günaydın cancanlar...uyku işlerini yazışmışsınız..yarama değdi..ben gündüzde ağlakıyamet uyutuyorum cogukez..bu yürüteci aldıgıma hem sevındım hem pişmanım hep binmek ıstıyo..gezgin willy..başına buyruk gezınıp duruyo..parkyatagını kaldırıp alt bolume koyuyorum oyuncaklarıyla oyalanması 10dkka..salona yorgan serıyorum o daha uzun soluklu ama yınede herşeyden cabuk sıkılma gıbı bı durumumuz var..ismetde emeklemıyo ama sürünüyo..poposunu oyle bı dıkiyo havaya bıgun amuda kalkıcak ayağa kalkmadan:)bizimde dişimizyok henuz gülcüm...oyle derler..nekadar geç olsaiyi diye..bu işler genetık sanırım....diş nekadar geç cıkarsa okadar geç çürür dıye sanırım..EDAcım haklısın da,neblim evlendim evleneli bi mum ışığında yemek yememiş,bi şıkşıkırdım gecelıklerımle evimizde meşk edememişiz..kadınlıgımdan bişi anlamadım..zaten eşimin tabiatı sogukneva..ben mıcı mıcı bı ınsanım..cınsellık deil kastım ama dokunmak daha önemli..sarılmaz,öpmez..bi soguk donuk..ben ondan gelmedıkçe yapamam..o bana sen yap oozaman der..bananekadın olan benım yahu..cilve dediğin bi ışık görürsünde işve falan yaparsın..mıh gibi adam..yani karadul gibiyim allahaffetsin..saçımı kaşımı boyayıp fotoları cekıp tatmın olmaya çalışıyorum herhalde kendikendime..ben aslında iki evlılık yaptım ama ikisindende bişi anlamadım..e buda sakatlandı..allahrahmet etsin,ilk evlılıgımde kaybettim eşimi..ben bu işten bişi anlamadım yani..30lu yaşlardayım edacım..şimdi kadınlıgımı yaşıyamazsam 40ımda napıcam..zor işler..allah sağlık versın napalım..