• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapınca anneniz bir şey aldı mı ?

sen dünyanın en güzel en anlayışlı annesisin ve müthiş bir anne kız olacaksınız eminim gerçekten üzülme annen içinde belkı uzaklaşması yakınlaşmasından daha hayırlıdır :)
Ay gözümden yaş pıt aktı yaa...Üzgünüm ama gerçekten yapacak bişim kalmadı..Belki de dediğin gibi hayırlısı bu demek ki..Artık kabulleniyorum çünkü.. Hakkım da ve annemin hakkında hayırlı olsun ne diyebilirim ki ..Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için..Hayatınız da hep iyi insanlarla karşılaşın 🌸🌸🌸

İkinci çocuğunuz olduğu için olabilir ilkine yapmışlar. Benim annem ve babamda bebeğime yatağını aldılar künye aldılar ve bana bilezik aldılar. İkinci çocukta beklentiye girmemem gerektiğini şimdiden söylüyorlar. Ben ilk çocuğumda bile beklemedim sonuçta emekli insanlar bu kadar büyük hediyeler almak zorunda değillerdi

3 kardeşiz 3ümüzün de 1er çocuğu oldu annem hepsine altın künye aldı kıyafet türü vs de almıştı , aradan 8 yıl geçti ben 2. Evliliğimi ve 2. Gebeliğimi yaşıyorum 7 aylık hamileyim bizlerde normalde anneanne beşiğini alır ama annem hiç
Bir şey demiyor hatta hamileliğimle ilgili bir şey de sormuyor nasıl geçiyor falan diye , uzakta olduğum için ameliyatıma gelecek babam ile , o da çok kalamam dedi , hatta hamile olduğumu duyunca çok istemedi acele ettin ne gerek vardı kızın büyüdü rahat etmiştin gibisinden de konuştu anlamadım . Geleceksin değil mi doğuma dediğimde eşimle konuşurken bilmiyorum bakalım daha çok var çok kalamam uzun süre falan dedi biraz keyfim kaçtı benim annem mi böyle ? Aslında sorun annemin bir şey alması değil alacak madd gücümüz var sadece annemin ilgisiz umursamaz gibi davranması ben mi abartıyorum ?
İlk çocuğunuzda aldıysa tekrar almak istememiş olabilir. Ayrıca zaten beklentiye girmeniz de saçma kimse bence bir şey yapmak zorunda da değil. Annenizin ilgisizliğinden bunu söylediğinizi anlıyorum ama iki günde böyle olmamıştır hep böyledir sizde çocuk sahibi yaşı oturmuş bir insansınız insanları olduğu gibi kabul edin. Sonuçta kimseye güvenerek evlilik çocuk yapmamışsınızdır. Ben annemle uzun yıllar konuşmadım ve biz küsken annem vefat etti ne kadar anneliğini sorgulamış olsamda öldüğünde en çok ben üzüldüm. O yüzden size verebileceğim en iyi tavsiye kimseyi değiştirmeye çalışmayın beklentiye girmeyin olayları içselleştirmeyin kendi hayatınıza bakın hayatınızdan ailenizi silmeyin ama arada hep ince bir çizgi olsun.

Back
X