maşallah canımsütün çok yarıyo sanırsam25 eylülde doğdu
25 aralıkta 3 aylık....8 kilo 150 gram boyumuzda 65 cm...
canım sütüm çok fazla değil ama yağlıymış...o yüzden mama takviyeside yapıoruz.yani hem mama hem mamamaşallah canımsütün çok yarıyo sanırsam
25 eylülde doğdu
oğlan iyiki kucak sevmio yoksa halim harap özlemcim emzirirken bile yoruluyorum... yalnız özlem senin oğluş çok çok iyi maşallah hemde erken doğdu yaniimaşallah kız meran bizimki 4aylık 7kilo 64cm senin oğlan topaç gibin bişey heralde:roflol:
25 eylülde doğdu
fatoşcum her bebek birbirinden farklı bence mama değil sadece annesütü alması makbul olan... bizim doktor başlayın dedi mamaya sadece 1-2 kere gece vercektik.sonra benim oğluş 21 günlükken ablasından bir mikrop aldı ve antibiyotik başladık ve ondan sonra oburlaştı....yani benim sütümle doymamaya başladı.eğer sadece beni emseydi ayda 1200 gr alcaktı çünkü benim sütümle günde 40 gr alıordu... şimdide mamayı bırakamıyoruz.sadece anne sütüyle ayda en az 600 gr alması normal...maşallah bebişimize.benimkiyle arasında 1 gün var ama kilo olarak baya ilerde.2.350 gr falan var aralarında.bende arada bi mama mı versem acaba:uhm:
özlemcim senin oğluşa da maşallah diyelim
oğlan iyiki kucak sevmio yoksa halim harap özlemcim emzirirken bile yoruluyorum... yalnız özlem senin oğluş çok çok iyi maşallah hemde erken doğdu yanii
fatoşcum her bebek birbirinden farklı bence mama değil sadece annesütü alması makbul olan... bizim doktor başlayın dedi mamaya sadece 1-2 kere gece vercektik.sonra benim oğluş 21 günlükken ablasından bir mikrop aldı ve antibiyotik başladık ve ondan sonra oburlaştı....yani benim sütümle doymamaya başladı.eğer sadece beni emseydi ayda 1200 gr alcaktı çünkü benim sütümle günde 40 gr alıordu... şimdide mamayı bırakamıyoruz.sadece anne sütüyle ayda en az 600 gr alması normal...
canım benimki nestle nan içior...doktorumuz tavsiye etmişti....aptamil gibi tatlı değil...şimdi miktar yazmam doğru olmaz...ben sana derim şu kadar içir seninki az içer yada daha fazla içer sonra sorun olur o yüzden miktar veremem.nasıl verdiğime gelince mamalar genelde standart yapılır her 30cc için 1 kaşıkcanım mama nasıl verıyosun yanı oncelıkle hangı mama kullanıyosun.gunde kac kere ne kadar verıyosun yazarsan sevınırım.
Dün bebişi kontrole götürdüm 85 günlük boyu 58cm kilo 6kg hersey yolunda kimseyle karsılastırmaya da gerek yok. Anne sütüne devam...
fatoşcum her bebek birbirinden farklı bence mama değil sadece annesütü alması makbul olan... bizim doktor başlayın dedi mamaya sadece 1-2 kere gece vercektik.sonra benim oğluş 21 günlükken ablasından bir mikrop aldı ve antibiyotik başladık ve ondan sonra oburlaştı....yani benim sütümle doymamaya başladı.eğer sadece beni emseydi ayda 1200 gr alcaktı çünkü benim sütümle günde 40 gr alıordu... şimdide mamayı bırakamıyoruz.sadece anne sütüyle ayda en az 600 gr alması normal...
merhaha benim bebeğim 3kilo 650 ğr doğdu şuan 2 aylık ve7kilo ama aşırı fazla kusuyor sizin bebekleriniz kusuyormu doktora götürtüm birşey demiyorlar
ibolya ne marifetli karısın heeeeee
ekim analarında bu konuyu celen karısına da söylermisin sana zahmet anacım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?