kızlar benim doktorumda tatilde pazartesi gelecek, geldiğinde doktora gitmeyeli 18 gun olmuş olacak, gerci en son gittiğimde dogumun yakın olduğunu ya da tehlikeli bir durum oldugunu gösteren hiç bir şey yoktu sizce 18 gun doktora görünmemiş olmak, nst filan çektirmemek bu haftalar için çok mu?
Merhaba Orkidem bende bu sabah gördüm beyaz seffaf bir akinti
acaba nisan dedikleri bu sekilde de olabiliyo mu?
bende agri sanci yok ama kizim cok hareketli acaba hareketli olmasi da sorun olusturur mu?
off bi dogursakta kurtulsak.....
son zamanlar benim akıntım da hep öyleydi..
hafif pembemsi ya da kanlı olması gerekiyor nişanın..
bhkcimm pembe falan degil yaaa iyice bunaldimm
ben ne zaman dogurcammmm geceleri gozyasi dokuyom resmennnsenağlamasenağlama
inşallah canım sen 39 +2 misin şafak 5 yazmışsın.. ne guzel bayagı az kalmış pazartesi hersey belli olur sende
kız dur bu ne heyecan ayol.. sakin ol, sabret.. daha 2 haftan var temizinden
bhkcimm pembe falan degil yaaa iyice bunaldimm
ben ne zaman dogurcammmm geceleri gozyasi dokuyom resmennnsenağlamasenağlama
walla cook iyi anlıyorum seni inan bana.
ben son iki hafta ciddi ciddi bunalımdaydım.
artık annemler kocacı beni ellemiyor,hiç bişeyime de karışmıyorlardı.
kendi halime bırakmışlardır resmen.
sürekli sancılarımı dinliyordum,hatta her fırsatta çamaşırımı yokluyordum gelen bişey var mı diyebenneyaptımki
bu psikolojiden cıkmak cok zor hele ki sen de benim gibi son kısmı özellikle ağır bir hamilelik geçiriyorsan.
zaten en büyük etken de bu bence.
size doğumdan bir kaç saat önce hastanede yatarkenki fotromu göstersem korkar kaçarsınız.
öyle bir şişmişim ki tarifi mümkün değil.
orkidem canım benim,sabret demesi kolay tabi de,değişik bir şeyler yapıp aklını dağıtmaya calış.
aç bişeyler izle internetten.
bişeyler oku vs..
eninde sonunda geçiyor bu zaman.
ben doğumdan bir gün önce kocama "ben hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor" falan demiştim.
psikoloji buydu yani-tatlicadiarzu-
Allahım kolaylık versin sana da:teselli:
kızlar herkeze selam valla sevinsem mi korksam mı bilemedim pazar saat 9 da sezeryen olucam yarın son günümüz evi toparlayıp düzenlicem çantamızı son kez kontrol edip eksiklerime bakıcam bir güzel vücud temizliği yapıp akşama dışarı gezmeye çıkıp kafamı dağıtacam valla uyku tutarmı bilmiyorum artık
nişan gelince dogum baslamısmı oluyo anlamadım ya bende bir haftadır beyaz kıvamsı bi akıntı var az mı kaldı diyosunuz simdi ama hiç sancı mancı yok bende gayet rahatım
:CüvCüv:henüz doğum yapmamış aralık annelerinin listesi:CüvCüv:
*ademel
*ceyrem
*çelik198408
*edam_y
*f_a_s
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*HYM60
*mihenk
*orkidem
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*serpilla
*suzi19
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl
not:alfabetik sırayla yapılmıştır
şu anda 19 kişi kaldık tekrar listeye girdiği gün listeden çıkan arkadaşımız ilkim_1983 bebeğini bizim içinde bol bol koklaŞeniz
darısı hayırlısıyla listedeki bütün arkadaşların başına:Saruboceq:
selam kızlar size bişe sormak istiyorum cevaplarsanız cok sevinirim
benim 34+6da sancım tutmustu nst de de cıktı ve doktor pre par diye bir hap verdi 36+0a kadr sabah aksam yarım ictim.o gun nstde sancı cıkmayınca dr hicbirsey demedi.taa 2 hafta sonrasına 18aralıga nst verdi 38+0 oluyorum o gün.
ama benim icim rahat etmedi kendi dr uma a gittim.o da hapa devam et nolur nolmaz bayramı atlat dedi.ben de hapa devam ediyorum ama ona ragmen 2 gundur sancılar yeniden yoklamaya basladı.karnımda belimde adet sancıları hissetmeye basladım.hapı kessem doguracam belki de
simdi sizce pazartesi nst ye girip dr a gorunsem durumu anlatsam mi(ıc demedıgı halde ıctım ve yine de sancı var)
yoksa persembeyi doktorun verdigi randevuyu mu beklesem
persembeden once dogurmaktan korkuyorum acıkcası:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?