*burcutemur
*chealnadle
*çelik198408
*edam_y
*ECEM2003
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*hfzhfz
*HYM60
*lora
*mihenk
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*serpilla
*suzi19
*ttuluk
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl[/B]
......................................................................
not:alfabetik sırayla yapılmıştır
Ademel ve Orkidem arkadaslarimiz dogum yaptigina göre kaldik
21 kisihihoyyyt
Ee kızın da beklemekten sıkılmış tabii senin gibi.Sıkıntıdan dolamıştır kordonu boynunakaydirigubbakcemile3Neyse ki sağlığını etkilememiş bu durumu.
Çok iyi hissediyorsun diye hemcik ayaklanma sakın.Bırak biraz başkaları yapsın işlerini.Annen seve seve yardımcı olacaktır eminim.Ne de olsa torun geldi:teytey:
Maşallah bebeğine ve sana
Öpüyorum ikinizi de mis kokulu yanaklarınızdana.s.
çok sağol canım.. kordon dolanıklığı dikişsiz doğum yapabilecek olmama ragmen dikişle doğum yapmam dışında bir sorun çıkarmadı çok şükür.. Ne kadar şükretsem azdır..MAŞALLAH BEBİŞİNE TEKRAR TEBRİK EDİYORUM CANIM..Şeniz
canım yavrum demek kordon dolanmış çok şükürki sorun olmamış.
sen yine iyiyi desende canım dikkat et kendine:1hug:
iş falan yapma bak nasıl olsa annende yanında.tadını çıkar loğusalığın.
bebişini ve seni öpüyorum..
ademelcim sana hayırlı kolay doğumlar diliyorum canım aklımız sende bilesin.
herkeze günaydınlarrrrŞeniz
benim burcum da yay goldcum.. ve burcun dışında kafasına koyduğunu yapan kadın anlamına geliyor ismimin manası:) biraz onun da etkisi var sanırım bu kararlılığın. zira doğumuma son anda sezeryan diye ısrar etti doktorum.. fakat ben açıklamalarından tatmin olmadım ve ısrar ettim.. hamdolsun ki sorunsuz oldu doğumum.. ve doğumhane çıkışında ebem ve doktorum eşime ne kadar da güçlü bir eşiniz var, maşallah demişler..o da pek gurur duymuş.. eşim sancı çekerken yanımdaydı ve bir an bu kadar sancı çektiğin yeter, hadi sezeryanı kabul edelim diycek sanmıştım..gunaydın kızlar,
bende cebinden falan bağlandığını dusunmustum fascım... Demek o minik dudaklarını buze buze ağlıyor betülcük yerim ben onu ya... Masallah çok kararlı bir şekilde üstesinden geldin minik çalıkuşunu sengözlerimebaksanab kollarınnna aldın valla senin burcun neydi fascım? Bir de kordon dolanmasından daha evvel bahsetmişler miydi sana, yoksa dogum anında mi fark ettiler?
Adamel dualarımız seninle canım hayırlısıyla bebişini kucagına alıp gelmeni bekliyoruz..
Darısı diğer bekleyenlerin basına...
Bakalım sırada kim var kızlar..
Bebeğinin kilosunu yukseltmek isteyen annişler bir cözüm önerisi olarak kalan gunlerinizde mümkünse protein agirlikli beslenin, protein direkt bebeğe yariyor.. Tabii bu işler kalıtımsal biraz ama inanın yumurta, balık ve etin çok faydası oluyor...
bebeğini güle güle büyüt canım.ne güzel mis gibi kokuyodur o şimdi yerim ben onun büktüğü dudakları.allah bizlerede göstersin o günleri inşallah.
bende dün dr gittim bu hafta içi doğurabilirmişim eğer doğurmazsam pazartesi tekrar gidicem dra. bebişim 3500gr olmuş. dr bebeğe fazla kilo aldırma en fazla 250gr alsın dedi yoksa normal olamazmış.nasıl yapıcam bilmiyorum.
edam-y arakadaşımızda doğum yaptı kaldık 18 kişiDogum yapmamis Aralik anneleri
*burcutemur
*chealnadle
*çelik198408
*edam_y
*ECEM2003
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*hfzhfz
*lora
*mihenk
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*suzi19
*ttuluk
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl[/b]
.................................................. ....................
not:alfabetik sırayla yapılmıştır
*HYM60 ve Serpilla arkadaslarimizda dogum yapti
19 kisi kaldik artikhihoyyyt
Kızlar merhaba
bende 27 aralık saat:13:30 da ikinci bebeğime kavuşacağım çok mutlu vede heyecanlıyım çalışan bir anneyim ve üstelik son 1 aydır çok zorlanıyorum 2-3 gündür ise kasık ağrılarım kramplar ve akıntım artı planlı sezeryan ama sanki gününü bekleyemecekmiş gibi geliyor doğum yapacak tüm annelerin allah yardımcısı olsun sevgilerle...
canım benim seninle aramızda 1gün var benimde 26aralıkta sezeyan günüm dediğin bütün şikayetler bendede var.yapman gereken sadece dinlenmek .hiçbir iş yapma.hamileliğin son günlerinin tadını çıkar..
benimde doğumuma 3 gün kaldı..22 aralık.bende önce doğuma gidecek yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?