Doğum yapmış olan anneler buraya....

DUYGU tambi afet olmuşun..ben senın koca olsam deil çarşafla burkayla felan gıydırırım fallah:1ninca:cidden hem cok kadın gibi kadınsın hemde gelgelin var:)allah kendinden güzel yazılar yazsın sana ve sevdiklerine..canımbenim.......
bende bugun balkabaklı tavuk yaptım..içine az halkekmeği içi..halk ekmekler naturel oluyo..azda kanola yağı..bu kanola yagı için iyi diyolar ama bılemıyorum artık..hepsini yediremedim korktum bılıyomusunuz..çünki bizimiçin karışık bi menü oldu..hem balkabagı hem tavuk ve suyu..herşeyi tek tek vermem gerek cunkı..çok can sıkıcı bı durum..bide kayınvalıdem gecen gun bu dogustan alerjık bebek deil,sen yuüklendım bırden oyuzden alerjık oldu deyınce kan beynıme sıcradı..acabamı dedım..benım yuzumdenmı oldu..ama ben brokolı patates verdım,tarhana verdım..nezamankı iirenç kayınpederın dandirik ithal muz getırmişti,bende nıhayetınde muz faydalıdır dıyeki ozamanlar hiçbirimizbu konularda pek bişiler bılmıyoduk,bide korkuyodum sütüm kesilmişti çunkı,o muzun suyundan verınce başladı bızdekı bu hadise...ust komsum 4aylık bebege sütbileveriyo içine bebebıskuı koyup..dogru yapar yapmaz ama dokunmayana dokunmuyo işte..ben tutupda bu cocuga bakla,kakao,bal,pekmez,süt,yumurta vermedimki((........neyse..allah dermansız dert vermesın ama hakıkaten zorlanıyorum kızlar..bide ukala ukala yok efendım herşeyı karıştırıp vermekde neymiş bebeğin bi damak tadı oluşturması lasımmış...dıyemedım senın oglundan belli,canım karıdesı kalamarı bilmez ama ver kuruyu pilavı hergun yer dıye.....neyse...tamam damaktadı gelişsin ama verıcek bişi bulamıyorum..elmayı bile camrendeden geçirince yemezmi bi bebek ya elma bu.....eşim geldi şimdi neyse...
BETÜL sen dha bir ay once falan aslana tavuksuyu verıyodun yalnış hatırlamıyosam...şunun için dedim kahvaltılar felan hiçbişi ağır gelmez,ama yer kalmıyo dıyosun annesütüne,boşver öğün yemesin ama sütünü alsın..bu ay nezle ayı mısal..benım aklım çıkıyo....artık gelsın guzel havalar...cümleten allaha emanet..

Zeynepcim canım bıdık çok tatlı çıkmış. Maşallah. Peki o bindiği şeyde kendini tutabiliyor mu? Ben daha desteksiz oturtamıyorum.

mutcum harikaasın ya.. SEnin laflarına bayılıyom. duyguya gelgelin var demiş delikafaduldendelikafadulden

Umutcum bu arada, inşallah atlatırsınız çarçabuk bu dertleri de. İnsanlar boşboş konuşuyor işte boşver. torba değil ki büzesin..

Kız fotoğrafları sildim ne ara gördün hiçbirşey kaçmaz arkadaşımdan:roflol::roflol:Ayyy deli kızzz yaa çok güldürdün beni demek gel gelim var:))
Senin kadar olmasamda idare ediyom işteyerimsenibenGüzel yorumu için sağol canım:)
Dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin bu günlerde elbet geçicek..7 ay nasıl geçti su gibi...Bir bakmışız herşeyi yiyorlar kocaman olmuşlar..Şimdi yazda geliyor çok güzel sebzeler meyveler çıkcak Umutcum karpuzlar kirazlar bol bol yer inşallah İsmet paşamız onlardan...
Kanola yurt dışında en çok tutulan yağmış ve çok faydalıymış..Zeytinyağıyla aynıy diyorlar bende öyle duydum canım..Yarasın kuzuya..İnşallah alerji olmasın hep yesin bol bol kuzucuk:Saruboceq:

