Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doğum yapan anneler bebişler kaç kilo oldu?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
maşallah kız meran bizimki 4aylık 7kilo 64cm senin oğlan topaç gibin bişey heralde:roflol:
oğlan iyiki kucak sevmio yoksa halim harap özlemcim emzirirken bile yoruluyorum... yalnız özlem senin oğluş çok çok iyi maşallah hemde erken doğdu yanii

25 eylülde doğdu
25 aralıkta 3 aylık....8 kilo 150 gram boyumuzda 65 cm...

maşallah bebişimize.benimkiyle arasında 1 gün var ama kilo olarak baya ilerde.2.350 gr falan var aralarında.bende arada bi mama mı versem acaba:uhm:
özlemcim senin oğluşa da maşallah diyelim

maşallah bebişimize.benimkiyle arasında 1 gün var ama kilo olarak baya ilerde.2.350 gr falan var aralarında.bende arada bi mama mı versem acaba:uhm:
özlemcim senin oğluşa da maşallah diyelim
fatoşcum her bebek birbirinden farklı bence mama değil sadece annesütü alması makbul olan... bizim doktor başlayın dedi mamaya sadece 1-2 kere gece vercektik.sonra benim oğluş 21 günlükken ablasından bir mikrop aldı ve antibiyotik başladık ve ondan sonra oburlaştı....yani benim sütümle doymamaya başladı.eğer sadece beni emseydi ayda 1200 gr alcaktı çünkü benim sütümle günde 40 gr alıordu... şimdide mamayı bırakamıyoruz.sadece anne sütüyle ayda en az 600 gr alması normal...

oğlan iyiki kucak sevmio yoksa halim harap özlemcim emzirirken bile yoruluyorum... yalnız özlem senin oğluş çok çok iyi maşallah hemde erken doğdu yanii

ewet erken doğmasına göre gelişimi iyiydi bu aya kadar bu ay sadece 350gr almış o yüzden 1haftadır ek gıda veriyoz bakalım bugün kontrolümüz var 1haftada farketti gibi gelio bize...enfeksiyonu geçtiyse aşımızı olcaz ama hala biraz öksürüo sanırım yapmıycak aşı senağlama

canım mama nasıl verıyosun yanı oncelıkle hangı mama kullanıyosun.gunde kac kere ne kadar verıyosun yazarsan sevınırım.

canım mama nasıl verıyosun yanı oncelıkle hangı mama kullanıyosun.gunde kac kere ne kadar verıyosun yazarsan sevınırım.
canım benimki nestle nan içior...doktorumuz tavsiye etmişti....aptamil gibi tatlı değil...şimdi miktar yazmam doğru olmaz...ben sana derim şu kadar içir seninki az içer yada daha fazla içer sonra sorun olur o yüzden miktar veremem.nasıl verdiğime gelince mamalar genelde standart yapılır her 30cc için 1 kaşık
ama öncesinde mutlaka emziriyorum...sen emziriyormusun

canım ben tabıkı emzırıyorum doktor gunde 3 defa 60 cc ver dedı ama bızımkıne versem ıcecek daha ama vermıyorum.tabı doktorumun onerılerıne uycam.sadece meraktan sordum.oyle herkesın her yaptıgını bebegıme uyguluycak kadar cahıl degılım.yınede tesekkurler.

Dün bebişi kontrole götürdüm 85 günlük boyu 58cm kilo 6kg hersey yolunda kimseyle karsılastırmaya da gerek yok. Anne sütüne devam...

geçmiş olsun canımcım.yok zaten ben de anne sütüne devam ediyorum.mama vermek gibi bi niyetim yok şuan.espri olsun diye öyle yazdım.dr.um gelişimi güzel dedi.ben de kıyaslama yapılmasını doğru bulmuyorum.hepsi yapısal olarak birbirinden farklı sonuçta.aman sağlıklı olsunlarda

merhaha benim bebeğim 3kilo 650 ğr doğdu şuan 2 aylık ve7kilo ama aşırı fazla kusuyor sizin bebekleriniz kusuyormu doktora götürtüm birşey demiyorlar

merhaha benim bebeğim 3kilo 650 ğr doğdu şuan 2 aylık ve7kilo ama aşırı fazla kusuyor sizin bebekleriniz kusuyormu doktora götürtüm birşey demiyorlar

seninki güzel doğmuş benimki seninkinden tamı tamına 1 kg eksik doğmuştu, bazı bebekler kusarmış anacım, mide kapakcıkları gelişmediği için oluomuş, kilo alımı güzelse takma kafaya

kızım 2.700 doğdu:3. ayını doldurmamıza 3 gün kalasositososito 5.500 olmuştu minik kuzum boyumuzda taaam 61 cm:lepi: dr gelişimimizi çok beyendii:))))

benim oğluşumda 38+3 haftalık iken sezeryanla dünyaya gelmişti, 55cm - 3.020 kg olmuştu.2 aylık iken boyu 63 cm. 6.800 de kilosuydu.sadece anne sütü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…