Doğum yapmış olan anneler buraya....

doğumdan sonra tırnak batması sorunu yaşıyordum sonunda gidip hallettirdim betül den destek alarak kaydirigubbakcemile3 basit bi operayon , sağol canım :1hug:

bende doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşayanlardanım. doktor hamileliğin tırnak batmasını tetiklediğini söylemişti demek sendede oldu canım geçmiş olsun. bende bikaç gün önce hallettirdim. parmağım sarılı şu an. tırnağı almadılar batatn kısmı çıkardılar parmağımı uyuşturup. kısa sürdü. ama yine tekrarlayabilirmiş. seninkide böylemi oldu

gözdecim zyrtec i ben kullanıyorum..dr yaza kadar devam dedi..bizim neye alerjık oldugumuz bellı deıl..her besını denıyoruz..ama alerjı oyle sınsı bısıymıskı 10 gun gizlenıp 11ncı gün cıkabılırmış..ogünde farklı bişi yiyip içtiyse sen direk ona baglıyosun ama deil...yani zor işler..bızımkısı atopik dermatit oluyo..ceylinde öyle anlaşılan..dirak cilde vuran cinsi..ve bu işler genetik maalesef...benım sedefimvar..sıkıntımolunca azar..eşimde dönemdönem domatese kabarır..eşimdealerjik astım var ama sadece soğuk havaya karşı..neblim ben bebekken de alerjıkmıişim çukulata falan yerdımcocukken deli gbi kaşınırdım...keşke asıl şimdi yiyemesem:)ama denizin egzeması doğuştandı deilmi?o neden oluyomuş sen neler yapıyosun tedavi amaçlı?

doğuştan canım bizimki de genetik miras babadan seboroik dermatit deniyo bizimkine de
biz deniz 1 aylık olduğundan beri egzamalı bebekler için özel bir şampuan ve krem (üzerinde atopik ciltler içinde yazıyor sizede iyi gelebilir ) onlarla geçiştirmeye çalışıyoruz bayadır çıkmıyodu geçen iki kolunda birden çıktı ilacı var bitane elidel diye kortizonsuz tek egzama ilacı sanırım ve süper bir ilaç eşimde onu kullanıyor ondan sürüyorum bronşit olunca deniz doktor kortizon iğnesi yaptı kortizonu yiyince bizimkinde egzama falan kalmadı tabi :)
bide canım önceki mesajraımda yazmıştım hicrana bioreonans diye bişey duydum onu araştırıyorum şimdi egzama ,alerji falan iyileştiriyolarmış bebeklerde daha etkiliymiş.yarın doktoruna sorcam bakalım ne diycek olmadı bide onu deniycem bakalım , araştır sende istersen netten ve doktoruna bi danış

kızlar ya depremmi oldu ben mi öle hissettim yaa yataktayım oturuyorum bi yandan da size bakıyorumbirden sallandığımı hissettim eşim felan uyuyor kaldırdım sana öle gelmiştir dedii elim ayağım kesildi ya

kızlar çok korktum ya hala korkuyorum ben deprem oldğunda yerimden kıppırdayamıyorum ya eşim yanımda uyuyo oldu bitti ben ancak öle uyandırabildim

slm arkadaşlar off cemre artıkk hiçç uslu değilll üzerini değiştiriken bile aglamaya başladıı yaa çokk kötü ağlıyoo artıkk kucaktan inmek istemiyo sürekli yürümek ve oyun istiyooo....
kafayı yemek üzereyimm ve bugün ilk kez kızıma kızdım ve bağırdımm sinirlerim çok bozuldu umarı su manavgat tatili iyi gelirrrrr şimdi uyuttumm ve hala yemek yokkkk

AYNISI CANIM..GALİBA DİŞTEN.çok sinirli bu aralar..huysuuuzz..allh kolaylık versin hepimize..yeterki sağlıklı olsunlarda ..valla ben bir süre sonra dayanamayıp onla birlikte bağırıyorum..bir de az önce sinirden ağladım..uykusu var uyumamak için inat ediyor.ayakta saalladım..poposunu kaldıryor bağırıyor.memeye aldım.uyumak üzereyeken uyanoıyor.yanıma yatırdım..uyumak istiyor.ama ağlıyor..sinirlendim..bağırdım..hemen eşim devereye girdi..onda küt uyudu..buğün bana böle yaptı..bu ikinci oldu.dişten bi de işe gidiyorum ya bana gıcıklığına yapıyor..kerata...:ecrin_bebek::emir_bebek:

ya kızlar denize sandalet tarzı bişey almak istiyorumda
bizim yawruların ayağı kaç numara oluyor şimdi ?
21 falan mı ?
canım 20 civar..19 ya da 20 oluyor.arkadaşım almış.19 du..benimkine de 20 oluyor.bebeğin ayağına göre değişiyor..

