doğum yapmamış aralık anneleri buraya

hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun sana ve bebeğine sağlık diliyorum evindeki son gecende bebeğinin misafirliğinin son gecesini keyifle ağırla canım ve mutlulukla hoşgeldin bebeğim de allah yar ve yardımcın olsun...kaydirigubbakcemile2

cnm senin adina uzuldum gercekten eslerimiz cok onemli bizim adimiza allahtan benim yanimda annemde var cok rahat ettim oda gelince ne temizlik derdi ne yemek derdi keyfim keyif valla bazen dogurmayim boyle pasalar gibi bakilayim diyorum ne menfaatciyim dimi ama senin annen falan yokmu yaninda yinede tek kalma birini cagir yanina acil bir durum icin cnm

cnm dualarimiz seninle olacak ne guzel sende kavusuyorsun oglusuna allah hayirlisiyla saglikli bir sekilde oglusunu almayi nasip etsin isallahhhhh

bizim durum biraz dramatik.anlatıp sizleri üzmek istemem.yanlızım ama cumartesiye kadar.eşim dönecek.annelerimizin kıymetini gerçekten hayattayken bilmek gerekiyor..38.haftadayım..bebişimde bekleyecek babasını inşallah.

hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun sana ve bebeğine sağlık diliyorum evindeki son gecende bebeğinin misafirliğinin son gecesini keyifle ağırla canım ve mutlulukla hoşgeldin bebeğim de allah yar ve yardımcın olsun...kaydirigubbakcemile2

dogum yapmamıs anneler cantanızı hazır ettinizmi bilmem ama ne koysam su cantaya bişiler eksik gibi nolcak benim bu saskın halim bilmiyorum bebek için bez mez koyacakmısınız ben kendim için sadece gecelik koydum

dogum yapmamıs anneler cantanızı hazır ettinizmi bilmem ama ne koysam su cantaya bişiler eksik gibi nolcak benim bu saskın halim bilmiyorum bebek için bez mez koyacakmısınız ben kendim için sadece gecelik koydum

canım banada hep bişeyler eksik gibi geliyo.ama artık eksik olanlarıda alırlar. ben bebiş için yaklaşık 10 tane falan bez koydum.hepsi kullanılmaz ama olsun bulunsun yanımızda.kendim içinde 2 pijama doğuma girerken giymek içinde 1 gecelik koydum.sende yanına yedek bi pijama al istersen cunku geceliği doguma girerken giyiyomuşsun ve kirleniyomuş.

canım allah yardımcın olsun, allahım sağ sağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin bundan sonraki hayatında bebişinle sana kucak dolusu mutluluklar..

haklı olabilirsin bi pijama almak sart hiç dusunmedim kirlenince ne giyerim diye kendime kızıyorum bu ne heyecan diye valla :)

bende aralık annesiyim
aralık son haftası bebeği dogcak insallah
yarın dr gitcez bakalım ne der......

evet yedekte bulunması gerek kullanmasanda.ben istersen sana çantama neler koyduğumu yazayım eksiklerin varsa eklersin canım.

bebeğim için; doğum sırasında vermek için bır takım hastane setlerınde bulunan zıbın takımı, bez, battanıye koydum( bunları doğum sırasında hemşireye vereceğim). ayrıca yedeklerinide koydum birer takım. bez, ıslak mendil( ıslak mendilleri pek onermiyolar onun ıcın annem yaptı tulbentten onlarıda getırecek),pişik kremi koydum.

kendim için; 2 takım pijama(biri sabahlıklı takım), 1 gecelik,tek sabahlık, göğüs pedi, çamaşır, terlik, yelek,hasta bezi,orkid. hatırladığım kadarıyla bukadardı.
ayrıca; ıkıncı bı ıslak mendil(bizim için), havlu, sabun, kağıt havlu, nazarlık koydum.
çantama bakmadan yazdım unuttuklarımda olabilir. tabak, bardak, kaşık, çatal falanda koymamı söylüyolar onlarıda koyucam.ayrıca bebeğe yalancı meme ve suluk koyacağım kullanılırmı bilmiyorum ama bulunsun diye.

çantası hazır olan arkadaşlar benimde eksiğim varsa lütfen yazarmısınız. malum ilk bebeğimiz hem tecrübesizlik hemde heyecandan unuttuklarımız olabilir.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederima.s.
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
hayırlısıyla,sağlıkla alalım bebeklerimizi:CüvCüv: kucağımıza inşallah

aayyy ben yarın anne mi oluyorum şimdi
çok şükür geldi bu günlerde
sezeryanı hiç düşünmedim o yüzden şaşkınım birden sezeryan diyince
neyse hayırlısı böyleymiş

cidden hiç dert etme sezeryanı ademelcim.
Allah cidden bizim içn en uygunu neyse onu nasip ediyor .
ben normal normal diye ölüyodum biliyosunuz.
40. haftaya kadar da hiç sabrım kalmamasına rağmen bekledim sırf bunun için.
ama hastanedeyken 3 kişinin normal doğum sancılarını dinledim saatlerce.
benim de canım inanılmaz tatlıdır,dedim kesin dayanamazmışım bne bu sancılara.
ben de hiç düşünmüyordum ama şimdi şükrediyorum.

sen de cok rahat ol,hele bir de epidural ve ya sezeryan olursa bebeğini de göreceksin zaten doğar doğmaz.
ama tavsiyem kesinlikle spinal.
genele anestezidense spinali şiddetle tavsiye ediyorum.
herşey ama herşey bitiyor,seni yatağına odana cıkarıyorlar,taa 3 saat sonra yavaş yavaş ağrılarını hissetmeye başlıyorsun.
o da ağrı kesicilerle falan atlatılıyor.
ve zaten yerinden kıpırdamadığın için problem yok.
genel anestezide odaya geçme aşamları bile cığlık cığlığa oluyormuş.
neyse amma da uzattım-tatlicadiarzu-

Allah kolaylık versin canım.
dualarımız sizinle ve bebeklerinizle.....:Saruboceq:

Allah kolaylik versin Ademel saglicakla kavusursun yavruna insallahh:Saruboceq:
dualarini eksik etme bizden olurmua.s.

canıım
inşallah Allah gönlüne göre versin.. kolay bir doğum diliyorum sana ademelcim.. ah ah meleğini bi kucakla bak ne güzel bişiymiş

Ben de bugün doktora gittim bebeğin suyu azalmış ve hala kanala oturmamış ben de çarşamba sabah sezeryan olacağım (yarın ameliyathane full old.). Ama genel anestezi olacak mecburen... Normal doğum bekleyip bebeği riske atmayalım dedik. Suyu da baya azalmış deyince beklemeye korktum. Normalin sancısını çekip çekip son anda sezeryana dönmektense baştan olsun dedik. İnşallah doğru karar vermişizdir. Bu arada bebeğim kilo almış 3200gr olmuş çook sevindim... Dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…