doğum yapmamış aralık anneleri buraya

ne demek canım.. inşallah gazeteye ilan vericem kızım geldi diye:) hahaha çok heyecanlıyım valla.. 3 gündür 14-8 tansiyonla geziyom.. nolcak halim bilmiyom doğum anında:)

ne demek canım.. inşallah gazeteye ilan vericem kızım geldi diye:) hahaha çok heyecanlıyım valla.. 3 gündür 14-8 tansiyonla geziyom.. nolcak halim bilmiyom doğum anında:)

aman canım dikkat et allah korusun yükselmiş tansiyonun
tuzu kes tamamen
biraz gezmeye falan çıksan dikkatini mi dağıtsan

evet fas cım dikkat etmelisin kendine tansiyonun yükselmiş
benimde tam tersi tansiyonum hep düşük bakalım bu halde beni sezeryana
alacaklarmı şimdide ben onu merak ediyom
genelde 7-4 arasında seyrediyomm

selam kızlar ben de dogurmadım halen.. yarın doktora gidicem bakalm ne diyecek artık sanırım bu hafta içinde dogururum ben..

canım benim sende dikkat et kendine baş ağrısı gripalde olabilir doğum öncesi bide ona yakalanma.bayramda gelenden giden den grip geçmiş olabilir.

benim uykusuzluk.reflüm iyice azdı.aslında sadece o değil .yatamıyorum resmen her tarafım ağrıyor .yüz üstü yatsam nefes nefese kalıyom bel arıyor.sağa dönsem batıyor sola dönsem batıyor.bide ayaklarım çok ağrıyor kalçadan kasılıyor dizlerime kadar.ağrı yapıyor gerçi onun sebebi çok hareket etmekten biliyom.artı hep aklımda düşünce .doğum dicen korkuyonmu diye asla.çünkü 2tane normal doğum yapmış insanım.kendim kiloluyum bebk kilolu.şu an sancım tutsa doğururum diye normal doğum en iyisi diyom ama.kilolu bebklerde çok sorunlar yaşnıyomuş duyuyoz görüryoz,şu ana kadar geldik bir sorun olsun istemiyom.sezeryan olucam bu sefer diyom yani kafamda hep bunlar ya.bu yüzdende uyamıyom.
bakalım yarın doktorumla randevum var ne diyecek.
benim randevum akşam üstü inan saatle r geçmiyor
hakkımızda hayırlısı artık..:CüvCüv:

evet dr bildiğini okuyor dün bende gittim yarına gün alamka ümdiyle ama nafile çrş yada cumaya bıraktı.gerçi haklı içerde bir gün bir gündür ama bizlerin sabrı kalmadı işte.

ewet canım onların dedikleri oluyor yinede.işte ama biz sabırsızız aslında.

canım seninde az kalmış.hayırlı doğumlar diliyorum

rabbim bir nefeste kurtarsın hepimizi.sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

merhabalar hazır anne adayları bende hala bebişimi kucağıma alamadım.beklıyorum bakalım kızım nezaman teşrif edecek.daha normal yada sezeryan olacagım kesınlesmedi yarın dr gıdcegım herhalde kesınleşir artık dıye duşunuyorum.
gülbeyzacım sen hangi dr gidiyosun?

Selamlar... Bende hala doğrmadım buralardayım. Bu gece hemen hemen hiç uyumadım. Karnım acayip ağrıdı yatamadım karnım çok battı. Ne yapacağımı şaşırdım eşim acile gidelim dedi onu da istetmedim. Sonra bi ara hafifler gibi oldu sızmışım sanırım ezan okunuyordu. Ondan sonra ancak uyudum. şimdi de ağrım var ama çok değil. Sanırım bu gece de uyuyamıycaaz ama bu gece de öyle olursa bizimki kesin götürür doktora....

Bu arada yarın bizim de kontrolümüz var doktorumuz geliyor inşallah. Artık gönül rahatlığı ile gelebilir oğluşum... Herkese Allah kolaylık versin...

valla ben sabahın körüne randevu aldım:roflol:
8.30 da randevum var
nst falan derken öğleden önce döneriz inşallah belki de dönmeyiz sonra bebekle geliriz:sm_cool:

kilo işi benim de aklımda sürekli allahım hayırlısını versin :Saruboceq:
allah hepimizin yardımcısı olsun

:CüvCüv:henüz doğum yapmamış aralık annelerinin listesi:CüvCüv:

*ademel
*burcutemur
*chealnadle
*çelik198408
*edam_y
*f_a_s
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*hfzhfz
*HYM60
*mihenk
*orkidem
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*serpilla
*suzi19
*ttuluk
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl

not:alfabetik sırayla yapılmıştır
22 kişiyiz yeniden
hfzhfz seni de ekledim canım

allah hayırlısını versin hakkında canım
güzel haberlerinizi bekliyoruza.s.

ohh oohh maşallah pazartesi herkes kontrolde:teytey:
hayırlı haberlerle dönün ve doğurun inşallah

desene yarın hepimiz doktorumuzdayız.bebişlerimizi görecegiz.

canım benim doktorum zübeyde hanım doktorlarından necedet kırker

senin doktorun kim.

rapunzel arkadaşımızda bursadan onun doktoruda zübeyde hanımdan.

ay ne güzel sen erkencisin ademelcim.

ilk haberleri senden duycaz desene belkide bebişle dönersin kızŞeniz

hayırlı haberler arkadaşımŞeniz

ayy bende doğuramadım henüz ama karnım bayağı düştü bacaklarıma değiyo artık

bakalım yarın bende dr gidicem saat 2 de randevum evime gelmem akşamı bulur inş yarın herkes hayırlı haberlerle gelir

tansiyonun tuzla alakası oldugunu düşünmüyorum.. doktorum bilem nasıl heyecanlandığımın farkında.. stres yapma kendine sakin ol deyip duruyor.. aman zaten şunun şurasında yatcaz kalkcaz kızıma kavuşucam inşallah.. yavruum beniiiim... yarın kucaklayayım kızcağızımı inşallah

Canım yarın geliyor mu şimdi senin sabırlı kızın?İnanmıyorum.Yarına kadar girer misin ki sen yine siteye?Kaçta gideceksin hastaneye?Suni sancı vermeye başladılar mı arayayım ben senikaydirigubbakcemile3Esprikleşiriz,dikkatin dağılır:roflol:Saçmaladım tabii-tatlicadiarzu-

Göbeğinle resim çekil doğuma gitmeden.

Doğumun da hamileliğin gibi rahat olur,bebeğin de sağlıklı doğar inşallah:Saruboceq:

iyi akşamlar bayanlar,

ben de listedeki yerimi koruyorum....çoğunuz yarın doktora gidiyorsunuz; hayırlı haberlerle dönün inşallah...bizim kontrol çarşamba...çatı muayenesi de yapacak bakalım ne diyecek....

kızlar bende yarın kontrole gidiyorum sezeryan günü verecek benim doktorumda bebiş te ters zaten hepimizin hakkında hayırlısı

ben de buradayım hihoyyyt

yarın benim de kontrolüm var.

2 güne bir zaten nst için gidiyoruz. hastane de bi hayli uzak. korkuyorum yollarda doğurcam kaydirigubbakcemile3

yarın umarım tüm annelerden hayırlı haberler alırız... kimse bi aksilik yaşamaz... CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…