Doğum yapanlar gençleştiniz mi?

Ben katılıyorum
Eski işyerimdeki Alman bir abinin çok çok güzel bir karısı vardı, minyon güzeliydi.
Doğum yaptı kilo aynı saç baş aynı tip aynı ama üstüne bir hantallık çöktü
Bunun genetikle ırkla falan da bir ilgisi yok sanırsam çocuktan sonra teyzelik geliyor

İlk yorumumu diğer yorumları okumadan yazmıştım. Şimdi diğer yorumları da okudum. Çıkardığım kanı şu: günlük doğum kontrol dozu gibi konu. :) bugün de bebe yapmaktan korktuk çok şükür. :)

Annelik büyük fedakarlık
Gençliğe, güzelliğe, fiziğe aşırı önem veren insanlar bence girmesin
Haydi bunları da geçtim ilk birkaç yıl adam gibi uyku bile yok
Uykudan fedakarlık fikri bile korkunç

Ben ilk 25 yaşında anne oldum bebek 9 aylık olduğunda tüm doğum kilosunu vermiştim. Gören kimse çocuğum olduğunu birak evli olduğumu bile dusunmuyrdu.

Hamileyken benim de pembe panjurlu hayallerim vardı. Eşimle dans ederek bebeğimizi uyuttuktan sonra akşam çayı eşliğinde günluk bakımımı yapacak, saçlarımı yağlayıp boneleyecek ve göz bandımı takıp uyuyacaktım.

Sonra doğurdum; kızım uyumayı sevmedi :) Saçlarıma bakım yapacak zamanım yok; bakımsız görünmekten nefret ettiğim için koyu kahve saçları platine boyadım
Cilt bakımımı, kıza yedirdigim meyvelerin kalanlarını yüzüme sürmekle tamamlıyorum
Akşam çayında ice-tea ye bagladım. Kızım izin vermediği için soğuyor. Göz bandından bebeğim korkuyor, ben ışıkla uyuyamıyorum, gerçi ben uyuyamıyorum, uyutmuyor çünkü.

Dış görünüş, fizik olarak sıkıntı yok. Hani şu eski binaların cephesini yeniliyorlar ya. Ha işte öyle bir halde oluyor insan.

Uyuyamıyorum demiş miydim?

Kızlar ya ben de 2 kere doğum yaptım ama hiç kilo milo almadım ne hamileyken nede sonra aksine eskisinden de zayıfım, günden güne zayıflıyorum sanki, uykusuzluk, yorgunluk insana kilo aldırmaya izin vermiyor

Diğer kadınlar neden kilo alıyor acaba ben küçük kız çocukları gibi kaldım valla

Yok yok korkmayın onun da ayrı bir keyfi var. Mesela ben daha neşeli bir insan oldum. Mesela bugün bana ismimle hitap etmeye başladı kızım. O söyledikçe gülüyorum.

Doğumdan sonra kilo vermesem de güzelleştiğimi söylüyor herkes . Ama bir olgunluk da çökmüyor değil yüzüme. Yaş 21 bu arada

Kac yasinda olursan ol evlenince de o teyzelik bi yukleniyor ya
Dogurunca apayri zaten

Amerikan bir komşum var. Kadının 7 çocuğu var. En büyüğü üniversiteye gidiyor. İlk tanıştığımızda 30 larında sanmıştım. Onu gören biri evet gençleşiliyor diye düşünebilir. Ne şanslı ırk demiştim.

Ahahahaah hiç güleceğim yoktu.
Kim söyledi onu? Hangi Doğum yapan o?
Kate Middleton olsa gerek.
ki o bile çöktü :)
Hamilelik dediğiniz şey evlat sevgisi, annelik duygusu, bebek mucizesi falan çıkarırsanız böyle Şeyleri, bir parazitin vücudunuzdan beslenip kendini büyütmesidir.
Üstelik o parazit yüzde 80-90 önümüzdeki 1-2 yıl gece uykusu, özel hayat vs bırakmayacak, ilk 3 ay gaz, 1 yıl kusmuk ile uğraşacaksınız.
Entellektüel, kendi hayatında falan takılan işi gücü yerinde bir kadın bile olsanız sonunda kendinizi çoçuğunuz sıçtı diye sevinirken bulacaksınız.
Neyse, annelik güzeldir. :)

Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Valla Doğum yaptım 1 yıl oldu 45 kg yim bnce bünye meselesi 26 yaşındayım ama gören 17 18 sanıyo :)

Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Yaşlandım her yerim sarktı hele o çatlaklar sinirlerim bozuluyor her gördüğüm de doğum sonrasi uykusuz geceler dış çıkarma evresi yaş sendromlar göz altı morluklar banyo wc hayatında bi lüks sayılıyor daha saysammi bilemedim şimdi

Bir yılda eskisi gibi placaksam iyi. Cildim yeilencekyenmş
Ben. Sivilce lekelerim gitti, saçlarım çok dökülmüştü avuç avuç geliyordu ama sonradan bir toparladı ki bir sürü bebek sacım var. hamilelikten öncekinden daha sık su anda saçlarım. Doğum yapalı yedi ayı geçti bu arada. Göbek korse ile şekilleniyor onu hiç takma. Ama göğüsler dönüşü olmayacak şekilde pörsüyor yalan yok. Çok güzel göğüslerim vardı, artık anlıyorum babaannelerin göğüsleri neden göbeklerinde...

Moral bozmak gibi olmasın ama hormonlar alt üst olurken beden 2 3 beden genişleyip daralırken bebek doğup üzerine uykusuz geceler eklenirken dogurdugunuz yaşta kalmanız bile mucize. Tabi bana kalırsa...

Merhaba, herşey kişinin kendi elinde ve her insanın metabolizması farklı. Mesela hamileyken yüz lekeleri artar, kıllanma artar, göbek çatlar, emzirmeye başlayınca memelerin yara olur dediler. Her şeye hazırladım kendimi. Hamile kalmadan önce 7 kilo verdim ki hamileyken 20-25 kilo almayı gözden çıkarmıştım. Hamileyken yüzümdeki leke akne ne varsa tertemiz oldu, pürüzsüz bir cildim vardı. Kıllanma tam tersi 1 ayda 1 kez kaşımı bıyığımı aldırıyordum o kadar azalmıştı bacaklarım neredeyse hiç çıkmıyordu tek tük. Göbeğime hiç bir şey sürmedim hiç çatlamadı, saçlarım normalde de çok dökülür o yüzden farkedemedim ama gürdür zaten saçlarım. Toplamda 13 kilo aldım çok klişe olacak ama 45.gün doğum yaptığım kilodaydım. Göbeğim eski haline döndü ne sarktı ne buruştu. Kızım 14 aylık hala emiyor memelerim hiç yara olmadı haaaa ama bir tek çok sarktılar zaten normalde de normalin üstünde büyük ve sarkıktılar (genetik) şimdi iki katı sarktılar göbeğime kadar geliyor ciddi ciddi. Emzirme döneminden sonra ameliyat olmayı düşünüyorum ama dediğim gibi doğum yapmadan önce de düşünüyordum sırf emzirmek için bekledim. Şu anda herkesin dediği hiç doğum yapmamış gibisin hamile halini görmesek gittin bi yerden çocuğu aldın diye düşüncez. Düzeni bozulan şeyleri söyliyim. 40 gün boyunca kanamam geldi 41.gün adet oldum ve 10 ay boyunca adetim devam etti arada bir hafta sadece boşluk oluyordu. 40 gün boyunca vajinam eski haline gelemedi yani taharetlenirken bile anlayabiliyordum ve daha yeni yeni ağrısız normal bir şekilde ilişkiye girebiliyorum. Çok ağrılı ve çok zorlayıcı oldu sanki orda bir duvar vardı ve engelliyordu gibi bir ağrı. Yani demem o ki herkesin yapısı, hayat akışı farklı. Ben normal doğum yaptım hemen sporuma başladım ayrıca süt olsun diye de herşeyi yememek lazım kaliteli beslenmek önemli sağlıklı beslenirseniz emzirme dönemi müthiş kilo verdiyor ben şu an hamile kaldığım kilonun altındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…