doğum yapmamış aralık anneleri buraya

slm kizlar kusura bakmayin sizleri merak icinde biraktigimi biliyorum kafayi yedim zaten internete giremedigim icin aksilik internetin bozulacagi tuttu ben hala doguramadim hergun sanci cekiyorum ama yalanci sancilarmis iki gun once siddetlendi hemen hastaneye kostuk ama daha var dediler kucuk sancilarmis daha bakalim artik kismetse burdayim sizleri habersiz birakmam listeye yaziverin bakimm benide opuldunuz

herkese şimdiden günaydııına.s.a.s.benide uyku tutmadı bugün haftabaşı herkes mesaide anladığım kadarıyla hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.yarın liste baya azalacak gibi görünüyor.işallah hepiniz sağsalim meleklerinizi kucağınıza alıp da gelirsiniz:Saruboceq:

günaydın kızlar.

benide uyku tutmadı mihenkçim.sat 2de yattım 4te kalktım hala uyuyamadım

uyuyacağımıda sanmıyom.

loracım senide gördümü sevindim merak etmiştik
internetin düzeldine sevindim
bugün bütün annelere güzel bir gün diliyorum..

kızlar bende yarın kontrole gidiyorum sezeryan günü verecek benim doktorumda bebiş te ters zaten hepimizin hakkında hayırlısı

ecem hakkında hayırlısı canım .snede bursadasın sanırım doktorun kim merak ettim bak

bursalı lar çoğaldık bir bakmışız hepimiz aynı anda doğumda oluruz.

hacı yatmaz gibi yatıp yatıp geri kalkıyorum.önceleri eşim yatakta göremeyince merak edip peşimden gelirdi artık o da merak etmiyor uyansa göremese bile ya mutfakta ya pc de yada salonda sızmıştır deyip geri uyuyyorum diyor.şimdiden bölük pörçük uykuya alıştık bebiş gelince çok zorlanmıyacağız.gündüzleri bile yarım saat uyuyabiliyorum artık.

sagol cnm vallahi bende sizleri ozlemistim iyi oldu boyle senin sancilardan ne haber varmi gelen giden:)))

günaydın arkadaşlar.
merhaba lora benimde sancılarım fazla.idare etmeye çalıyorum.
babamız bugün şehir dışına çıkıyor ve benim pazartesiye kadar doğurmamam gerekiyor.çünkü yanımda kimse yok.kimsesiz olmak da çok kötü arkadaşlar.varmı tek olan benim gibi.?

bugün listedeki son günüm:CüvCüv:
dr dan şok olarak geldimultrasonda bebek 4200 gr görünüyor:1shok:
riske atamam seni bebek 3700-3800 doğsa bile seni zorlayabilir dedi
hemen bu akşam dedi ama planlı bir sezeryanı olduğu için yarın sabah olacak
dua edin kızlar , hakkınızı helal edin
inşallah epidural olacak ben sürekli dua ederim herhalde :Saruboceq: hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım yarabbim

tam 40 hafta dediği gün gelecek inşallah oğlum
ayyy çok heyecanlandım ben yaa

:CüvCüv:henüz doğum yapmamış aralık annelerinin listesi:CüvCüv:

*ademel
*burcutemur
*chealnadle
*çelik198408
*edam_y
*ECEM2003
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*hfzhfz
*HYM60
*lora
*mihenk
*orkidem
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*serpilla
*suzi19
*ttuluk
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl

not:alfabetik sırayla yapılmıştır
23 kişiyiz
ecem2003 ve lora sizleri de ekledim a.s.
fas doğum yaptı onu çıkardık artık:dilcikar:
yarında beni çıkarın inşallah listedennaniknanik

ademel gozun aydın suan senin yerinde olmayı ne cok isterdim bende bugun kontrole gidicem hasretin bitiyor massallah allah nazardan saklasın senide bebeginide

meraba fatma nehir bende bugun için yalnızım ama dogum olmadan esim yanıma gelmicek cunku isi geregi uzakta o olmadan nasıl dogururum bilmiyorum bana cok buyuk guc kaynagı oluyor bende esim olmadıgı için yalnız hissediyorum yoksa annemler var :1shok:

evlilikte ayrı kalmak zaten başlı başın bir sorun çok iyi bilirim 2 yıl ayrı kalmak zorunda kalmıştık bir de hamilelik olması çok daha zor olsa gerek allah sabır versin arkadaşım işallah babanıza tez zamanda kavuşur düzenli bir hayatınız olur:Saruboceq:çok şükür biz bitirdik ogünleri

watergril haklısın eşlerimiz inanılmaz güç kaynağı.senin adına üzüldüm..ama annenler varmış bu çok ii.bizim ne anneanne nede babaanne var hayatta.allah yardımcımız olsun.

neden beklemiyordun 40haftalık olmussun nerdeysehihoyyyt
bak bana 37deyim ama her an bekliyorum tetikdeyimkaydirigubbakcemile3

aynen bende tetikteyim resmen bir haftam kaldı ama heyecandan dogurucam nerdeyse

kızlar normal dogum dusunuyorum korkuyorumda aynı zamanda birden sancım gelecek hastaneye yetisme derdi esime haber etme derdi burda okuyunca imreniyorum dogum yapan arkadaslara planlı programlı ve daha guclu gorunuyo planlı olması hem normal dogum olsa hem planlı olsa olmuyomu olan varmı

teşekkürler arkadaşım.geçici bir durum bizimki. eşim ankaraya eğitime gidiyor.ama zamanlama kötü oldu.cumartesi akşamı dönecek inşallah.22 pazartesi sezeryan günüm.

watergril haklısın eşlerimiz inanılmaz güç kaynağı.senin adına üzüldüm..ama annenler varmış bu çok ii.bizim ne anneanne nede babaanne var hayatta.allah yardımcımız olsun.

bende cok uzuldum allah yardımcın olsun umarım once esine sonra bebişine kavusursun hersey tam istediin gibi yolunda gider umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…