günaydın cancanlar...uyku işlerini yazışmışsınız..yarama değdi..ben gündüzde ağlakıyamet uyutuyorum cogukez..bu yürüteci aldıgıma hem sevındım hem pişmanım hep binmek ıstıyo..gezgin willy..başına buyruk gezınıp duruyo..parkyatagını kaldırıp alt bolume koyuyorum oyuncaklarıyla oyalanması 10dkka..salona yorgan serıyorum o daha uzun soluklu ama yınede herşeyden cabuk sıkılma gıbı bı durumumuz var..ismetde emeklemıyo ama sürünüyo..poposunu oyle bı dıkiyo havaya bıgun amuda kalkıcak ayağa kalkmadan:)bizimde dişimizyok henuz gülcüm...oyle derler..nekadar geç olsaiyi diye..bu işler genetık sanırım....diş nekadar geç cıkarsa okadar geç çürür dıye sanırım..EDAcım haklısın da,neblim evlendim evleneli bi mum ışığında yemek yememiş,bi şıkşıkırdım gecelıklerımle evimizde meşk edememişiz..kadınlıgımdan bişi anlamadım..zaten eşimin tabiatı sogukneva..ben mıcı mıcı bı ınsanım..cınsellık deil kastım ama dokunmak daha önemli..sarılmaz,öpmez..bi soguk donuk..ben ondan gelmedıkçe yapamam..o bana sen yap oozaman der..bananekadın olan benım yahu..cilve dediğin bi ışık görürsünde işve falan yaparsın..mıh gibi adam..yani karadul gibiyim allahaffetsin..saçımı kaşımı boyayıp fotoları cekıp tatmın olmaya çalışıyorum herhalde kendikendime..ben aslında iki evlılık yaptım ama ikisindende bişi anlamadım..e buda sakatlandı..allahrahmet etsin,ilk evlılıgımde kaybettim eşimi..ben bu işten bişi anlamadım yani..30lu yaşlardayım edacım..şimdi kadınlıgımı yaşıyamazsam 40ımda napıcam..zor işler..allah sağlık versın napalım..

bu erkekelerin hepppsiii aynıı..sen kendinde çok fazla suç arama.ben de denedim birkaç kere...fosss.güzel sofralar hazırladım...sırnaştıım falan vb..emme cilveli bir kadın değilimki..öle..erekek milleti biraz odun oluyor.anlamıyor bu işlerden..ben de karşılığında pekk öle sıcaklık görmeyince bırakıyom.içimden gelmiyor sonrasında..ama evlenmeden önce nasıldı anlatamam yani..köprüyü geçene kadar bunlar ))):oklava:hergün binkere sevgi sözcükleri,hoş sözler,beni yüceltici sözler, hediyeler ,çicekler.vb...ya o zamnlar bu kadar ilgiden çok sıkılırdım.şimdide ufak bir hareketinde mutlu oluyom..allh sağlık versin..

Selam kızlar biz bugün emirgan korusuna gittik o kadar lalenin içinde benim kızım ennnn güzel lale oldu...

Bu arada Ayça'nın daha dişi çıkmadı,hala çıkmayan veya patlamayan var mı?

Bu arada ne park yatak,ne battaniye ben artık baş edemiyorum Ayça çok hareketli evin heryerini sürünerek geziyor odadan çıkınca arkamdan geliyor,durduğu yerde dizlerinin üstünde duruyor ama emekler gibi ilerleyemiyor ama sürünmede çok başarılı buraya resmini koymuştum.playskool,neşeli kanatlar Emekleme arkadaşım aldık bayılıyor onunla biraz geliştirdi.
kaydirigubbakcemile5

gülüm benimkinin de diş yerleri çok kabardı ama bir tü,rlü patlamadı..huysuzluk hatt safhada.yerde bıraksam..dönerek tehlikeli yerlere gidiyor yada bağırıyor..hep kucak istiyor yaaa..en güzeli laleyi benim yerime koklayıver annesi..a.s.:nazar:

kıxzlar galiba hepimizde aynı sorun tunahan da kucaktan inmiyor bazen bende delleniyorum kucaktan inmiyor eşim gelene kadar bişi yapamıyorum....ben yatıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler Allaha emanet olun Allahım korusun bebişlerimizi zerzelelerden..bizleri onlara onları bizlere bağışlasın...

