Su anda takip edeceğim durumu mu o zaman. Sırtım falan agrıyorBenim sancılarım en başından beri düzensiz bi şekilde 3 4 dk da bir geliyordu. Ve eğer gerçek sancı ise uyutmaz seni.
Rahat ettirmez.
Gece 2 gibi başladı saat 4 gibi kanama oldu nişan denilen.
Sabah 5 gibi hastaneye gitmiştim ikindi 4 te normal doğum oldu. İlk çocuğumdu.
Benimde sırtımdan belime dizlerime vuran bir ağrıydı hani adet sancısı gelirde dizlerde bi dermanszlk karında sancı olur ya onun şiddetlisi gibi.Su anda takip edeceğim durumu mu o zaman. Sırtım falan agrıyor
Yani bu durumda durup takip edeceğim artacak mı diye. Gelişmeleri buraya yazarımBenimde sırtımdan belime dizlerime vuran bir ağrıydı hani adet sancısı gelirde dizlerde bi dermanszlk karında sancı olur ya onun şiddetlisi gibi.
Gitgide artıyordu. 4 cm açılınca sancı geldiğinde ayakta duramıyordum çömelip bekliyordm ve belim gövdemden sanki kopacak gibi ağrıyordu annem o ara sırtımı ovuyordu rahatlıyordm.
Kusmaya başlamıştım ağrıdan.
Sonra epidural anestezi oldm
Rahatldm bi süre
Son saatlerde kasığımın sol tarafından çok ağrı çektm.
Orası da kesiliyor gibi ağrıyordu.
Sonra doğuma girdim.
Doğururken acı filan hissetmedim hiç. O bölgede.
Sizin yalancı Sancılar da benim bahsettiğim gibi mi oluyordu pekiBen 38 haftalık ta doğum yapmıştım artık Sizin de son haftalariniz dediğim gibi bu son haftada bebek aşağı döner ve bu da baskı yapar belinize iğne saplanmış gibi olur siz yine de acile görünün derim
Yani illa ki bi belirti olur. Suyun gelir kanamn olur belki anlarsn mutlaka.Yani bu durumda durup takip edeceğim artacak mı diye. Gelişmeleri buraya yazarım
Ablacım sancılarım azaldı sabah uyandığımda rahatladım . Bugun kendi doktoruma gidecemelmas,
fırsat bulunca buraya yaz ablacım, bizi merakta bırakma, Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Merhaba , bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah geçmiş olsun.36+3 de 28 gün önce Doğum yaptım gece karnım sizin gibi sürekli kasılıyordu ama sancım yoktu yattım uyudum sabah suyumun gelmesine uyandım uykudan hemen hastaneye gittik hastane evimr 5 dk uzaklıkta gittiğimde 5 cm açılmam vardı gram sancım yoktu apar topar sezeryane aldılar o yüzden bir acile gitmen de gayda var
Amin insallah çok şükür olmadı ciğer gelişimini tamamla mıstı 2700 gram doğduMerhaba , bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah geçmiş olsun.
Bebek o haftalarda doğduğunda küvöz falan gerekli oldumu acaba ciğer gelişimini falan tamamlamışmıydı. Benim en büyük korkularımdan biri o da
Maşallah Allah bağışlasın kuzunu... Kilosuda iyiymişAmin insallah çok şükür olmadı ciğer gelişimini tamamla mıstı 2700 gram doğdu
Askm şu geliyo once idrar kaçırır gibi ama çok şu geliyo ve gelen şu sıcak ondan sonrada sancı başlıyo sancı bel ağrısı genelde oluyo36 +1 haftalık hamileyim . İlk defa böyle oluyorum .
1Bacaklarım sızlıyor .
2 karnım sürekli kasılıp açılıyor . Sürekli karnım hareket halinde .
3 kasık bölgeme baskı oluyor ve geçiyor.
4 idrar yapma isteğim geliyor sürekli baskıdan dolayı
Bugün diş tedavisi gördüm mecburen doktor bu konu da uyarısı yaptı ama ilk doğumum olacağı için İnan’ın bilmiyorum .
Sancılarım mı başlıyor.
Canım bebeğin toplaniyo normal bu sancı değil göğüsün le karnın arasındaki boşluk artmış mi en az 4 parmak aşağı inmiş olması lazımKarnımın bir tarafı taş gibi oluyor bir kaç saniye sonra gevşiyor.
Bunu mu sayacağım . ?
Şehirler arası yoldayım canım su anda sadece belim agrıyor kramp gibi
Karnın inmeye başlamiş dediler görenlerCanım bebeğin toplaniyo normal bu sancı değil göğüsün le karnın arasındaki boşluk artmış mi en az 4 parmak aşağı inmiş olması lazım
Hayırlısı bakalım canım...Şehirler arası yoldayım canım su anda sadece belim agrıyor kramp gibi
Belim hiç geçmiyor bak saatler olduHayırlısı bakalım canım...
Arasında bi karışlık fark oluyo doğumda geneldeKarnın inmeye başlamiş dediler görenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?