- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Canım hiçbirşey yok alttan muayenede saçma salak korkutmuşlardi benide kaç kez muayene oldum için rahat değilse git bir baktir acildeİlk defa muayene olacağım abla
Karnımın bir tarafı taş gibi oluyor bir kaç saniye sonra gevşiyor.Bı saat falan kontrol et kendini hatta sancılarının saatini bak falan ne kadar sürüyor ne aralıkla oluyor
Amin. Korkmak değil de utanıyorum ablaKendini kasma ki ilk muayenede yoksa ne kadar acilman var rahat bakamazlar kendini sıkma bebeğinin kucağına alıp senin sıcaklığını hissettiğini düşün o an için insan neler neler yapıyor offf yaaa doğumum aklıma geldi
Allah yardımcın olsun sağ salim hayırlısıyla al kucağına ins
Eğer biraz daha devam ederse gideceğim galiba ablaCanım hiçbirşey yok alttan muayenede saçma salak korkutmuşlardi benide kaç kez muayene oldum için rahat değilse git bir baktir acilde
Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin RabbimEğer biraz daha devam ederse gideceğim galiba abla
Amin tek sağlıklı çıkalım da inşallahSağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim
Beline veya kasıklarına vuran sancı zaten bunlar arttıkça bebek de kendini itecektirKarnımın bir tarafı taş gibi oluyor bir kaç saniye sonra gevşiyor.
Bunu mu sayacağım . ?
Canım bilemedim ya 36 haftalıgım şimdi olsa bir sıkıntı olmaz demiBeline veya kasıklarına vuran sancı zaten bunlar arttıkça bebek de kendini itecektir
Ama anlatım tarzin yalancı sancılar denilen doğuma hazırlık için bebeğin yerleşmesi muhtemelen çünkü şahsen ben artık doğum sancilarim başladığında son eksikleri mi gözden geçirdim
Senin şu anlattıklarını yasadigimda yalancı demişlerdi
Hatta bana son gittiğimde ebeler senin sandın yok deyip postalamak istedi evde sancı çek dedi bana
İcapci doktor geldi muayenede etti doğuma hazır deyip keseyi patlattı
Sen önlemini al canım biz burda ne kadar anlatsak da anca kendi yaşadıklarımızdan örnek veririz anca
36+? KaçCanım bilemedim ya 36 haftalıgım şimdi olsa bir sıkıntı olmaz demi
36+1 abla36+? Kaç
bildiğim kadarıyla 37 den sonra müdahale etmiyorlar akışına bırakıyorlar doğumu
En azından evime gitsem yine çantamı alıp çıkarımEltimin 35 . Haftada başladı sıkıntıları 36 da sancılarını onlediler
37 de doğum yaptı
En azından evime gitsem yine çantamı alıp çıkarım
Ama o artık iyice yaklaştığımda olmaz mı yanı hastaneye gitme vakti gelmiş demek değil miGerçek sancı 5 dk da bir vurur. ağrı sürdükçe şiddetini artırır
Anladım Peki daha yeni karnıma ve belime bir rahatsızlık girip çıktı bu ne oluyor ablaSizin durumunuz muhtemel en bebek rahim yoluna giriyodur yani kafası başaşağı şekilde.eger pembe sıvamsi bir şey gelirse sizden doğum başlıyor demektir üç doğum yapmış biri olarak işin uzmanı olduk.
Yarın yola çıkacağız yarına kadar beklesem mi beklersem kendi doktoruma giderimAcile git bir an önce. Duruma göre bakarsın. Böyle bekleyerek bir sonuca varamazsın.
Benim sancılarım en başından beri düzensiz bi şekilde 3 4 dk da bir geliyordu. Ve eğer gerçek sancı ise uyutmaz seni.Ama o artık iyice yaklaştığımda olmaz mı yanı hastaneye gitme vakti gelmiş demek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?