:sm_cool::roflol:ayy gülesim geldii yaa.eşim diyor ki bizde de ne döööt varmış.hemen depremi hissttik dedi..:roflol:ama çok kısa sürdü..vurdu kaçtı kerata deprem )))..ama uzun sürecek diye çok korktum.çünkü bilgisayar sandalyem çok kötü sallandı..uzun sürseydi ayvayı yemiştik bence..belki birşey olmazdı.4,1 imiş.ama korkudan ödümüz pokumuza karışırdı..:roflol:delikafadulden

bende doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşayanlardanım. doktor hamileliğin tırnak batmasını tetiklediğini söylemişti demek sendede oldu canım geçmiş olsun. bende bikaç gün önce hallettirdim. parmağım sarılı şu an. tırnağı almadılar batatn kısmı çıkardılar parmağımı uyuşturup. kısa sürdü. ama yine tekrarlayabilirmiş. seninkide böylemi oldu

yaaa demek hamilelikte olurmşş haaakafamçokkarıştı bende tırnagımı derin kestim sanmıştımm:roflol: meğer normalmişşş boş yere korkmuşumm tırnaklarımı kesmeyee:roflol::roflol::roflol:

ben dün sordum bizim burda bi bebek mağazası var herşeyi ordan alırım 50lira dedi ilk adım ayakkabısına ama tabi almadım çünkü ablam sağolsun herşeyimizi tedarik ediyo kızı 1.5yaşında bütün küçülenleri bizim oluyo şimdiden kaç çift ayakkabı mont hırkalar yelekler eşofman takımları uyku tulumunu bile verdi çok şanslıyım şimdi oğlu var 3aylık bana diyo hemen bidaha hamile kal bu sefer de oğlun olursa onu da bedavadan büyütürsünkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

ayyy ne güzell yaaa keşke benim olsa bi ablam ama ne yazık ki 2 kız kardeşimmm varr :çok üzgünüm:

günaydın....geceki depremi çogumuz hissettik sanırım..bizde salonda yerde oturuyoduk eşimin fıtıgı yuzunden..yer yatağı yapıp bebeği salondaki çekyat koltugun onune yattık..ensaglam çelik gövde orda var..ama ismet uyumadı begenmedı yerını..koydum yatagına..ruyamdada bu psikolojıyle cami minarelerının altındamı kalmadım..ismeti kaçırırken boğa saldırısınamı uğramadım:)allah korusun..eda geçenlerde beklenen marmara depremine ilişkin bi yazıyı paylaşmıştı..malummu oldu ne..bu şehirde herşeyde oldugu gibi bu konudada allaha emanet..umarımrahmetli annaneciğimin dediği gibi yedi tepesi evliya dolu bu şehir gerçekten korunur..vala düzayak bi ev lazım bebekli aileye...nerdeeee tabi ama..ideali o aslında..büyükçekmecedeki eşimin yazlığı çok viran ve gölün dibi..ama düzayak..orayı bi bakıma alıp taşınsak aslında..bu yıgma beton mezardan kurtulup,kahvaltımızda ciğerimizetoprak kokusu çeksek....GÖZDECıM teşekkür ederim..nekadar ilgili ve bilgilisin..gıpta ediyorum..araştırıcam bende...kremi dediğin iyi oldu..bizdekide dermovatdı kortızonlu nıhayetınde..denızın durumu nasıl oldu..acaba bu alerjık yapısının bronşite bi etkisi varmıki...allah dermansız derde düşürmesin..bugunumue şükürler olsun dıyorum..sabaha uyanamamak da vardı...gece edacımlasohbet ettık msndende..her depremde benımde kabuğunu atan yara gibi sızladı içim..ama şimdi hele bide bi yavrum var..ölmek bikenaraonu koruyamama endişesi ve düşüncesi çıldırtıcı..allah bu ezayı kimseye yazmasın dilerim..bideyokluk duygusu..benim geçmişimde kocaman sayfalar yok..yokoldu..ne bir eşya..nede fotoğraf..hiçbişi kalmadı.........gerçi şehır içindede bahcelı evler,siteler var..ama çok uçuk rakamlar..oofof.....DERYA sizin muhiten sağlamlardan..kandilliden itibaren karadenıze dogru ve karşı kıyı sarıyer ve devamı,ayrıca şile,ümraniye,ataşehir çok sağlam..itfaiyeci bi tanıdıgımız demişti...afet koordınasyonlarını hep o bölgelere kaydırmışlar...benım oturdugum kasımpaşa,fatih,eminönü,eyüp,bakırköyün sahil kesimi,avcılar da riskli bölgeler..takdiri ilahi...zaten bidefoton kuşağı var 2012 de:)bakalım neetcezz:))

canancan..haklısın bunlar hödük..odun..kazma......:kızgın:..ama napalım piçikolarımız babaları..allah sağlık versinde dediğin gibi..bizimkide huysuzlukta kendi rekorunu kırdı..aldı sabah sabah babası okula götürdü..napalım..durmuyo..ağlıyoo devamlı..yemez..içmez..oynamaz.....ben acaba dıyorum huzursuz bı hamıleleık falanmı geçirdim..ama ınanmıyorumda oyle işlere neblim ben...yok yaaaa katranı ezsem olurmu şeker,cinsine tükürdüğüm cinsine çeker:)

Back
X