Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol umutcum... nerelerdesin sen... pek görünmüyosun.. doğum yaptığım doktora gitmeye karar verdim... o çok iyiydi... doğumu da orda yaparım artık herhalde...

ay betül yoğurdun içine tatlı mı katacaksın...::bbo:
ekşimsi bi tat olur bence....deneyen varmıymış...

anlat bacım anlat hamile insana..:mymeka:

Ayyy canım yaaa nasılda unuttum özür dilerim yaaaAklımdan çıkıverdi bir anda ama canın çeksede bir telefonla en sebzelisinden bir tane istersin açık hala nasılolsakaydirigubbakcemile3

Lan Duygu geçmişi okuyim dedim hep senin soruların-tatlicadiarzu-
kızım ne bulursan ,ne sebze varsa at içine işte,pirinç,irmik,şehriye se at keyfine göre,tuz da koyuyorum ben.Hatta tavuk suyuyla haşla sebzeleri misss gibi,geçir blenderdan üstüne de zeytin yağını dök ohh daha ne güzelim, yedir gitsin oğluna yaa,ne tel süzgeci,ne düdüklüsü uğraşma bunlarla.kaydirigubbakcemile2

Lan biz burda yana yana çorba tarifi verişirken sen,yok fotoğraf,yok bugün ne giydin topiklerinde geziyordun...:mymeka:
Vermeyin kız şuna tarif,arasın bulsun geçmişleri okusun...
:dilcikar:

Ohhh ne güzel baya yazışmışınız..
Ben bugün temizlik yaptım bütün hafta sonu da yaptık zaten,annem burda ya sağolsun heryeri halletti,perdeler,camlar,koltuklar,halılar,miss gibi oldu her taraf...
Umutcum kaçırmışım seni canım beniim...Ösledim valla,fırsat yarat da gel bir gün...
Cananın evi bana biraz uzak sanırım.Nerde tam hatırlamıyorum da ama gelemicem yinede annişim burda.Sİz buluşun biz de fotoğraflarla yetinelim...

Koçuum
koç gibi devam rejime demek haa,valla iradeni ayakta alkışlıyorm..Benim anne faktörü girdi araya,yerimde sayıyorum hala,sporu bıraksam alacam verdiğim kadar kiloyu gene..

Ulen sanane topik bana çalıştı iki gün işte ohhh çatlada patla herkes sayfa sayfa tarif verdi ohhh sefam olsun kıskananlar çatlasınnn:dilcikar:
Napalım kızım ancak geçebildik biz tamam geriden gelıyoz ama olsun başladık işte en sonunda.
Hem bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış kıskanç şey ne olcak:mymeka:

Koçun gurban olsun sana ohh buldun ne güzel yemekleri götürürsün demi afiyet bal şeker olsun..Kız bende götürdüm bugün pizzaları valla verdıgım gıbı gerı alcam ondan korkuyorum:)
Bak son halimi koydum kaçırdın bugün ne giydine bak-tatlicadiarzu-

Gül kız kaçma dur sanada sorup bunaltayım seni birazz dermişim kaçtın ama olsun napalım:roflol::roflol:

selam millet aslında kimseler yokkk ama olsun topiğe selam olsun o haldee:roflol:
bugün salonumu temizledim oda oda yapıyom ya hani geçen hafta oturma odamı ve yatak odamı baştan aşağıya perdelere varana kadar temzi pak yaptım bugünde salonum ve mutfağım bitti çok şükür yoruldum sonra banka işlerim vardı alışverişimi yaptım ceylinin eksikleri alındı pc açık bırakmıştı arada akiim diye ama hiç bişeye bakamadım valla ..
bide bugün 2 kötü haber aldım 2 arkadaşım hamileydi düşük yapmışlar daha çok yenilerdi biri daha cuma günü öğrenmişti hamile olduğunu aşılama yapmıştı diğeri de tüp bebek moralim bozuldu yani anlayacağınız ceylinde artık dememe gerek yok herhalde huysuzluğun doruğunda;
bugün babası baktı hep işlerimden dolayı dıarıda çıktım ya sonra gel yemek yap vss derken kız bugün benle sadece mama saatlerinde karşılaştı akşamda kucağımdan inmedi şimdi bile kucağımda uyuttum şarkı söleyince uyuyor kucağımda öle bir yapıştıki yakama bırakmiyim diye çalışan arkadaşlar gerçekten allah yardımcınız olsun zor yaa bebeğinden ayrı kalmak hele onlara bizden daha zor kokumuzu almadan bizi görmeden rahat edemiyorlarr

hmmmmm ozaman doğrudur ben zaten bana öle geliyor demek istemiştim bilim adamları öle diyorsa bi bildikleri vardıryerimseniben

canım ben anne sütü vermiyorum o nedenle bizim menüler çakışabilirr ama sen ekleri az menlerle hazırla üstüne anne sütü ver yada daha doğrusu anne sütünü ver üstüne ek gıdayı ver bence anne sütünün alsın diğeri tadımlık olsun bence ama sen biliin genede
neyse benim menüme gelince ben ŞÖLE VERİYOM

