Sancılar ne sıklıkta ablacım? Ay gün sancıları dediğimiz sancılarda olabilir çünkü.36 +1 haftalık hamileyim . İlk defa böyle oluyorum .
1Bacaklarım sızlıyor .
2 karnım sürekli kasılıp açılıyor . Sürekli karnım hareket halinde .
3 kasık bölgeme baskı oluyor ve geçiyor.
Bugün diş tedavisi gördüm mecburen doktor bu konu da uyarısı yaptı ama ilk doğumum olacağı için İnan’ın bilmiyorum .
Sancılarım mı başlıyor.
Yerleşme sancısı olması muhtemel bende öyle sanıp muayene oldum çocuk yerleşiyor dediler sanırım sizinde öyle bence muhakkak Dr unuzla görüşün erken doğum başlamış olabilir36 +1 haftalık hamileyim . İlk defa böyle oluyorum .
1Bacaklarım sızlıyor .
2 karnım sürekli kasılıp açılıyor . Sürekli karnım hareket halinde .
3 kasık bölgeme baskı oluyor ve geçiyor.
4 idrar yapma isteğim geliyor sürekli baskıdan dolayı
Bugün diş tedavisi gördüm mecburen doktor bu konu da uyarısı yaptı ama ilk doğumum olacağı için İnan’ın bilmiyorum .
Sancılarım mı başlıyor.
Ablacım Sancı denilen şey ne bilmiyorum ki.Sancılar ne sıklıkta ablacım? Ay gün sancıları dediğimiz sancılarda olabilir çünkü.
Kasılma denilen şey ne tam olarak ablacımSakin ol canım. Normal artık bu haftalarda yaşadıkların , kasılmaların düzenlimi değilmi onu kontrol et.
Bahsettiklerin yalancı doğum sancıları da olabilir...
Peki böyle olduktan ne kadar zaman sonra Doğum oldu abla ?Yerleşme sancısı olması muhtemel bende öyle sanıp muayene oldum çocuk yerleşiyor dediler sanırım sizinde öyle bence muhakkak Dr unuzla görüşün erken doğum başlamış olabilir
Bir acile de olsa git yalancı sancıda olabilir erken doğum daKasılma denilen şey ne tam olarak ablacım
Tam 38 haftada yaşadım ben senin yaşadığını 39+1 de doğum olduPeki böyle olduktan ne kadar zaman sonra Doğum oldu abla ?
Ya işin aksi tarafı başka sehirdeyim uzaktayım kendi doktorum yok napacam bilmiyorumBir acile de olsa git yalancı sancıda olabilir erken doğum da
Karnının tahta gibi sert olması canım. Toplanıyo diyosun ya onun gibiKasılma denilen şey ne tam olarak ablacım
Sancı ve kasılma senin bize tarif ettiğin şey ablacım, eşin ya da bir yakının yanında mı? Değilse ara birileri gelsin seni hastaneye götürsün, doğum öncesi ay-gün sancıları da olabilir, doğum sancısı da olabilir, önlem için hastaneye gitsen iyi olacak gülüm.Kasılma denilen şey ne tam olarak ablacım
Peki napıyım acile mi gidiyim bilemedim kiTam 38 haftada yaşadım ben senin yaşadığını 39+1 de doğum oldu
Duruma göre gideceğim galiba canımBen ikizlerimde dogumumun başladığını anlayamadigim icin hayatim tehlikeye girdi canim 4 gün öncesi dogumum baslamia anlayamadım
Sadece bel agrim vardi
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Tedirgin olduysan acile git hemen nolur içimiz rahat olsun
Benim ebe komşum vardı evimde muayene etti doğum için hastaneye gittim gitmem gerektiğini de o söylemiştiPeki napıyım acile mi gidiyim bilemedim ki
Evet bir an da taş gibi oluyor .Karnının tahta gibi sert olması canım. Toplanıyo diyosun ya onun gibi
Yavrum senin ilk doğumun olacak ve çok acemisin, bence için rahat etsin diye kasılmaların devam ediyorsa acile git ablacım.Peki napıyım acile mi gidiyim bilemedim ki
Ihmal etme canim inşallah kötü bir şey olmazDuruma göre gideceğim galiba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?