- 24 Mart 2025
- 58
- 48
- 3
- 28
- Konu Sahibi kaderminackk
-
Hayır ilkinde böyle değildi , ama annem 3 yıldır falan çalışmaya başladı kendi işlerini yapıyor para gördükten sonra çok değişti hatta iş yerinde 1tlninbile lafını hesabını eder niye almadınız gibisinden , sonradan görme diye bir laf varya öyle oldu anlamadık para konusunda değiştiAnneniz ilk gebeliğinizdede böyle miydi
İlkinde aldı evet haklısınız beklememek lazım ama konu beşikten ziyade umursamaması biraz daAnneniz ilk çocukta aldıysa ikinci de beşik falan beklemeniz gereksiz geldi bana.
İkinci evlilikte hemen hamile kaldıysanız acele etmek konusunda da haklı olabilir.
Ama ben uzaktayım zaten torun yanında değil ki yılda 1 kere ancak giderim belkiDoymuş toruna gibi geldi
Sizin anlattığınız durum maddiden çok manevi ilgisizlik gibide geldi bana acaba evliliğinizi mi istemiyordu? Yada hemen hamile kaldınızda ondan mı bu şekilde tepki verdiHayır ilkinde böyle değildi , ama annem 3 yıldır falan çalışmaya başladı kendi işlerini yapıyor para gördükten sonra çok değişti hatta iş yerinde 1tlninbile lafını hesabını eder niye almadınız gibisinden , sonradan görme diye bir laf varya öyle oldu anlamadık para konusunda değişti
Eşinizle arası nasıl ailenizin ?İlkinde aldı evet haklısınız beklememek lazım ama konu beşikten ziyade umursamaması biraz da
kendileri ısrar etti evlen yuvanı kur (başımızdan git) eşimde cennetlik çok iyi birisi çok şükür evlilikle ilgili bir durum değil bende anlamadım , eşimin baba olmak hakkıydıSizin anlattığınız durum maddiden çok manevi ilgisizlik gibide geldi bana acaba evliliğinizi mi istemiyordu? Yada hemen hamile kaldınızda ondan mı bu şekilde tepki verdi
Çok iyi eşimi çok severler eşimde onları eşim cennetlik birisi Allah başımdan eksik etmesin daha geçen bir bavul gönderdik eşimle birlikte üst baş hediyelerEşinizle arası nasıl ailenizin ?
3 kere torun tadına varmış her çocuğundan, yaşlarıda yakınsa cok heyecan yapmıyor demekkiAma ben uzaktayım zaten torun yanında değil ki yılda 1 kere ancak giderim belki
O zaman kadının torun hevesi kalmamıştır, bizde genelde ilk toruna alınır beşik vs takı künye bilezik takılır diğerlerinede beşik değilde takı takılır sadece. Sizinki 4. Torun olacakmış bence o yüzdenP
kendileri ısrar etti evlen yuvanı kur (başımızdan git) eşimde cennetlik çok iyi birisi çok şükür evlilikle ilgili bir durum değil bende anlamadım , eşimin baba olmak hakkıydı
Her çocuğa beşik de beklenmez.İlkinde aldı evet haklısınız beklememek lazım ama konu beşikten ziyade umursamaması biraz da
Aslında nedense sorununuz "annem neden bana karşı daha şefkatli davranmıyor,neden ilgili değil bana karşı neden heyecanımı paylaşmıyor " şeklinde gibi sanki hissettirdi..3 kardeşiz 3ümüzün de 1er çocuğu oldu annem hepsine altın künye aldı kıyafet türü vs de almıştı , aradan 8 yıl geçti ben 2. Evliliğimi ve 2. Gebeliğimi yaşıyorum 7 aylık hamileyim bizlerde normalde anneanne beşiğini alır ama annem hiç
Bir şey demiyor hatta hamileliğimle ilgili bir şey de sormuyor nasıl geçiyor falan diye , uzakta olduğum için ameliyatıma gelecek babam ile , o da çok kalamam dedi , hatta hamile olduğumu duyunca çok istemedi acele ettin ne gerek vardı kızın büyüdü rahat etmiştin gibisinden de konuştu anlamadım . Geleceksin değil mi doğuma dediğimde eşimle konuşurken bilmiyorum bakalım daha çok var çok kalamam uzun süre falan dedi biraz keyfim kaçtı benim annem mi böyle ? Aslında sorun annemin bir şey alması değil alacak madd gücümüz var sadece annemin ilgisiz umursamaz gibi davranması ben mi abartıyorum ?
Eşim Cennetlik biri deyıp durmayın yahu aa.Çok iyi eşimi çok severler eşimde onları eşim cennetlik birisi Allah başımdan eksik etmesin daha geçen bir bavul gönderdik eşimle birlikte üst baş hediyeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?