Doğum yapanlar bakar mısınız ? Galiba sancım var

Anladım peçete koydum bakıyorum

O herkeste olmayabilir sahsen ben yasamadim

Bu arada herkesin ağri eşiği farklıdır kimi 1 cm açıklıkta kıyameti koparir kimi 9 cm olana kadar hafif atlatir demişti bana doktorum.Acile gidip baktirin içiniz rahat etsin

O herkeste olmayabilir sahsen ben yasamadim
Benim doğumum geç kalmıştı belki de o yüzden yaşamış olabilirim çok sıkıntılı bı doğum olmuştu benim son doğumum

Ama diğerlerinde fazla ayakta kalmadim sancı esnasında o da etkilemiş olabilir

Saate bak istersen düzenliyse gt canım acile. Veya doktorunu arama şansın varsa bi fikir alırsın
Abla saate bakamıyorum çünkü hani horon çekersin veya suya düşer cırpınırsın ya bebeğim öyle oynuyor bunu mu sayacağım

Bu arada herkesin ağri eşiği farklıdır kimi 1 cm açıklıkta kıyameti koparir kimi 9 cm olana kadar hafif atlatir demişti bana doktorum.Acile gidip baktirin içiniz rahat etsin
Bende açılma da olmuyor mecbur sezaryen le oldum bide dogru diyorsun herkesin tepkisi farklı sancıya

Abla saate bakamıyorum çünkü hani horon çekersin veya suya düşer cırpınırsın ya bebeğim öyle oynuyor bunu mu sayacağım
Yok bitanem karnının sertleşmesi kaç dk da bir oluyor ona bakıcan. Gelince kaç saniye sürüyor onu kontrol et.
Mesela 6 dk da bir geldi 15 saniye sürdü , diğeri kaç dk sonra geliyo aynıysa git doktora veya arası kısaldıysa sürenin yine git.

İlk defa muayene olacağım abla
Kendini kasma ki ilk muayenede yoksa ne kadar acilman var rahat bakamazlar kendini sıkma bebeğinin kucağına alıp senin sıcaklığını hissettiğini düşün o an için insan neler neler yapıyor offf yaaa doğumum aklıma geldi

Allah yardımcın olsun sağ salim hayırlısıyla al kucağına ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…