Doğum yapanlar bakar mısınız ? Galiba sancım var

Amin. Korkmak değil de utanıyorum abla

Karnımın bir tarafı taş gibi oluyor bir kaç saniye sonra gevşiyor.
Bunu mu sayacağım . ?
Beline veya kasıklarına vuran sancı zaten bunlar arttıkça bebek de kendini itecektir

Ama anlatım tarzin yalancı sancılar denilen doğuma hazırlık için bebeğin yerleşmesi muhtemelen çünkü şahsen ben artık doğum sancilarim başladığında son eksikleri mi gözden geçirdim

Senin şu anlattıklarını yasadigimda yalancı demişlerdi

Hatta bana son gittiğimde ebeler senin sandın yok deyip postalamak istedi evde sancı çek dedi bana

İcapci doktor geldi muayenede etti doğuma hazır deyip keseyi patlattı

Sen önlemini al canım biz burda ne kadar anlatsak da anca kendi yaşadıklarımızdan örnek veririz anca

Canım bilemedim ya 36 haftalıgım şimdi olsa bir sıkıntı olmaz demi

Eltimin 35 . Haftada başladı sıkıntıları 36 da sancılarını onlediler

37 de doğum yaptı

Arkadaşlar şu anda bir kere belime be karnıma gaz sancısı gibi Sancı girip çıktı

Gerçek sancı 5 dk da bir vurur. ağrı sürdükçe şiddetini artırır

Sizin durumunuz muhtemel en bebek rahim yoluna giriyodur yani kafası başaşağı şekilde.eger pembe sıvamsi bir şey gelirse sizden doğum başlıyor demektir üç doğum yapmış biri olarak işin uzmanı olduk.

Anladım Peki daha yeni karnıma ve belime bir rahatsızlık girip çıktı bu ne oluyor abla

Ama o artık iyice yaklaştığımda olmaz mı yanı hastaneye gitme vakti gelmiş demek değil mi
Benim sancılarım en başından beri düzensiz bi şekilde 3 4 dk da bir geliyordu. Ve eğer gerçek sancı ise uyutmaz seni.
Rahat ettirmez.
Gece 2 gibi başladı saat 4 gibi kanama oldu nişan denilen.
Sabah 5 gibi hastaneye gitmiştim ikindi 4 te normal doğum oldu. İlk çocuğumdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…