06:00 MİLUPA AR
10:00 KAHVALTI (bebe ekmeği,bisküvisi,pekmez,peynir,az z.yağıveya tereyağı (buna yeni başladık ama ilkten değil)yumurta sarısı 4/1 le başlamıştık ama alerji nedeni ile iptall bu karışımı formül mama ile yada ıhlamurla harmanlıyorum tabii
12:00 meyve püremiz
14:00 çorbamız(TAVUKLU veya SEBZELİ)
16:00 yoğurdumuz bir çay bardağı kadar
18:00 muhallebimiz
21:00 KÖFTE ,sebze püresi yanına (bazen yoğurtla veriyorumsebze yemeyince)
24:00 içerse tekrar MİLUPA AR yada

ama listedeki yerler ve saatler değişiyor herzaman aynı kalmıyor önemli olan yesinde hangisini önce yerse yesin

zilli kızım bu kadar uğraşmama rağmen hep yarım bırakıyor kaseleri bardakları cbiberonları

Son düzenleme:

canım aynen menü benimkide öle ama ben pek rondodan geçirmiyorum ıhlamura yada mamaya koyunca 5 dk bekletiyorum ekmeği ve bisküviyi elimle parşalıyorum mamanın içine öle yumuşuyr kaşıkla eziyorum biraz pütürlü olsun hem alışsın diye hem dr öle dedi bize rondodan geçirince su gibi oluyor denedim bir iki defa acele ettim uğraşmiim kaşıkla dedim ama kız çıkardı hepsinii :1no2:
miktar olarak aynı gibi mama yada ıhlamuru 60 cc yada 90 cc hazırlıyorum 1,5 bebek ekmeği 3-4 bisküvi kibrit kutusu kadar peynir accık z.yağ yumurta artık koyamıyoruzz :1no2:ve pekmez 1 çay kaşığı ha bide rondadan geçiricem diyorsan benim ufak cam rondolar varya onlardan var çok rahat oluyor çorbasını falan geçiriyom ben iyi oluyor büyük te var ama hiç kullanmadım ufağın sayesinde ama gerek yok bence sen ekmek ve bisküviyi ıslat ıhlamur yada sütünle yapıyorsan bekletince biraz yumuşuyor zaten hemencik yerimseniben

aynen öle bacım siz süt veriyorsunuz çocuğu sütünüzle doyuracaksınız ben çorbayı bir su bardağ kadar veriyorum mesela sen 1 çay bardağı vereceksin veya muhallebiyi ben 150 cc su il yapıyom sen 60 yapacaksın öle yanii tadımlııııııııııııkkkkkkkkkk:içelim:

evet yiyorlar ben çorbaya dönüşümlü pirinç irmik şehriye koyuyorum sorucam dr bulguru nezaman verebiliriz artık verebilirmiyiz diye bizim malatyadan geliyor mis gibi bulgurr onuda eklicem arada olcak sana bomba gibi çorbalarr

ama senin irmik helvasında şeker varrr olmaaaaaaaassssssss

tatlı degıl kız sekerı yok denecek kadar az bu ırmık helvasının.. yogurdu zaten muzlu yaptım..
sadece dokunurmu onu merak edıyorum yıyebılıyorlardır heralde ya dımı..
:uhm:

nettin kız muzlu yoğurt bide şekerli irmik helvasıııı cokacimcoook çocuğa şekerli gıdalar verme bencede azda olsa var sonuçta verdiğimiz gıdalarda zaten şekerr

bebek bisküvisi koy bir tane benimki onu koyunca seviyorrrkaydirigubbakcemile3

öğürmesi normal tabii kız çocuk sıvıya alışmış katı gıdalara alışma devresiii benimkızda mutlaka diğerleride yapıyordur öle öğürmeleriii ama alışıyorlar bir süre sonra

:lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…