Ben de bugün doktora gittim bebeğin suyu azalmış ve hala kanala oturmamış ben de çarşamba sabah sezeryan olacağım (yarın ameliyathane full old.). Ama genel anestezi olacak mecburen... Normal doğum bekleyip bebeği riske atmayalım dedik. Suyu da baya azalmış deyince beklemeye korktum. Normalin sancısını çekip çekip son anda sezeryana dönmektense baştan olsun dedik. İnşallah doğru karar vermişizdir. Bu arada bebeğim kilo almış 3200gr olmuş çook sevindim... Dualarınızı bekliyorum
cidden hiç dert etme sezeryanı ademelcim.
Allah cidden bizim içn en uygunu neyse onu nasip ediyor .
ben normal normal diye ölüyodum biliyosunuz.
40. haftaya kadar da hiç sabrım kalmamasına rağmen bekledim sırf bunun için.
ama hastanedeyken 3 kişinin normal doğum sancılarını dinledim saatlerce.
benim de canım inanılmaz tatlıdır,dedim kesin dayanamazmışım bne bu sancılara.
ben de hiç düşünmüyordum ama şimdi şükrediyorum.
sen de cok rahat ol,hele bir de epidural ve ya sezeryan olursa bebeğini de göreceksin zaten doğar doğmaz.
ama tavsiyem kesinlikle spinal.
genele anestezidense spinali şiddetle tavsiye ediyorum.
herşey ama herşey bitiyor,seni yatağına odana cıkarıyorlar,taa 3 saat sonra yavaş yavaş ağrılarını hissetmeye başlıyorsun.
o da ağrı kesicilerle falan atlatılıyor.
ve zaten yerinden kıpırdamadığın için problem yok.
genel anestezide odaya geçme aşamları bile cığlık cığlığa oluyormuş.
neyse amma da uzattım-tatlicadiarzu-
Allah kolaylık versin canım.
dualarımız sizinle ve bebeklerinizle.....:Saruboceq:
canıım
inşallah Allah gönlüne göre versin.. kolay bir doğum diliyorum sana ademelcim.. ah ah meleğini bi kucakla bak ne güzel bişiymiş
ademelcim gözün aydın canım şimdiden
tebrik ediyorum.hakkında hayırlısı böyleymiş.negüzel yarın anne oluyrsun
senin adına çok sevindim.
bende yeni geldim doktordan.
benimde doğum günüm kesinleşti 26 aralık sezeryan olucam.
çünkü bebiğimiz oldukça iri.bugün baktı 4kilo boy 52.bu durumda kesinlikle normal yapamazmışım.
ben hatta suni sancı verin hemen doğurayım dedi.ama kabul etmedi.
hakkımızda sezeryan hayırlısıymış.sen ne güzel yarın kavuşuyosun oğluşuna bende 10gün sonra.
gel şafak gelllllll
fascımda doğum yapmış gözün aydın bitanem.
ama merak ettim sen bu sabah doğum yaptın .az önce mesajını okudum.nasıl yazdın .doğum yaptın değilmi.
aayy seninkinin de kilosu bayağı var
senin ki oğlak olacak a.s. bende bir oğlak kardeş var allahhh evlere şenlik düz duvara tırmanırdı
kızzz 10 güne kadar 4500 falan doğar metehan
hayırlısını versin yarabbim direk 40 ı çıkmış gibi doğacak
allahım nazarlardan korusun
çabucak geçer inşallah
benim dr sancılansan bile bu akşam sezeryan yaparım dedi
belki sende 10 günden önce sancılanırsın yada başka bişey olur daha çabuk olur:teytey:
hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun canım
canım fas doğum yaptı
maşallah hatunasabah doğurdu akşam olmadan burda yine:roflol:
meleğimle emişiyoruz, koklaşıyoruz, misafirlerimizi ağırlıyoruz boş vakitlerimizde söz verdiğimiz üzere kk dan geri kalmıyoruz:) pek nazlı kızım, bi ağlayısı var dudaklarını büke büke.. tatlı meleğim.. Rabbim bağışlasın inşallah..
bu arada doğurdum canlarım.. normal oldugu için mi bilmiyorum toparladım kendimi.. ama hastanedeyiz hala.. eşim de bilgisayarı getirmişti zaten hastaneye. ööle arada takılıyom işte.. dikişli oldu doğumum bebeğimin kordonu boynuna 3 kere dolandığından dolayı bebeği sıkıntıya sokmamak için kesi attı doktorum.. ama iyiyim elhamdülillah..
meleğimle emişiyoruz, koklaşıyoruz, misafirlerimizi ağırlıyoruz boş vakitlerimizde söz verdiğimiz üzere kk dan geri kalmıyoruz:) pek nazlı kızım, bi ağlayısı var dudaklarını büke büke.. tatlı meleğim.. Rabbim bağışlasın inşallah..
bu arada doğurdum canlarım.. normal oldugu için mi bilmiyorum toparladım kendimi.. ama hastanedeyiz hala.. eşim de bilgisayarı getirmişti zaten hastaneye. ööle arada takılıyom işte.. dikişli oldu doğumum bebeğimin kordonu boynuna 3 kere dolandığından dolayı bebeği sıkıntıya sokmamak için kesi attı doktorum.. ama iyiyim elhamdülillah..
bebeğini güle güle büyüt canım.ne güzel mis gibi kokuyodur o şimdi yerim ben onun büktüğü dudakları.allah bizlerede göstersin o günleri inşallah.
bende dün dr gittim bu hafta içi doğurabilirmişim eğer doğurmazsam pazartesi tekrar gidicem dra. bebişim 3500gr olmuş. dr bebeğe fazla kilo aldırma en fazla 250gr alsın dedi yoksa normal olamazmış.nasıl yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?