doğum yapmamış aralık anneleri buraya

gözünaydin canim demekkki sizin icin hayirlisi buymus
dualarimiz senin icin sende bizi unutma:1hug:

allah razı olsun tatlıma.s.
allahım hayırlısını versin hayırlısı olsun hepimizin hakkında
kızlar ben şimdiden başladım dua ya isim listemi aldım elime:roflol:

allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:

canıım
inşallah Allah gönlüne göre versin.. kolay bir doğum diliyorum sana ademelcim.. ah ah meleğini bi kucakla bak ne güzel bişiymiş

çok sağol bitanem a.s.
allahım nasip etti bu günleri çok şükür:Saruboceq:
arka arkaya kavuşacağız inşallah bebeklerimize:lepi:
betül ablamıza öncelik verelim dediknaniknanik

ademelcim gözün aydın canım şimdiden
tebrik ediyorum.hakkında hayırlısı böyleymiş.negüzel yarın anne oluyrsun
senin adına çok sevindim.

bende yeni geldim doktordan.
benimde doğum günüm kesinleşti 26 aralık sezeryan olucam.
çünkü bebiğimiz oldukça iri.bugün baktı 4kilo boy 52.bu durumda kesinlikle normal yapamazmışım.
ben hatta suni sancı verin hemen doğurayım dedi.ama kabul etmedi.
hakkımızda sezeryan hayırlısıymış.sen ne güzel yarın kavuşuyosun oğluşuna bende 10gün sonra.
gel şafak gelllllll

fascımda doğum yapmış gözün aydın bitanem.

ama merak ettim sen bu sabah doğum yaptın .az önce mesajını okudum.nasıl yazdın .doğum yaptın değilmi.

aayy seninkinin de kilosu bayağı var
senin ki oğlak olacak a.s. bende bir oğlak kardeş var allahhh evlere şenlik düz duvara tırmanırdı
kızzz 10 güne kadar 4500 falan doğar metehan
hayırlısını versin yarabbim direk 40 ı çıkmış gibi doğacak
allahım nazarlardan korusun

çabucak geçer inşallah
benim dr sancılansan bile bu akşam sezeryan yaparım dedi
belki sende 10 günden önce sancılanırsın yada başka bişey olur daha çabuk olur:teytey:
hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun canım

fascımda doğum yapmış gözün aydın bitanem.

ama merak ettim sen bu sabah doğum yaptın .az önce mesajını okudum.nasıl yazdın .doğum yaptın değilmi.

canım fas doğum yaptı
maşallah hatuna sabah doğurdu akşam olmadan burda yine:roflol:

senin oğluş yay burcu olacak inanki tanıdığım yay burcu erkekler çok mülayim uysal süper insanlar oluyor..
evet kız benimkide gününü beklerse oğlak olacak demek düz duvara tırmanıyolar:jeyyar:desene yandık:1no2lsun doğsunda herşeye razıyız.
ademelcim bide doktorum bana hiç hareket etme 10gün normal doğum sancın gelmesin dedi,bu durumda ben hareket etmeyince bebkte kesin olacak 4.buçuk kilo.
canım benimde sancım gelmesin zaten diyom çünkü 10gün neden dersen.benim doğum yapacağım yer zübeyde hanım devlet hastanesi oluyor.doktorum kendi olacağı günde bana gün verdi.o yokken sancım tutmasın diyom çünkü başka doktor bide sezeryana almaz tehlikeye girmek istemem.gerçi iri bebk olunca kesin alırlar dedi ama.yinde doktorumun olduğu gün yapayım sezeryanımı dimi
ay canım 10gün var ama inan heyecanda süper var.hele seni şimdi düşünüyorumda süper heycanlısındır kız sende.dualarım seninle arkadaşım allahım yar ve yardımcın olsun.eve gelir gelmez doğum hikayeni bekliyoruz..

canım fas doğum yaptı
maşallah hatuna sabah doğurdu akşam olmadan burda yine:roflol:

maşallah valla hatuna hemende çıkmış hastaneden
ay negüzel bebişini kokluyodur şimdi darsı başımıza.
fascım nasıl acaba durumu iyimi dikiş falan nasıl acaba
oşimdi heyecandan bişey anlamamıştır belki ama.fascım dikkat et kendine
üşütmemeye bak.fazla gezinme.nazarada gelirsin canom bebişini öp bizim için..

meleğimle emişiyoruz, koklaşıyoruz, misafirlerimizi ağırlıyoruz boş vakitlerimizde söz verdiğimiz üzere kk dan geri kalmıyoruz:) pek nazlı kızım, bi ağlayısı var dudaklarını büke büke.. tatlı meleğim.. Rabbim bağışlasın inşallah..
bu arada doğurdum canlarım.. normal oldugu için mi bilmiyorum toparladım kendimi.. ama hastanedeyiz hala.. eşim de bilgisayarı getirmişti zaten hastaneye. ööle arada takılıyom işte.. dikişli oldu doğumum bebeğimin kordonu boynuna 3 kere dolandığından dolayı bebeği sıkıntıya sokmamak için kesi attı doktorum.. ama iyiyim elhamdülillah..

