Doğum yapanlar gençleştiniz mi?

İşsiz kalırsın ama kimse doğurmazsa :)))))

Şaka bir yana kadınlar kilo da alsa çökse de doğuruyor

Malesef ki dogumdan sonra daha da yaslanmis goruntu oluyor. 52 kilo olmama ragmen dogum yaptiktan sonra o eski halime hic donemedim.

Yapıyla alakalı ve genetik bir şey. Annem 63 yaşında ve 40 görünür. Biz hepimiz de öyleyiz. Millet gittiçe çöker biz gittikçe gençleşiyoruz. Anneannem 100 yaşında of kadın sanki fıstık ama dediğim gibi genle alakalı. Yoksa uykusuzluk adamı hasta eder şu an meme emiyor oğlum ve ben iki büklümüm her yerim ağrıyor

Dogum sonrası lousa sendromunu geçirip stresden kaç hücre iptal oluyor onu desinler.
bebek büyüdükçe esneyen deriniz göxle görülür deformasyona ugrayınca da gençleşecek miyiz?
saçma her anne daha fazla yıpranıyor.

Fiziksel olarak hamilelik stresi+bebek bakımı ve yorgunluk içinde geçen yılları hesaba katarsak pek de gençleştirdiği söylenemez. Bazı hastalıklara iyi geldiğini duymuştum sadece ama maalesef direk 10 yaş geriye gitmiyoruz

Doğum gençleştiriyor mu bilmiyorum ama bebek bakmak özellikle ilk 1 sene baya yaşlandırıyor :)
Merhaba isminizi görünce yazmak istedim
Haziran anneleri grubundaydık 2017
Sonra tekrar hamile kalmıştınız sanırum
Son durumunuzu merak ettim
Hersey yolundadır umarım

2 tane dogurdum genclesmedım zaten genctım. Yaslandım mı ıcı beni yakar dısı sızı diyorum

Ayyy kusura bakmayin ama cok güldumher dogumdandan sonra en az 1 yil kendime gelemedim cikmadik hastalik kalmadi nerden baksan 5 yas yaslandim

Allah sağlık versin 1 tane çocuğum var yaşlandım ben şahsen....tek çocuk süper ikinciye cesaret yok Rabbim güzel ömür versinde

Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Benim sivilceye yatkın bir cildim vardı ama şuan inanılmaz düzeldi,bebekten fırsat bulup yiyemediğimden olabilir ama :)

Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Kadınları dogum yapmaya yönlendirmek için söylenen bir yalan olduğunu düşünüyorum cevremde dogum yapan birinin genclestigini hiç gormedim hatta tam tersi yaşlanıyorlar ama herşey bebisler için yapicak bisey yok.

Anne olmaktan korkutan endişe kelimesi. Şu an bile kaygınaz modundayım. Anne olunca Allah bilir.

Yaa hahahah ne tatlı üyeler var burda hahaha.

Eğer hamile olmasaydım ve bunkarı okusaydım sanırım düşünmezdim çocuk

Öyle bir gençleştim ki fabrika ayarlarıma döndüm.

Okuyamıyorum yazamıyorum. Kusmuk kokuyorum. Arada konuşmakta zorlanıyorum. Yemek yemeyi beceremiyorum. Üst düzey konuşmalarda algı sıfır. Agu ve gugu en akıcı dilim. Çocuklar büyüyünce ne olurum bilemem. Allah im kolaylık versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…