Doğum yapmış olan anneler buraya....

nuraycım burda görüyorum seni şuan..ben de buluşma var hafta sonu.yakın olduğun için soruyorum..gelirsen adres vereyim.

Canım selam;
arada bakıyom , açık ama fazla yazamıyom
Neredesin. Bu haftasonu mu? Eşim kursa gidiyo , akşam 4te geliyo, bu haftada cumartesi akşamı biri doğum yapmış akrabaları annesi oraya gidelim dedi.
Sen nerede oturuyorsun?

hoşgeldin şeker

duyguıuuuu bomba gibisin
hemide parça tesirli
Canım çok teşekkürler:)
O senin güzelliğin:)

Duygu cok guzel cıkmıssın tebrık ederım :)
Burada 65 kılomusun 64 mu bı kılo daha verdım demıssın.. boy kactı bu arada...
Sağol BETÜL:)Burda 64 üm 65 klasörü açmıştımda onun içine attım aslında bir tane 65 olduğumu koycaktım yanlış koymuşumkaydirigubbakcemile2
Boyum 1.68yerimsenibenZaten ideal kilomu diyetisyen o zaman 60 63 arası çıkarmıştı 4 kg daha versem aslında süper olcak ama şuan 38 beden oldum:)
Senin nasıl gidiyor veriyormusun??
Darısı başına:)

duygu ben de seni tebrik ediyorum darısı bana inşallah kaç kilo verdin

31 canım:teytey:
duygucum maşallah çok güzel olmuşsun. Ne güzel 65'lere düşmüşsün. Özel bişeyler yaptın mı zayıflamak için? Üstündeki eski kotun mu ?

Aç kaldım 5 ay o kadar:roflol: canım bu eski kotum değil eski kotlarım bol geliyor bu yeni 28 beden kotum:sm_cool:
duygu göbek falan kalmamış ne güzel , azcık basenler var gibi sanki dimi

Sağol şeker yok basenimden memnunum yemeğin salçalısı kadının kaçalısı demişler ben kemik torbası sevmemsırnaşık şeyBenim tek sorunum üst bacaklarımyerimseniben
Sağol canımcım:)

Kızlar doktora gittik geldik Egenin tahlik snuçları gayet iyi çıktı çok şükür..Herşey bu diş yüzündenmiş:)İiçim rahatladı çok ya.Allah korusun evlatlarımızı inşallah:Saruboceq:

He bu arada kilo vermişim ya koşa koşa pizza patates yedim geldim birde üstüne kordonda türk kahvesi içtim şuan 5 aylık hamile gibi göbekle geziyorum yaa ne kadar oburum yaaa çok kötüyüm(((((

Boyumuz aynıymıs unutuyorum ben ya herseyı..
Aslında evet 60 tam olur bence.. yada sporla dedıgın gıbı ust bacak ıcın bırseyler yapabılırsın..
Gobek kalmamıs gordugum kadarıyla.. ama aytenın basen dedıgı ust bacak sanıyorum.. o da halloldu mu zayıflama olayı kapanır senın :)

Benım de bır ay oldu tam.. 4,5 kg gıttı cok sukur.. son bı hafta annemler burdaydı bıraz duzenım bozuldu o yuzden son hafta yarım kg vermısım.. sımdı toparladım tekrar aynen devam :)

amin duygucum biz de yarın gideceğiz doktora benim bebiş çok felaket kusuyoda biz de doktor doktor dolaşıyoruz hala çare bulamadık

Evet daha önce konuşmuştuk:))Aynıyız:)
Bende 60 olmak istiyorum tabi ama rejimle değil artık sporlar yavaş yavaş..
Göbek gitti çok şükür ama benim vücut yapımda malesef üst bacak var
59 kiloyken bile kemiklerim sayılıyordu ama üst bacaklarımın maşallahı vardı..Çirkin değil ama daha kalındır hep..
Beni liposuction paklar ancak:bbo:
Seninde baya gitmiş inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızyerimseniben
amin duygucum biz de yarın gideceğiz doktora benim bebiş çok felaket kusuyoda biz de doktor doktor dolaşıyoruz hala çare bulamadık

Aaaa Bilencim sen beni tanımıyorsun demi:)
Bu topikte kusma olayı benden sorulur:)
6 ay boyunca itfaiye hortumundan fişkırtır gibi kusan bir oğlum vardı benim:bbo:Nasıl kusuyor kilosu nasıl sen bana anlatasana bi??

aynı benimkide itfaiye hortumundan fışkırtıyo sanki mubarek. 7,400 kg iki aydır kilo alması durdu neredeyse sen ne yaptın artık kusmuyor mu seninkinin kilosu nasıl

aynı benimkide itfaiye hortumundan fışkırtıyo sanki mubarek. 7,400 kg iki aydır kilo alması durdu neredeyse sen ne yaptın artık kusmuyor mu seninkinin kilosu nasıl

Canım Ege hala kusuyor ama fışkırtma olayı tamamen bitti çok şükür..Çok çektim hergün halı koltuk silmekten kıyafet yıkamaktan kurutmakla uğraşmaktan yorulmuştum..Allah beterinden saklasın:Saruboceq:
Canım kilosunu sormamın sebebi kusan bebek iyidir kilo alır derler ya Egede onlardan biri..O zaman doktora gittiğimizde kilo alımı çok iyi olduğu zaman müdahele etmeyiz kilosu düşükse reflü olma ihtimali yyüksek demişti gittiğim her doktor...
Seni yanlış yönlendirmek istemem ama kilo almasıda durduysa çoğunu kusuyor demekki fazlasını değil..Bir doktora göster bence canım..Umarım önemli birşey değildir...Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…