Doğum yapanlar gençleştiniz mi?

ablam ne gençleşmesi allasen? tamam çocuk dünyanın en muhteşem, en masum varlığı Rabbim ileride bana da isteyene de nasip etsin ama çocuk pışpışlamaktan, uykusuzluktan insan nasıl gençleşebilir?

Bence o lafı doğurup dağılan bi abla icat etmiş. Ben çöktüm doğurup tüm kadınlar çöksün diye

2.yi doğurdum mimyon olduğumdan yaşımı göstermiyorum ama 2.doğumla yumuşak olan karnım ve memelerim titrek jöle kıvamına level atladı. Bende spora gidicem diye teselli ediyorum kendimi :))

Ben de 31 de hamile kaldım,son 8 yılımı sıfır beden,sımsıkı bir halde geçirmiştim. Hamileliğimin ilk 5 ayında da sporumu yapıyordum taaa ki tatsız bir talihsizlik yaşayana kadar. Yani ben de kendime çok güveniyordum taş gibi anne olurum,o yenilenen,genç annelerden olurum diye ama 10 yaş yaşlandım eminim ilk bir yılda:/
Umarım siz istediğiniz gibi geçirirsiniz ama o söz normal doğum ve bol yardımlı bir bebek bakımını kastediyor galiba.

Hem fiziken hem ruhen çöktüm ne yalan söyleyeyim.hele beş yaşındaki oğlum beni 15 yaş yaşlandırdı.ve asla aynaya bakınca eski beni göremiyorum gözlerimdeki ışıltı enerji gitmiş.her kadın annelik içgüdüsüyle doğar mutlaka anne olmalı yalanı gibi gençleştirdiği de yalan.ayrıca ama bir gülüşü yeter diyorlar ya yetmiyor anacığım yetmiyor o da yalan

O şu anlamda söylenir hamileyken hücrelerin degisir,yenilenir.cildin,sacların vs tabi herkes için aynı degil benim saclarım hala dökülüyor mesela.
Genclesirsin o anlamda derler.. tamamen 10 yas genc gösterceksin gibi bi durum yok tabiki:)

2 sene dolmadan 12 yaş yaşlandım ben.
Gençleşme hakkımı kim yediyse haram zıkkım olsun.

Elimdeki de gazsız, iştahlı, uyuyan, görünürde sıkıntısız bebek bu arada.
Aslında yine genç gözüküyorsundur.
Sorun suratın şeklinin değişmesi. Ferinin sönmesi.
10 yaş genç gösteriyorum. Vücut hatlarım eskisi gibi ama,aması var işte. Artık güzel değilim. 5 yıl önceki halimle alakam yok.
Ve bunun yaş alma ile ilgili olduğunu hiç sanmıyorum.

Vücut bebeğe bakmak için yenileniyor kan akıcı vs değişiyor cilt vs

Sonra bebeğe bakıyorsun hatta çoğumuz helikopter anne olarak fazlaca bakıyoruz ve eski halimize hatta daha kötüsüne dönüyoruz

Pişman mıyım değilim 30 da doğurdum 35 ve öncesi kimse yaşımı tahmin edemezdi ama kırja yaklaştım 35 üstü diyorlar

Çoğu görünüm genetik zaten

Çok da takmayın sağlıkla kucağınız alın

Bence annelik en az 10 yaş daha katiyor. Kiloyla falan alakali degil. İki tane arkadasim var biri 17sinde dogurdu digeri 18inde, ikisi de zaten yiyip yiyip kilo almayan tiplerdendi hamileyken bile sadece karinlari sisti dogurdular manken gibiler ama baktigim zaman o genc kizlik halleri kalmadi. Suan 24 yasindalar bi tanesinin ikinci cocugu da dogdu 30u geckin gibiler

Yok canim ne genclesmesi hatta dogumdan sonra saclarin cok dokulecek, eger gebelikte kalsiyum yeterince almadiysan dislerinde sorun cikacak... neyse daha yazmiyim Ben :))

Gençleşikmez vücut çöker tam tersine
Doğum kolay değil
Hatta sezeryan olursan göbek kalır
Normal doğum bir derece daha iyi

Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Eskiden kendimi beğenmiyordum, şimdiki resimlerimle eskiyi kıyaslayınca aboo taş gibi hatunmuşum..

Evlenince regl ağrısı gidiyor diyenle aynı kişimi acaba bunları uyduran

Kiloca 30 40 yas gibi ama cilt olarak 10 yaş genclesiyorsun.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.kocaman popo ile 18lik görünsem farkeder mi.sagolsun bizim ailede obez yok ama manken gibi olanda yok.diyet azmi hic yok.emzirmeyi bitirmeden kilo veremem sanirim

Moralinizi bozmak istemem ama ben hiç genclesmedim aksine çöktüm ve kendimi daha çirkin buluyorum (

Her çocukta bir on yaş gençleşilse, kadınlar estetik olmak yerine habire doğururlardı sanırımKeşke öyle olsaydı ama maalesef tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…