doğum yapmamış aralık anneleri buraya

merhaba arkadaşlar,

ben de sizler gibi hala bekleyen aralık annelerindenim.....geleceğine dair de en ufak bir belirti yok....çarşamba kontrolüm var...çatı muayenesi olacağım ve de nst ye gireceğim....bakalım belki birşeyler kesinleşir

Canım ben de sancım gelip hastaneye gitmeden önce nst'ye falan bağlanmadım.Ayrıca son randevum bir öncekinden bir ay sonra olacaktı.Sanırım herşey yolunda göründüğü için doktorum gerek duymadı.Sende de bir sorun gözlenmediği için gerek duymuyordur doktorun.Endişelenme.

Bu arada benim hamileliğimin sonlarına doğru sarımsı bir akıntım geliyordu.Sancılandığım geceden 3,4 gün öncesinden itibaren bu akıntı koyu kıvamda beyaz hale dönüşmüştü.Nişan da pembe renkte geldi.

nişan gelince dogum baslamısmı oluyo anlamadım ya bende bir haftadır beyaz kıvamsı bi akıntı var az mı kaldı diyosunuz simdi ama hiç sancı mancı yok bende gayet rahatım

Merhaba Orkidem bende bu sabah gördüm beyaz seffaf bir akinti
acaba nisan dedikleri bu sekilde de olabiliyo mu?
bende agri sanci yok ama kizim cok hareketli acaba hareketli olmasi da sorun olusturur mu?
off bi dogursakta kurtulsak.....

cnmm benimde hareketlii sanmamm ondan olsunn ama cooook sancilarim oluyorr ozellikle geceleriii
uyutmuyorrrrrrsenağlama

son zamanlar benim akıntım da hep öyleydi..
hafif pembemsi ya da kanlı olması gerekiyor nişanın..

bhkcimm pembe falan degil yaaa iyice bunaldimm
ben ne zaman dogurcammmm geceleri gozyasi dokuyom resmennnsenağlamasenağlama

kız dur bu ne heyecan ayol.. sakin ol, sabret.. daha 2 haftan var temizinden

ne desen haklisin canimm gozum sendee
maasallahh sen iyi sabirlisinnn
yokmu yalanci sancilar falann beni gecelerii uyutmuyorrr
aman fascimm yaa sen bi gitsen dr a neredeyse iki hafta gecikecekk endiseliyim senin adinaa:çok üzgünüm:

bhkcimm pembe falan degil yaaa iyice bunaldimm
ben ne zaman dogurcammmm geceleri gozyasi dokuyom resmennnsenağlamasenağlama

walla cook iyi anlıyorum seni inan bana.
ben son iki hafta ciddi ciddi bunalımdaydım.
artık annemler kocacı beni ellemiyor,hiç bişeyime de karışmıyorlardı.
kendi halime bırakmışlardır resmen.
sürekli sancılarımı dinliyordum,hatta her fırsatta çamaşırımı yokluyordum gelen bişey var mı diyebenneyaptımki

bu psikolojiden cıkmak cok zor hele ki sen de benim gibi son kısmı özellikle ağır bir hamilelik geçiriyorsan.
zaten en büyük etken de bu bence.

size doğumdan bir kaç saat önce hastanede yatarkenki fotromu göstersem korkar kaçarsınız.
öyle bir şişmişim ki tarifi mümkün değil.

orkidem canım benim,sabret demesi kolay tabi de,değişik bir şeyler yapıp aklını dağıtmaya calış.
aç bişeyler izle internetten.
bişeyler oku vs..
eninde sonunda geçiyor bu zaman.
ben doğumdan bir gün önce kocama "ben hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor" falan demiştim.
psikoloji buydu yani-tatlicadiarzu-
Allahım kolaylık versin sana da:teselli:

kızlar herkeze selam valla sevinsem mi korksam mı bilemedim pazar saat 9 da sezeryen olucam yarın son günümüz evi toparlayıp düzenlicem çantamızı son kez kontrol edip eksiklerime bakıcam bir güzel vücud temizliği yapıp akşama dışarı gezmeye çıkıp kafamı dağıtacam valla uyku tutarmı bilmiyorum artık

