- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Anladım peçete koydum bakıyorumBenim ebe komşum vardı evimde muayene etti doğum için hastaneye gittim gitmem gerektiğini de o söylemişti
Bence acile git bu saatte zaten illaki nöbetçi kadın doğum uzmanı vardır yönlendirirler
Sürekli gittiğim doktor varsa eğer doğum başlamış derlerse ona gidersin
Birde şöyle bı ayrıntı var
Gerçekten doğum başladığında pembemsi akıntı geliyor o varmı peki şuan
Bende ilk hamileliğimde başka bir hastahaneye ve dr a gitmiştim bişey olmaz gidip baktığında en azındanYa işin aksi tarafı başka sehirdeyim uzaktayım kendi doktorum yok napacam bilmiyorum
AynenNst den takip edilmen gerek. Yalancımı değilmi ordan belli olur ancak. Kanama falan yok galiba
O herkeste olmayabilir sahsen ben yasamadimBenim ebe komşum vardı evimde muayene etti doğum için hastaneye gittim gitmem gerektiğini de o söylemişti
Bence acile git bu saatte zaten illaki nöbetçi kadın doğum uzmanı vardır yönlendirirler
Sürekli gittiğim doktor varsa eğer doğum başlamış derlerse ona gidersin
Birde şöyle bı ayrıntı var
Gerçekten doğum başladığında pembemsi akıntı geliyor o varmı peki şuan
Peçete koydum bekliyorum . Acile gitsem alttan muayene yapar mıNst den takip edilmen gerek. Yalancımı değilmi ordan belli olur ancak. Kanama falan yok galiba
Doğum sancıları arttıkça bendeki bu sıvı artmıştı su değil benim bahsettiğim çocuk indikçe olan bı akıntıAnladım peçete koydum bakıyorum
Saate bak istersen düzenliyse gt canım acile. Veya doktorunu arama şansın varsa bi fikir alırsınEvet bir an da taş gibi oluyor .
Eğer belimde kramp olur sa gidiyim mi
Evet akıntım arttı zaten abla. Kremsi renkde.Doğum sancıları arttıkça bendeki bu sıvı artmıştı su değil benim bahsettiğim çocuk indikçe olan bı akıntı
Benim doğumum geç kalmıştı belki de o yüzden yaşamış olabilirim çok sıkıntılı bı doğum olmuştu benim son doğumumO herkeste olmayabilir sahsen ben yasamadim
Alttan muayene edebilir nstde bağlayabilir. Alttan muayenede hiçbirşey yok ağri falan olmuyor korkmaPeçete koydum bekliyorum . Acile gitsem alttan muayene yapar mı
Abla saate bakamıyorum çünkü hani horon çekersin veya suya düşer cırpınırsın ya bebeğim öyle oynuyor bunu mu sayacağımSaate bak istersen düzenliyse gt canım acile. Veya doktorunu arama şansın varsa bi fikir alırsın
Bende açılma da olmuyor mecbur sezaryen le oldum bide dogru diyorsun herkesin tepkisi farklı sancıyaBu arada herkesin ağri eşiği farklıdır kimi 1 cm açıklıkta kıyameti koparir kimi 9 cm olana kadar hafif atlatir demişti bana doktorum.Acile gidip baktirin içiniz rahat etsin
Bı saat falan kontrol et kendini hatta sancılarının saatini bak falan ne kadar sürüyor ne aralıkla oluyorEvet akıntım arttı zaten abla. Kremsi renkde.
İlk defa muayene olacağım ablaAlttan muayene edebilir nstde bağlayabilir. Alttan muayenede hiçbirşey yok ağri falan olmuyor korkma
Ben de maalesef sezeryanBende açılma da olmuyor mecbur sezaryen le oldum bide dogru diyorsun herkesin tepkisi farklı sancıya
Yok bitanem karnının sertleşmesi kaç dk da bir oluyor ona bakıcan. Gelince kaç saniye sürüyor onu kontrol et.Abla saate bakamıyorum çünkü hani horon çekersin veya suya düşer cırpınırsın ya bebeğim öyle oynuyor bunu mu sayacağım
Kendini kasma ki ilk muayenede yoksa ne kadar acilman var rahat bakamazlar kendini sıkma bebeğinin kucağına alıp senin sıcaklığını hissettiğini düşün o an için insan neler neler yapıyor offf yaaa doğumum aklıma geldiİlk defa muayene olacağım abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?