doğum yapmamış aralık anneleri buraya

.............................................................................

sabredin kızlar sabredin,az kaldı canlarım yavruşlarınıza kavuşmanıza.hergün biri pırtlıyor oh oh.

edam canım sanada hayırlı olsun,allah kurtarsın canım.hikayeni bekliyoruz

adım listeninde sonunda galiba oglusumla ben en sona kalıcaz bu gidisle artık saniyeler saat gelir oldu valla off

neredeyse biz ocak anneleri dogurucaz kizlar ha gayret:)
Allah hayirlisiyla kavustursun bebislere..

kızlarr bende takvim istiyom oğluşum eymen efe nin bi takvimi bile yok hani ilgilenen olursa 12,12,2008 bi el atıverin teyzeleriii

aman da aman.. sizi çok iyi anlayan biri olarak sabredin diyorum canlarım.. sonucu muhteşem bir sabrediş bu.. rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu.. doğum bekleyen arkadaşlarım sizlere de rabbim sabrınızı artırsın inşallah

Dogum yapmamis Aralik anneleri
*burcutemur
*chealnadle
*çelik198408
*ECEM2003
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*hfzhfz
*lora
*mihenk
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*suzi19
*ttuluk
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl[/b]
.................................................. ....................
not:alfabetik sırayla yapılmıştır
*HYM60 ve Serpilla,edam_y arkadaslarimizda dogum yapti
18 kisi kaldik artikhihoyyyt

Son düzenleme:

canım kendimi toparlamış gibi dursam da dikiş yerlerim biraz sancımıyor desem yalan olur.. zaten dediğiniz gibi annecim hiçbişiy yaptırmıyor bana.. sen bir tek yavrunu emzir, çünkü onun dışındaki herşeyi senin yerine birileri yapabilir diyor.. prensesler gibi takılıyoruz bugunlerde.. pek keyifliyiz Allah bozmasın...

çok sağol canım.. kordon dolanıklığı dikişsiz doğum yapabilecek olmama ragmen dikişle doğum yapmam dışında bir sorun çıkarmadı çok şükür.. Ne kadar şükretsem azdır..

benim burcum da yay goldcum.. ve burcun dışında kafasına koyduğunu yapan kadın anlamına geliyor ismimin manası:) biraz onun da etkisi var sanırım bu kararlılığın. zira doğumuma son anda sezeryan diye ısrar etti doktorum.. fakat ben açıklamalarından tatmin olmadım ve ısrar ettim.. hamdolsun ki sorunsuz oldu doğumum.. ve doğumhane çıkışında ebem ve doktorum eşime ne kadar da güçlü bir eşiniz var, maşallah demişler..o da pek gurur duymuş.. eşim sancı çekerken yanımdaydı ve bir an bu kadar sancı çektiğin yeter, hadi sezeryanı kabul edelim diycek sanmıştım..

ay bir an önce kendime uzun bir vakit ayırıp doğum hikayemi yazmak istiyorum.. ama kızımın yanından ayrılamıyorum.. tatlı meleğim, aşık etti bizi kendine..

ya canım beni yanlış anlama ama ben bu bebek kilosundan dolayı normal isteyen insanları sezeryana yönlendiren doktorları anlamıyorum.. hani kişi korktuğu için sezeryan tercih edebilir, bu çok anlaşılır bişiydir.. ama doktorum sadece bebek kilolu deyip doğum şeklini kendi belirlemesi ve insanları strese sokup bu kararı aldırmasını anlamıyorum.. Senin için hayırlısını diliyorum tatlım.. Allah gönlüne göre versin..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
bende 27 aralık saat:13:30 da ikinci bebeğime kavuşacağım çok mutlu vede heyecanlıyım çalışan bir anneyim ve üstelik son 1 aydır çok zorlanıyorum 2-3 gündür ise kasık ağrılarım kramplar ve akıntım artı planlı sezeryan ama sanki gününü bekleyemecekmiş gibi geliyor doğum yapacak tüm annelerin allah yardımcısı olsun sevgilerle...

günaydın herkese..

nasılsınız bakalım bugun? sayımız 19dan düştümü acaba?

fascım buzamana kadar kendimi hep normal doğuma hazırladım anne ve bebek için en sağlıklısı olduğu için ama açıkça söylemek gerekirse normal doğumdanda çok korkuyorum. sezeryan olabileceğimi düşünmek bile azda olsa içimi rahatlatıyo. herşey biyana bebişimi hayırlısıyla sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin allahım başka bişey istemem.
hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun inşallah..

günaydın aralık anneleri..

ben burallardayım yoklamayı vereyim .

ama şafağım 8 kaldı tabi..

bugünde doğum yapacaklara allah gayret kuvvet versin..

sayımız gün geçtikçe azalıyor..

bizde kavuşacagız hayırlısınla.

edam-y arakadaşımızda doğum yaptı kaldık 18 kişi

canım benim seninle aramızda 1gün var benimde 26aralıkta sezeyan günüm dediğin bütün şikayetler bendede var.yapman gereken sadece dinlenmek .hiçbir iş yapma.hamileliğin son günlerinin tadını çıkar..

Dogum yapmamis Aralik anneleri
*burcutemur
*chealnadle
*çelik198408
*ECEM2003
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*hfzhfz
*lora
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*suzi19
*ttuluk
*zeynepocn
*watergirl[/b]
.................................................. ....................
not:alfabetik sırayla yapılmıştır
kaldik 15 kisihihoyyyt

Son düzenleme:

ALLAH KURTARSIN ARKADAŞIM
VALLA 19'ARALIK A KADAR ÇALIŞMAK ZORUNDAYDIM ÖZEL BİR ŞİRKETTE MUHASEBE MÜDÜRÜYÜM YILSONUNA YA İŞLER ÇOK YOĞUN VE DEVREDECEK KİMSE YOKTU NEYSEKİ HALLETTİK YARIN SON GÜN VE 1 HAFTA KALIYOR DOĞUMUMA SENİNDE 26 ARALIK MIŞ SEZERYAN TARİHİN BİRANÖNCE SAĞLIKLA KAVUŞALIM BEBEKLERİMİZE KENDİNE İYİ BAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…