ademel çok saol canım cevabın icina.s.
Allahtan sancılar sürekli deil ama işte hapa ragmen olması beni tedirgin etti.Pazartesi gidip nst ye gireyim ben hapı icmeden.Mutlaka sancı cıkacak eminim..
Bir an once dogurmak istiyorum kızım da beni dinliyo gelmeye calısıo sanırımkafamçokkarıştı ama en azından 38i bekleseydik yahu:1rolleyes:
arkadaşlar ben de daha bir hafta kadar buralardayım çok heveslenmiştim pzt ye gün alırım diye:1no2: ama şimdi dr dan geldik çrş yada cuma diyor.benim sıpa biraz daha büyüyecekmiş.3.900 olmuş daha ne kadar büyücekseCADIARZU şimdi 37+5 iz:CüvCüv:
orkideeee kusum nasılsınnnnnnnnŞeniz
benimki de bastırıo oyle asagıya dogru.
dr a sordum dogum kanalına girmeye calısıo dedi
normalmiş yaniii
ademel burda
keyfi yerinde değil her yeri ağrıyo ama burda ve hala tek kişi
ah canım
günaydın bende seninle aynıyım.
yarın inşallah güzel haber alırız ikimizde..
doğuralım artık.bu halde artık dayanamaz olduk.
bebişlerimizi bayram şekeri olamadılar ama.yılbaşı hediyesi olacaklar bu gidişle..
bende dert yanayım biraz reflü beni hiç uyutmuyor biraz fazla hareket etsem 2ayagımda kasılıyor yürüyemez hale geliyorum eğilip kalkmaktan çok zorlanıyorum.yarın doktoruma gidecegim bu şikayetlerin hepsini anlatacağım .artık ne yapıyosa yapsın suni sancımı verir sezeryanı önemi alır.bilmem takatım kalmadı.böle diyom ama doktorum yine bildini okur..
kızlar bende burdayım..
yarın 18 gun ustune doktora gidecegim sanki doguma gidecek gibi heyecanlıyım, bakalım ne diyecek doktor teyzemiz...
yarın henuz dogum yapmamış tum annişlerimiz doktorda olacak herhalde umarım hepimiz iyi, hayırlı haberlerle geliriz..
birbirimizi habersiz birakmayalım...
günaydınlar
ya da tünaydınlar:)
yoklamamızı verelim.. tek tabanca burdayım.. inşallahh yarın kızıma kavuşursam haber ederim size.. dualarınızda unutmayın canlarım
günaydınn doğum yapmamış annelerimiz
bende yoklamamı vereyimm
fas cım ihşallah güzel haberlerini duyarız canımm
artık teker teker dökülelim yanikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?