ahh canim yaaa ayni ben gibi gecirmissinn bende aglaya aglaya bi hal oldum iyice bunaldimmsenağlama
gecleri ah uhh diye diyee iniliyorum cok erken basladi yalanci sancilarimm yemek yerken bilee kafasini bi bastiriyoo bagirip kaliyorummsenağlama
acin halinden tok anlamazmiss evdekilerde o hesapp
darisi bana canimm rabbim seni kurtardii ne mutluu insallahh o melegi kucagima alinca herseye degmis derim allahin izniyleee:çok üzgünüm:

hic korkma canim rabbim hayirla aldirsin kucaginaa dua et bizim icindeea.s.

nişan gelince dogum baslamısmı oluyo anlamadım ya bende bir haftadır beyaz kıvamsı bi akıntı var az mı kaldı diyosunuz simdi ama hiç sancı mancı yok bende gayet rahatım

Nişan geldikten sonra en fazla iki gün içinde doğum gerçekleşiyormuş.Benim nişan geldikten 1,2 saat sonra kasılmalarımla birlikte sancılarım hafif hafif başlamıştı.Tam 12 saat sonra kasılmalarım 5dk'da bir gelmeye başlamıştı.Bu sıklıkta olmasını bekleyip hastaneye gidin diyorlar zaten.Yavaş yavaş açılma da başlamış oluyor.

Beyaz akıntıyı ben öyle yaşadım ama sende de aynısı olacak diye birşey söyleyemem tabii ki.O akıntı gelirken sancın falan olmuyo zaten.

Çok ilginç aslında.Değişiklik olduğunu farkedip doğumun yaklaştığını hissedebiliyorsun.Yani ben öyle hissettim.Sen de doğumunun yaklaştığını mutlaka hissedersin.

herkese günaydın :teytey: galiba listede henüz eksilme yok

herkese günaydın.... hihoyyyt

bana göre 10 gün dr. a göre 5 gün daha o listede olmaya devam edicem ben de :teytey:

:CüvCüv:henüz doğum yapmamış aralık annelerinin listesi:CüvCüv:

*ademel
*burcutemur
*ceyrem
*chealnadle
*çelik198408
*edam_y
*f_a_s
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*HYM60
*mihenk
*orkidem
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*serpilla
*suzi19
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl

not:alfabetik sırayla yapılmıştır
şu anda 21 kişiyiz
arkadaşlar yakında çok hızlı bir azalma olacak gibi geliyo
bayram tatili bitiyo ne de olsa:roflol:
doğuranları haber verin çıkaralım listeden:uhm:

tabi canım git mutlaka
bence şu anda sancın varken git de bakılsın doğum sancısı mı diye
yoksa yalancı sancılardan mı
nst de görünür zaten doğum başlamış olabilir
hapa rağmen varsa ve adet sancısı gibiyse ( çünkü genelde adet sancısı gibi sancıyla başlıyor çünkü)
allahım hakkında hayırlısını versina.s.

:CüvCüv:henüz doğum yapmamış aralık annelerinin listesi:CüvCüv:

*ademel
*burcutemur
*ceyrem
*chealnadle
*çelik198408
*edam_y
*f_a_s
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*HYM60
*mihenk
*orkidem
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*serpilla
*suzi19
*ttuluk
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl

not:alfabetik sırayla yapılmıştır
22 kişi olduk
ttuluk bacım pardon sen haber verdin de ben mi eklemedim:1hug:
bak haber verenleri hemen ekliyorum ,artık listedesina.s.
yoksa sayfa sayfa araştırmıyorum kim doğurmadı daha diye
zaten bu aralar kimin ne yapacağı belli olmuyorkaydirigubbakcemile2
yaaa liste azalacağına çoğalıyo:roflol: bu arada

selam kızlar ben de hala buralardayım. Ama bugün karnımda tarif edemediğim bir ağrı var geceden beri de ağrıyo... Doğum sancısı böyle birşey olabilir mi acaba... sanki midem ağrıyo gibi ama midem değil... Offf anlayamadım gitti neden ağrıdığını...:1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…