İlk yorumumu diğer yorumları okumadan yazmıştım. Şimdi diğer yorumları da okudum. Çıkardığım kanı şu: günlük doğum kontrol dozu gibi konu. :) bugün de bebe yapmaktan korktuk çok şükür. :)
Yani illa ki vücudun şekli bozuluyor ama ben o kadar abartıldığı gibi çöktügumu dusunmuyorum. Gençleştigimi de düşünmüyorum gerçi
Merhaba isminizi görünce yazmak istedimDoğum gençleştiriyor mu bilmiyorum ama bebek bakmak özellikle ilk 1 sene baya yaşlandırıyor :)
Benim sivilceye yatkın bir cildim vardı ama şuan inanılmaz düzeldi,bebekten fırsat bulup yiyemediğimden olabilir ama :)Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Kadınları dogum yapmaya yönlendirmek için söylenen bir yalan olduğunu düşünüyorum cevremde dogum yapan birinin genclestigini hiç gormedim hatta tam tersi yaşlanıyorlar ama herşey bebisler için yapicak bisey yok.Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Anne olmaktan korkutan endişe kelimesi. Şu an bile kaygınaz modundayım. Anne olunca Allah bilir.30 yaşında doğum yaptım. Saçımda tek beyaz yoktu. Artık uykusuz geceler, 2 yaş sendromu vs derken arada beyazlar belirmeye başladı tek tük. Annelik iyi güzel de yaşlandırıyor. Bir de devamlı endişe hali...
Yaa hahahah ne tatlı üyeler var burda hahaha.Hamileyken benim de pembe panjurlu hayallerim vardı. Eşimle dans ederek bebeğimizi uyuttuktan sonra akşam çayı eşliğinde günluk bakımımı yapacak, saçlarımı yağlayıp boneleyecek ve göz bandımı takıp uyuyacaktım.
Sonra doğurdum; kızım uyumayı sevmedi :) Saçlarıma bakım yapacak zamanım yok; bakımsız görünmekten nefret ettiğim için koyu kahve saçları platine boyadım
Cilt bakımımı, kıza yedirdigim meyvelerin kalanlarını yüzüme sürmekle tamamlıyorum
Akşam çayında ice-tea ye bagladım. Kızım izin vermediği için soğuyor. Göz bandından bebeğim korkuyor, ben ışıkla uyuyamıyorum, gerçi ben uyuyamıyorum, uyutmuyor çünkü.
Dış görünüş, fizik olarak sıkıntı yok. Hani şu eski binaların cephesini yeniliyorlar ya. Ha işte öyle bir halde oluyor insan.
Uyuyamıyorum demiş miydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?