ne demek canım.. inşallah gazeteye ilan vericem kızım geldi diye:) hahaha çok heyecanlıyım valla.. 3 gündür 14-8 tansiyonla geziyom.. nolcak halim bilmiyom doğum anında:)
canım benim sende dikkat et kendine baş ağrısı gripalde olabilir doğum öncesi bide ona yakalanma.bayramda gelenden giden den grip geçmiş olabilir.canım reflünün uykusuzluğundan mı bilmiyoum başım çok ağrıyo
reflü zaten tam gaz devam ediyor
karnım ağrıyo artık sürekli sanırım gaz sancısı:uhm:
midem bulanıyo
sabah uyandım yataktan kalkamadım bugün niye kendmi bu kadar tuhaf hissediyorum anlamadım
az kaldı yarın gelsin bi bakalım ne diyecek aslında biliyorum bekleyeceğiz diyecek
allahım hayırlısını versin hakkımızda:Saruboceq:
evet dr bildiğini okuyor dün bende gittim yarına gün alamka ümdiyle ama nafile çrş yada cumaya bıraktı.gerçi haklı içerde bir gün bir gündür ama bizlerin sabrı kalmadı işte.
canım benim sende dikkat et kendine baş ağrısı gripalde olabilir doğum öncesi bide ona yakalanma.bayramda gelenden giden den grip geçmiş olabilir.
benim uykusuzluk.reflüm iyice azdı.aslında sadece o değil .yatamıyorum resmen her tarafım ağrıyor .yüz üstü yatsam nefes nefese kalıyom bel arıyor.sağa dönsem batıyor sola dönsem batıyor.bide ayaklarım çok ağrıyor kalçadan kasılıyor dizlerime kadar.ağrı yapıyor gerçi onun sebebi çok hareket etmekten biliyom.artı hep aklımda düşünce .doğum dicen korkuyonmu diye asla.çünkü 2tane normal doğum yapmış insanım.kendim kiloluyum bebk kilolu.şu an sancım tutsa doğururum diye normal doğum en iyisi diyom ama.kilolu bebklerde çok sorunlar yaşnıyomuş duyuyoz görüryoz,şu ana kadar geldik bir sorun olsun istemiyom.sezeryan olucam bu sefer diyom yani kafamda hep bunlar ya.bu yüzdende uyamıyom.
bakalım yarın doktorumla randevum var ne diyecek.
benim randevum akşam üstü inan saatle r geçmiyor
hakkımızda hayırlısı artık..:CüvCüv:
merhabalar hazır anne adayları bende hala bebişimi kucağıma alamadım.beklıyorum bakalım kızım nezaman teşrif edecek.daha normal yada sezeryan olacagım kesınlesmedi yarın dr gıdcegım herhalde kesınleşir artık dıye duşunuyorum.
gülbeyzacım sen hangi dr gidiyosun?
merhabalar hazır anne adayları bende hala bebişimi kucağıma alamadım.beklıyorum bakalım kızım nezaman teşrif edecek.daha normal yada sezeryan olacagım kesınlesmedi yarın dr gıdcegım herhalde kesınleşir artık dıye duşunuyorum.
gülbeyzacım sen hangi dr gidiyosun?
valla ben sabahın körüne randevu aldım:roflol:
8.30 da randevum var
nst falan derken öğleden önce döneriz inşallah belki de dönmeyiz sonra bebekle geliriz:sm_cool:
kilo işi benim de aklımda sürekli allahım hayırlısını versin :Saruboceq:
allah hepimizin yardımcısı olsun
tansiyonun tuzla alakası oldugunu düşünmüyorum.. doktorum bilem nasıl heyecanlandığımın farkında.. stres yapma kendine sakin ol deyip duruyor.. aman zaten şunun şurasında yatcaz kalkcaz kızıma kavuşucam inşallah.. yavruum beniiiim... yarın kucaklayayım kızcağızımı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?