Doğum yapanlar bakar mısınız ? Galiba sancım var

Su anda takip edeceğim durumu mu o zaman. Sırtım falan agrıyor

Ben 38 haftalık ta doğum yapmıştım artık Sizin de son haftalariniz dediğim gibi bu son haftada bebek aşağı döner ve bu da baskı yapar belinize iğne saplanmış gibi olur siz yine de acile görünün derim

Su anda takip edeceğim durumu mu o zaman. Sırtım falan agrıyor
Benimde sırtımdan belime dizlerime vuran bir ağrıydı hani adet sancısı gelirde dizlerde bi dermanszlk karında sancı olur ya onun şiddetlisi gibi.
Gitgide artıyordu. 4 cm açılınca sancı geldiğinde ayakta duramıyordum çömelip bekliyordm ve belim gövdemden sanki kopacak gibi ağrıyordu annem o ara sırtımı ovuyordu rahatlıyordm.
Kusmaya başlamıştım ağrıdan.
Sonra epidural anestezi oldm
Rahatldm bi süre
Son saatlerde kasığımın sol tarafından çok ağrı çektm.
Orası da kesiliyor gibi ağrıyordu.
Sonra doğuma girdim.
Doğururken acı filan hissetmedim hiç. O bölgede.

Yani bu durumda durup takip edeceğim artacak mı diye. Gelişmeleri buraya yazarım

Sizin yalancı Sancılar da benim bahsettiğim gibi mi oluyordu peki

Yani bu durumda durup takip edeceğim artacak mı diye. Gelişmeleri buraya yazarım
Yani illa ki bi belirti olur. Suyun gelir kanamn olur belki anlarsn mutlaka.
Yalancı sancılarda olurdu acaba acaba dedm hep ama gerçek sancı gelince cidden anlıyor insan tmm bu artk gerçek diye. Öyle birşy

elmas,
fırsat bulunca buraya yaz ablacım, bizi merakta bırakma, Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

36+3 de 28 gün önce Doğum yaptım gece karnım sizin gibi sürekli kasılıyordu ama sancım yoktu yattım uyudum sabah suyumun gelmesine uyandım uykudan hemen hastaneye gittik hastane evimr 5 dk uzaklıkta gittiğimde 5 cm açılmam vardı gram sancım yoktu apar topar sezeryane aldılar o yüzden bir acile gitmen de gayda var

Merhaba , bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah geçmiş olsun.
Bebek o haftalarda doğduğunda küvöz falan gerekli oldumu acaba ciğer gelişimini falan tamamlamışmıydı. Benim en büyük korkularımdan biri o da

Amin insallah çok şükür olmadı ciğer gelişimini tamamla mıstı 2700 gram doğdu

Askm şu geliyo once idrar kaçırır gibi ama çok şu geliyo ve gelen şu sıcak ondan sonrada sancı başlıyo sancı bel ağrısı genelde oluyo

Karnımın bir tarafı taş gibi oluyor bir kaç saniye sonra gevşiyor.
Bunu mu sayacağım . ?
Canım bebeğin toplaniyo normal bu sancı değil göğüsün le karnın arasındaki boşluk artmış mi en az 4 parmak aşağı inmiş olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…