- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #20.921
Merhaba Arkadaşlar
Duygu harikasın Maşaallah.gitmiş bişey kalmamış..
Hoşgeldin Seher ben de zeynep oğlumun ismide Fatih...
Bu ara da istanbul buluşmalarının 2.ayağını yapıyorsunuz çok sevindim arkadaşlar
nuraycım burda görüyorum seni şuan..ben de buluşma var hafta sonu.yakın olduğun için soruyorum..gelirsen adres vereyim.
hoşbulduk canancım.ben 28 yaşındayım ankarada yaşıyorum bir tane bebeğim var bütün günümü onunla geçiriyorum bu siteyi epeydir merak ediyordum.mutluluk ve sıkıntılarımı benim gibi arkadaşlarla paylaşmak güzel olur diye düşündüm.artık ben de sizinleyim :1hug:
Canım çok teşekkürler:)duyguıuuuu bomba gibisin
hemide parça tesirli
Sağol BETÜL:)Burda 64 üm 65 klasörü açmıştımda onun içine attım aslında bir tane 65 olduğumu koycaktım yanlış koymuşumkaydirigubbakcemile2Duygu cok guzel cıkmıssın tebrık ederım :)
Burada 65 kılomusun 64 mu bı kılo daha verdım demıssın.. boy kactı bu arada...
duygu ben de seni tebrik ediyorum darısı bana inşallah kaç kilo verdin
duygucum maşallah çok güzel olmuşsun. Ne güzel 65'lere düşmüşsün. Özel bişeyler yaptın mı zayıflamak için? Üstündeki eski kotun mu ?
duygu göbek falan kalmamış ne güzel , azcık basenler var gibi sanki dimi
Merhaba Arkadaşlar
Duygu harikasın Maşaallah.gitmiş bişey kalmamış..
Hoşgeldin Seher ben de zeynep oğlumun ismide Fatih...
Bu ara da istanbul buluşmalarının 2.ayağını yapıyorsunuz çok sevindim arkadaşlar
Mervecim senin yazını kaçırmışım çok teşekkürler arkadaşımMERHABALAR a.s.
Duygu maşaAllahnazar değmesin ...izmir lokması cokacimcoook
çok güzelsiniz efendim :hooray:
oğlum var utku. benim adım da seher
Boyumuz aynıymıs unutuyorum ben ya herseyı..
Aslında evet 60 tam olur bence.. yada sporla dedıgın gıbı ust bacak ıcın bırseyler yapabılırsın..
Gobek kalmamıs gordugum kadarıyla.. ama aytenın basen dedıgı ust bacak sanıyorum.. o da halloldu mu zayıflama olayı kapanır senın :)
Benım de bır ay oldu tam.. 4,5 kg gıttı cok sukur.. son bı hafta annemler burdaydı bıraz duzenım bozuldu o yuzden son hafta yarım kg vermısım.. sımdı toparladım tekrar aynen devam :)
amin duygucum biz de yarın gideceğiz doktora benim bebiş çok felaket kusuyoda biz de doktor doktor dolaşıyoruz hala çare bulamadık
He bu arada kilo vermişim ya koşa koşa pizza patates yedim geldim birde üstüne kordonda türk kahvesi içtim şuan 5 aylık hamile gibi göbekle geziyorum yaa ne kadar oburum yaaa çok kötüyüm(((((
Evet daha önce konuşmuştuk:))Aynıyız:)
Bende 60 olmak istiyorum tabi ama rejimle değil artık sporlar yavaş yavaş..
Göbek gitti çok şükür ama benim vücut yapımda malesef üst bacak var
59 kiloyken bile kemiklerim sayılıyordu ama üst bacaklarımın maşallahı vardı..Çirkin değil ama daha kalındır hep..
Beni liposuction paklar ancak:bbo:
Seninde baya gitmiş inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızyerimseniben
Aaaa Bilencim sen beni tanımıyorsun demi:)
Bu topikte kusma olayı benden sorulur:)
6 ay boyunca itfaiye hortumundan fişkırtır gibi kusan bir oğlum vardı benim:bbo:Nasıl kusuyor kilosu nasıl sen bana anlatasana bi??
aynı benimkide itfaiye hortumundan fışkırtıyo sanki mubarek. 7,400 kg iki aydır kilo alması durdu neredeyse sen ne yaptın artık kusmuyor mu seninkinin kilosu nasıl
zeynepcim
maşallah nazardeğmesin
büyümüşde oyunlar oynuyo
çok tatlı canım ya
aynı benimkide itfaiye hortumundan fışkırtıyo sanki mubarek. 7,400 kg iki aydır kilo alması durdu neredeyse sen ne yaptın artık kusmuyor mu seninkinin kilosu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?