Doğum yapanlar gençleştiniz mi?

Göçtüm gittim la ne gençliği.
Bide bebenin alerjisi yüzünden 4 ay katı diyet yaptım. Dişim kırıldı, diş etlerim berbat, kemiklerim, eklemlerim, gözlerim herşeyim gitti

Aksine omrumden omur gitti. Hunileri taktim. Gezmeyi ozledim. Ev işi yapmayi bile ozledim gerisini sen dusun.
Hic anlatildigi gibi toz pembe degil valla
%100 net sorumluluk=annelik

Baba icerde uyuyor sen o bebek kac saat uyursa ondan az uyuyacaksin. Yemek yemeye yapmaya vakit olmayacak. ay anlatasim bitti suan

Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı
Hormonel olarak bır yenılenme sözkonusu oluyordur. Fakat ben dogum sonrası uykusuzluk, gerginlik, yorgunluk falan derken 2 yılda 10 yas yaslandım.

Hucre yenilemesi vs olabilir
Ama vucudun eski haline gelmesi icin cogu kadin diyet ve spor yapar dogum sonrasi.

Yuzun genclesmesi yalan.
Tam tersi ilk zamanlar yorgunluktan uykusuzluktan coker surat

Sonrasi da sadece eski haline doner

Bu kadar

Kim demiş onu ağzını burnunu kırsınlar bi iki çocuk doğurdum biri 6 biri 4 yaşında 3. Yolda ben benden geçtim 27 yaşındayım ama görsen 37 benle muhabbet etsen 47dersin o derece

Hiç öyle hurafelere inanıp hayal kurma bence sonu hüsran olur

çöktüm be çöktüm 17 aydır uykusuz bir bardak sıcak caya hasret kaldım ne gencleşmesii içim gectianne olmak güzel sadec

Hamileyim dört aylık yaş otuz. Okuyorum doğumdan sonra hücre yenileniyor on yaş gençleşiliyor diye. Doğru mu bu kilo almam almadım da doğum sonrası spora gidicem. Yenilenme olacak mı

İçten bilmem ama dıştan çöktüm yaşlandım :))

beyin yasi olarak genclesiyor insan, her seye aglamak, duygusallik, yiyecek gorunce can cekmesi ve bebeksi konusma:)))

Annelik büyük fedakarlık
Gençliğe, güzelliğe, fiziğe aşırı önem veren insanlar bence girmesin
Haydi bunları da geçtim ilk birkaç yıl adam gibi uyku bile yok
Uykudan fedakarlık fikri bile korkunç
Gençliği güzelliği geçtim ruh sağlığını korumak isteyen çocuk yapmasın

14 aydır geceleri saat basi uyanıyorum, gozlerim şiş ve torbalı dolasiyorum. Tarak değmeyen saçım daima topuz, pijamalar üniformam. Tuvalette bile kapıda aglayarak beni bekleyen bir bebek oyaliyorum. Banyo haftada bir hala lüks. Disari nadiren çıkıyorum, hazırlanma bir saat, disari evden de yorucu bir saat, soyunma paklanma bir saat, ciktigima pişman oluyorum. Yemek yemek sadece karnimi doyurmak için çektiğim bir çile, yemek masasinda kesintisiz 5 dk oturamiyorum. Evde iş hiç bitmiyor, bence sürekli iş yapıyorum ama evim hep daginik. Kendim için yapabildigim tek şey bebeğimi uyutabildigim an şimdi olduğu gibi yattığım yerde yarım göz elime aldığım telefonu kurcalamak.

Hayır gençleşmiş olamam :)

Ben ablamin 4 cocugu var. Valla evde hep ses gurultu. En kucugu 2 en buyugu 12. 3 oglan 1 kiz. Ben nasil ediyor bilmiyorum ama ablam yasam dolu. Ayrica da calisiyor herseye o kosuyor. Yasi 39 ama hic yasini gostermez. Kizkardeslerimde dogurdu hic oyle yaslanmadilar kendilerinden gecmediler. Belkide irsidir bilemiyorum. Annem 6 cocuk dogurmus ama hic demezsin ablamla yan yana kardes sanarlarmis zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…