selam kıslarr 2 günde ne çok konuştunuz yaw oku oku bitmiyo...kafamçokkarıştı
duygu resminde ideal çıkmışsın şeker dahada verme kilo..a.s.
seher arkadşımızda hoşgelmiş canım bende ankardayım adım saliha oğlumda melih buğra
tanıştığımıza memnun oldum...:1hug:
zeynep oğluşunda pek tatlı çıkmış tombiş ne güsel öyle bindiğide bende e_bebek magzasında görmüştüm aynısını..güle güle kullansın yavrucuk..:1hug:
kızz emelll uçtunmu kıs istanbula unutma bizi oralarda çabuk gell kıss ankaraya... :mymeka:bol sohbetleriniz olsun şekerler..hihoyyyt
hepinizii öptümm muccukkŞeniz

hoşbulduk salihacım ben de memnun oldum.iyi akşamlar:1hug:

selam kızlar şirkette gene internet sorunu vsr bugünb bakamadım.hemen sormak istedim tunahan boğazında balgam varmış gibi öksürüyor hırıltısı da var serum fizyolojik yaptım baya aktı başka napsam ya

Ay canımmmm benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum valla
Canım çok geçmiş olsun benimde hiç bilgim yok bu konudaUmarım önemli birşey değildir canımcım:1hug:

canım dr brown un biberonlarından kullanırsan kusmaya çok iyi geliyormuş... reflülü bebeklere hep onu kyllanıyorlarmış...

He bu arada kilo vermişim ya koşa koşa pizza patates yedim geldim birde üstüne kordonda türk kahvesi içtim şuan 5 aylık hamile gibi göbekle geziyorum yaa ne kadar oburum yaaa çok kötüyüm(((((

ben 5 aylık oldum hiç bişey yok...kötükedihüsokötükedihüso

canım dr brown un biberonlarından kullanırsan kusmaya çok iyi geliyormuş... reflülü bebeklere hep onu kyllanıyorlarmış...

Canım benim değil Bilen arkadaşımızın bebeği hala kusuyormuş..Egede reflü yok şükür bin şükür...
ben 5 aylık oldum hiç bişey yok...kötükedihüsokötükedihüso

Hiçbirşey yok derken:uhm:

nuraycım canımbenim..seninde gelgelin var:)yakıyo mavilerin yakıyooo...amin duygucum amin..saol teyzesi...valla nasıl geçti......daha dün ne o ne telaş yeni anne olmuşuz şaşkın..hele hamılelık...neredeydık nerelere geldık nerelere gıdıcez............DERYA geçmiş olsun..kayınvalıden bılır sanırım..yada en iyisi druna danış..balgam ciddi bişi..önlemini al...buarada ARZU nerelerde..taşındıdamı yerleşemedi giremıyo yada benmı az gırebıldıgımden rastlamadım..seda,halime az giriyolar zaten....allahım iyilik versınde..GÜLSÜM gözünaydın bak az kılo alıyorum sanıyodun herşey yolundaymış allahın izniyle...doktor işini ne yaptın?..

hiç göbüşüm yok...
biraz nispet yapayım dedim...kötükedihüso

Heee o anlamda aman maşallah canım olmasın zaten benimde gitti göbeğimde yarım litre kola büyük pizzanın yarısı 3 tane chicken fingers patates kızartması yiyince çıktı canım:roflol:yerimseniben

ZEYNEP ben bi kuzu gördüm sankii:ecrin_bebek:ne bal olmuş ne büyümüş yavrun maşallah annesi..patlicanını sevsinler onun...bende ebebekte görmüştüm aklım kalmıştı ama benımkıde dha desteksız oturamıyo..bu oyuncakları zaten bence bırazda bızımıcın buyukler ıcın yapıyolar..ben bı magazaya gdınce kendımı kaybedıyorum oyuncaklara bakarken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…