Bence annelik en az 10 yaş daha katiyor. Kiloyla falan alakali degil. İki tane arkadasim var biri 17sinde dogurdu digeri 18inde, ikisi de zaten yiyip yiyip kilo almayan tiplerdendi hamileyken bile sadece karinlari sisti dogurdular manken gibiler ama baktigim zaman o genc kizlik halleri kalmadi. Suan 24 yasindalar bi tanesinin ikinci cocugu da dogdu 30u geckin gibiler
İlk yorumumu diğer yorumları okumadan yazmıştım. Şimdi diğer yorumları da okudum. Çıkardığım kanı şu: günlük doğum kontrol dozu gibi konu. :) bugün de bebe yapmaktan korktuk çok şükür. :)
Ben ilk 25 yaşında anne oldum bebek 9 aylık olduğunda tüm doğum kilosunu vermiştim. Gören kimse çocuğum olduğunu birak evli olduğumu bile dusunmuyrdu.
Yok yok korkmayın onun da ayrı bir keyfi var. Mesela ben daha neşeli bir insan oldum. Mesela bugün bana ismimle hitap etmeye başladı kızım. O söyledikçe gülüyorum.İlk yorumumu diğer yorumları okumadan yazmıştım. Şimdi diğer yorumları da okudum. Çıkardığım kanı şu: günlük doğum kontrol dozu gibi konu. :) bugün de bebe yapmaktan korktuk çok şükür. :)
Kac yasinda olursan ol evlenince de o teyzelik bi yukleniyor yaBen katılıyorum
Eski işyerimdeki Alman bir abinin çok çok güzel bir karısı vardı, minyon güzeliydi.
Doğum yaptı kilo aynı saç baş aynı tip aynı ama üstüne bir hantallık çöktü
Bunun genetikle ırkla falan da bir ilgisi yok sanırsam çocuktan sonra teyzelik geliyor
Amerikan bir komşum var. Kadının 7 çocuğu var. En büyüğü üniversiteye gidiyor. İlk tanıştığımızda 30 larında sanmıştım. Onu gören biri evet gençleşiliyor diye düşünebilir. Ne şanslı ırk demiştim.Ben katılıyorum
Eski işyerimdeki Alman bir abinin çok çok güzel bir karısı vardı, minyon güzeliydi.
Doğum yaptı kilo aynı saç baş aynı tip aynı ama üstüne bir hantallık çöktü
Bunun genetikle ırkla falan da bir ilgisi yok sanırsam çocuktan sonra teyzelik geliyor
Valla Doğum yaptım 1 yıl oldu 45 kg yim bnce bünye meselesi 26 yaşındayım ama gören 17 18 sanıyo :)Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Yaşlandım her yerim sarktı hele o çatlaklar sinirlerim bozuluyor her gördüğüm de doğum sonrasi uykusuz geceler dış çıkarma evresi yaş sendromlar göz altı morluklar banyo wc hayatında bi lüks sayılıyor daha saysammi bilemedim şimdiHamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Ben. Sivilce lekelerim gitti, saçlarım çok dökülmüştü avuç avuç geliyordu ama sonradan bir toparladı ki bir sürü bebek sacım var. hamilelikten öncekinden daha sık su anda saçlarım. Doğum yapalı yedi ayı geçti bu arada. Göbek korse ile şekilleniyor onu hiç takma. Ama göğüsler dönüşü olmayacak şekilde pörsüyor yalan yok. Çok güzel göğüslerim vardı, artık anlıyorum babaannelerin göğüsleri neden göbeklerinde...Bir yılda eskisi gibi placaksam iyi. Cildim yeilencekyenmş
Oh be gençleşen birini bulduk
Moral bozmak gibi olmasın ama hormonlar alt üst olurken beden 2 3 beden genişleyip daralırken bebek doğup üzerine uykusuz geceler eklenirken dogurdugunuz yaşta kalmanız bile mucize. Tabi bana kalırsa...Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?