var tabiki.tek tesellim bebeğimin iyi gelişiyor olması ama sizler kadar şanslı değilim bebeğimi doğal yollarla besleyemiyorum.

çok güzel yazmışsın canım benim bebişim 2070 gr doğdu en zayıf ekim bebesi yani şuan 4700 gramız ama bazı dingiller hala çocuk toparlanamamış gibi sözlerle benim moralimi bozuyor benim bebişimde çok hareketli maşallah bu ayda yapması gereken her şeyi yapabiliyor çok şükür napalım herkesin bebeği tombiş olacak diye bişey yok ama işin kötüsü bizim doktorumuz bebişin gelişimiyle ilgili teşvik edici hiçbişey söylemiyor aslında ayda 1 kilo alıyor ama doktorumuz memnun olmuyor bir türlü bende acaba çok mu kötü gidiyoruz diyorum ister istemez.

oy maşallah, yav güzelim siz bizden minik doğmuşunuz bizi geçmişiniz, sizin doktor da bi hödük yani, biz 2650 doğduk ve geçen hafta pazartesi 4270 geldik, baksana bizden hızlı ilerliyosunuz, daha neyine memnun olmuyomuş, etraftan söylenenlere de aldırma, benim etrafımdakiler de öyle, kendi çocuklarıyla kıyaslıyolar, onlarınkisi bizden iri olunca seviniyolar, sanki benim çocuğum hastalıklı sanki benim çocuum özürlü onlarınkisi sağlıklı töbeee allahım gösterme yarappim

benimoğlum 70 günlükken geçencts 4270gr ve 52 cm çıktı hiiiiöç kafama takamam canı içinde sağlıklı ve capcanlı biçocuk Allaha çokşükür dediğin gibi eşim ve ailesi minyon onlara bensiyoı herhalde benimabilerim uzun uzun ama boşver huylarıda suyuda benzemesin onlara babasına benzesin kzuuzm

canım kac kılo dogmuslardı.sadece anne sutumu verıyosun merak ettım.benımkıde o cıvardada kılosu doktor mama ver dedı

maşallah kız senin oğlan vaktinden çok önce doğduydu, bak pek güzel toparlamış sevdim keratayı, süt yarıyo herhal, yaşıtlarına yetişcek, ben böceemi öyle seviorum benim oğlum arkadaşlarına yetişcek döveck diye, ağzını aça aça gülüyo böcüğümkaydirigubbakcemile3

ibolya arkadaş ekim annesi değil, çocuğu küçük doğmuş ama şimdi büyümüş de evde koşturuyomuş onu demek istiyoookaydirigubbakcemile3

haaaaaaaaaaaaaaa çocuk büyük yaniiiii, anam ne bilem diyom bende üçbeş aylık çocuk nasıl koşturur kaydirigubbakcemile3 cahallık zor iş yav kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…