E elmas gzl penguen yürüyüşlu hatun :) Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 3.636 2.930 133 26 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #81 Uqalaa .!.: Arasında bi karışlık fark oluyo doğumda genelde Genişletmek için tıkla... Tam boşluk yok . Nasıl olacak boşluk
Uqalaa .!.: Arasında bi karışlık fark oluyo doğumda genelde Genişletmek için tıkla... Tam boşluk yok . Nasıl olacak boşluk
Uqalaa Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2017 836 351 23 26 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #82 elmas gzl .!.: Tam boşluk yok . Nasıl olacak boşluk Genişletmek için tıkla... Gobegin inince oluyo işte ama günlerin olblr bel agrin varsa yorma kendini dinlen
elmas gzl .!.: Tam boşluk yok . Nasıl olacak boşluk Genişletmek için tıkla... Gobegin inince oluyo işte ama günlerin olblr bel agrin varsa yorma kendini dinlen
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.298 307.714 698 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #83 Son durum ne cnm gidebildin mi doktora bakamadım tek tek sayfalara
E elmas gzl penguen yürüyüşlu hatun :) Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 3.636 2.930 133 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #84 Saskin baykus .!.: Son durum ne cnm gidebildin mi doktora bakamadım tek tek sayfalara Genişletmek için tıkla... Canım sancım geçti sadece ara sıra belim agrıyor . Doktorum bugün çok dolu olduğunu pazartesi bakacağını söyledi
Saskin baykus .!.: Son durum ne cnm gidebildin mi doktora bakamadım tek tek sayfalara Genişletmek için tıkla... Canım sancım geçti sadece ara sıra belim agrıyor . Doktorum bugün çok dolu olduğunu pazartesi bakacağını söyledi
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.298 307.714 698 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #85 elmas gzl .!.: Canım sancım geçti sadece ara sıra belim agrıyor . Doktorum bugün çok dolu olduğunu pazartesi bakacağını söyledi Genişletmek için tıkla... Demek ki o rahime yerleşme ağrısı sancısı falandi çünkü bende gerçek sancı sanıp muayene oldum yeni giriyor doğum kanalına dediler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı güzel doğumlar nasip etsin
elmas gzl .!.: Canım sancım geçti sadece ara sıra belim agrıyor . Doktorum bugün çok dolu olduğunu pazartesi bakacağını söyledi Genişletmek için tıkla... Demek ki o rahime yerleşme ağrısı sancısı falandi çünkü bende gerçek sancı sanıp muayene oldum yeni giriyor doğum kanalına dediler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı güzel doğumlar nasip etsin
Yildiztozu16 Yorgun ama umutlu Kayıtlı Üye 20 Ekim 2017 1.055 1.435 48 36 4 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #86 Simdi nasilsin acaba?
E elmas gzl penguen yürüyüşlu hatun :) Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 3.636 2.930 133 4 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #87 Yildiztozu16 .!.: Simdi nasilsin acaba? Genişletmek için tıkla... İyiyim canım ara sıra adet olacak gibi sızlama oluyor belim bacaklarımda .
Yildiztozu16 .!.: Simdi nasilsin acaba? Genişletmek için tıkla... İyiyim canım ara sıra adet olacak gibi sızlama oluyor belim bacaklarımda .
Yildiztozu16 Yorgun ama umutlu Kayıtlı Üye 20 Ekim 2017 1.055 1.435 48 36 4 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #88 elmas gzl .!.: İyiyim canım ara sıra adet olacak gibi sızlama oluyor belim bacaklarımda . Genişletmek için tıkla... Eee artik sonlara geldin olacak o kadar :) saglikla kucagina almayo nasip etsin Allah.
elmas gzl .!.: İyiyim canım ara sıra adet olacak gibi sızlama oluyor belim bacaklarımda . Genişletmek için tıkla... Eee artik sonlara geldin olacak o kadar :) saglikla kucagina almayo nasip etsin Allah.
E elmas gzl penguen yürüyüşlu hatun :) Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 3.636 2.930 133 5 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #89 Yildiztozu16 .!.: Eee artik sonlara geldin olacak o kadar :) saglikla kucagina almayo nasip etsin Allah. Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah ya. Niyeyse hissiyatım daha erken gibi görünüyor günü gelmeden gelmeyecek gibi
Yildiztozu16 .!.: Eee artik sonlara geldin olacak o kadar :) saglikla kucagina almayo nasip etsin Allah. Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah ya. Niyeyse hissiyatım daha erken gibi görünüyor günü gelmeden gelmeyecek gibi
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.298 307.714 698 19 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #90 Ayy şimdi farkettim muhtemel doğum günü 22 Şubat diyor takvimin benimde tahmini 22 Şubat'ta kızım 25 Şubat'ta doğdu 1 yaş olacak bebislerimizin arası Nerdesiniz doğum yaptin mi son durum ne :))
Ayy şimdi farkettim muhtemel doğum günü 22 Şubat diyor takvimin benimde tahmini 22 Şubat'ta kızım 25 Şubat'ta doğdu 1 yaş olacak bebislerimizin arası Nerdesiniz doğum yaptin mi son durum ne :))