Ee kızın da beklemekten sıkılmış tabii senin gibi.Sıkıntıdan dolamıştır kordonu boynunakaydirigubbakcemile3Neyse ki sağlığını etkilememiş bu durumu.
Çok iyi hissediyorsun diye hemcik ayaklanma sakın.Bırak biraz başkaları yapsın işlerini.Annen seve seve yardımcı olacaktır eminim.Ne de olsa torun geldi:teytey:
Maşallah bebeğine ve sana
Öpüyorum ikinizi de mis kokulu yanaklarınızdana.s.

MAŞALLAH BEBİŞİNE TEKRAR TEBRİK EDİYORUM CANIM..Şeniz
canım yavrum demek kordon dolanmış çok şükürki sorun olmamış.
sen yine iyiyi desende canım dikkat et kendine:1hug:
iş falan yapma bak nasıl olsa annende yanında.tadını çıkar loğusalığın.
bebişini ve seni öpüyorum..

ademelcim sana hayırlı kolay doğumlar diliyorum canım aklımız sende bilesin.

herkeze günaydınlarrrrŞeniz

gunaydın kızlar,
bende cebinden falan bağlandığını dusunmustum fascım... Demek o minik dudaklarını buze buze ağlıyor betülcük yerim ben onu ya... Masallah çok kararlı bir şekilde üstesinden geldin minik çalıkuşunu sengözlerimebaksanab kollarınnna aldın valla senin burcun neydi fascım? Bir de kordon dolanmasından daha evvel bahsetmişler miydi sana, yoksa dogum anında mi fark ettiler?
Adamel dualarımız seninle canım hayırlısıyla bebişini kucagına alıp gelmeni bekliyoruz..
Darısı diğer bekleyenlerin basına...
Bakalım sırada kim var kızlar..
Bebeğinin kilosunu yukseltmek isteyen annişler bir cözüm önerisi olarak kalan gunlerinizde mümkünse protein agirlikli beslenin, protein direkt bebeğe yariyor.. Tabii bu işler kalıtımsal biraz ama inanın yumurta, balık ve etin çok faydası oluyor...

bebeğini güle güle büyüt canım.ne güzel mis gibi kokuyodur o şimdi yerim ben onun büktüğü dudakları.allah bizlerede göstersin o günleri inşallah.
bende dün dr gittim bu hafta içi doğurabilirmişim eğer doğurmazsam pazartesi tekrar gidicem dra. bebişim 3500gr olmuş. dr bebeğe fazla kilo aldırma en fazla 250gr alsın dedi yoksa normal olamazmış.nasıl yapıcam bilmiyorum.

Allah izin verirse artık yarın bende doğum yapanlar
arasında olcam ihşalalhh
nasıl bir heyacandır bu yarabbim
Allah herkese yaşatsın bunu
dua edin kızlarr....a.s.

merhaba bayanlar,

bendeniz de hala bekleyenler listesindeyim bebeğini sağlıkla kucaklayan tüm anneleri tebrik ediyorum; allah analı-babalı büyütsün...

yarın kontrolümüz var; bakalım kesin bir tarih alabilecek miyim???

hergün eş-dost arıyor gelmedi mi daha diye???? milletin gözünde yalancı olduk yauwww :)

canım aynı olay benim de başıma gedi. dün kontrole gitmiştim. bebek 3500gr olmuş. dr. giderek irileşiyor normal doğum yapman zorlaşıyor dedi. gelecek pazartesi kontrole gideceğim. tekrar çatı muayenesi yapacağım. bebeğin kanlanması ve suyu çok iyi 1 haftada daha da artar kilosu gelirken eşyalarınızla gelin yatış yapabiliriz dedi.

ben hep normal doğuma alıştırmıştım kendimi. bi tuhaf oldum. korkuyorum galiba.

Selam kızlar;
Biz de yarın sabah 9 da sezeryana gireceğiz...:sm_cool::ecrin_bebek: Umarım herşey yolunda gider. Dualarınızı bekliyoruz. Ben de doğum bekleyen tüm anne adayları, doğum yapmış anneler ve bebek isteen herkes için dua edeceğim... :Saruboceq:
Doktorum önce genel anestezi demişti ama bugün epidural olabilir istersen dedi. Ben de epidural düşünüyorum ama ondan da biraz korkuyorum açıkçası...:uhm: benneyaptımki Sizler bu konuda ne tavsiye ediyorsunuz? En kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle...:a015::a015::a015:

*burcutemur
*chealnadle
*çelik198408
*edam_y
*ECEM2003
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*hfzhfz
*HYM60
*lora
*mihenk
*orkidem
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*serpilla
*suzi19
*ttuluk
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl[/B]

not:alfabetik sırayla yapılmıştır
Ademel arkadasimizda dogum yaptigina göre kaldik
22 kisihihoyyyt

Son düzenleme:
hym 60 ve edam Allah yardımcınız olsun listeyi bu gidişle ben kapatacağım galiba halen tık yok
offffffff oğluşum offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…