Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah:lepi: kız nasıl verdin onca kiloy sennn biz görüşelim yavrummmm benim diet uzmanım ol sennnn :roflol:

benim ipoşumda çok kustu
offff
6. ayından sonra birden kesiliverdi

ay kusma demeyin bana annemlere giderken kızın reflü ilaçlarını almamışım unuttum orda ertesi gün mamasını yedirdim bu 10 dk sonra bi huysuzlandı bir fena yanakları kızardı resmen sonra aynen hortum gibi valla bir çıkardı yavruşum çok korktum yaa bayadır yapmıyordu ilacı vermeyince aynı oldu işte demekki daha düzelmemiş ama ben sabaha kadar nöbetteydim başında gram uyku uyumadım pazar sabah 6:30 da yattım kocişi kaldırdım o baktı mamasını yedirdi ben hazırlamıştım tabiiikaydirigubbakcemile3 neyse 10 a kadar uyudum sonra kalktım yaw ben resmen zombi gibi oldum şuanda da ayaktayım gene sterilizatörde biberonları vardı onları çıkardım yatıcam şimdi bende

Gunaydınlaar ...

Kızlar bu soruyu kımse gormuyor sanırım sız gorene kadar gozunuze sokucam var mı yaaaa.... delikafadulden
:roflol:
''Kızlar bebegın yıyeceklerının mıktarı cok az oldugu ıcın rondodan cekılmıyor.. Nasıl yapıyorsunuz sız ? ''

Ya canım sen de 2 saate bır yedırıyorsun.. bence 2 saatte bır verdıgın ıcın cocuk acıkmadan dıger ogun gelıyor ondan kaselerı bıtırmıyor..
araları az acsan.. emzırırken bıle 3 saatte bır doyuruyorduk.. bıraz acıkmasına fırsat versen belkı o zaman hepsını bıtırır sanıyorum..
Tesekkurler ayrıca canım cevabın ıcın :)

Bırde kızlar benım kafama su takıldı.. oyle bı ek gıda olayı var kı gun basladıgıylan bıtene kadar bu cocuklara bırseyler tıkıstırıyoruz gıbı geldı bana.. :bbo:
Yetıskın bır ınsanın bıle gunu boyle yemek yemekle gecmıyor.. sankı butun gun yemek yemek ıcın programlanmıslar gıbı bu lısteler yaa.. :roflol: CADIARZU

ben rondo kullanmıyom şeker
hatta tel süzgeçte kullanmıyom artık
çatalla eziyorum
bizimki, baya baya alıştı

canım düdüklüde 15 dk yeterli oluyor az suyla yapacaksın tel süzgeçten geçirirken sorun olmuyo ama normal tencerede bayağı vitamin kaybına uğruyo ayrıca ilk güne göre 6 kaşık hiç fena değil maşallah bu şekilde devam ederse rahat alışır inşallah bazen bizimki çok sinir ediyo beni bakırköye gitmem yakındır zaten orada doğdum nefesimi de orada vercem sanırım tövbe ya... neyse suyu da ben damacana kullanıyorum kaynatıp bi kavanoza koyuoyrum oradan kullanıyorum bu arada yağı sızma kullan besin değeri en yüksek olan bu ... riviera ise rafine edildiğinden dolayı yemekler için idealmiş çok araştırmıştım da :))

canım ben çubuk blendırdan geçiriyorum...
küçük uzun kaselere boşaltınca onunla kolay oluyo..

ama onlar bize göre erken sindiriyo...bizim saatlerimiz geldiği zaman mustafa sağa sola saldırmaya başlıyo...:roflol:

bizimki ilk gün hepsini bitirmişti... :roflol:
ama ben emzirmediğim için olabilir tabi...

canım gözünüz aydın ama geç çıkması daha iyiymiş sağlıklı olurmuş

canım vatamin kaybı olmasın diye pişiriyorum ne yapam ama yıkamasına sinir oluyorym kocaman şeyi hergün hergün...

günaydınlar.....gülsümcüm netim yok sık giremıyorum..önemli olan dr..madem bukadar memnunsun hastane süper olmasın hiç onemlı deil,iş drda bitiyo...güzelliklerle dolu bi hafta olsun işallah...

:)) eee insan bebeği olunca öyle oluyor ne yapalım artık eve alışverişin çoğu bebek için oluyo bazen kendimize alacaklarımı bile unutuyorum.canım bende yulaf ezmesi kullanıyorum aktardan aldım robotta un haline getiridim az suyla pişiriyorum kahvaltıların da bazende sebze püresine katıyorum günde 2 yemek kaşığı kadar kullanabilirsin ayrı öğünlerde tabi ayrıca yoğurdu pekmezle karıştırma süt ürünlerini yani demirle kalsiyum karıştırmamak gerekirmiş hem demir kalsiyum alımını azaltıyor r hemde ikisi karıştığı için bağırsaklarda kalıp sindirimi güçleştiriyormuş.yoğurduna meyve püresi yap biraz beklet öyle tatlandır bence yani sade yemiyorsa

bizimki ilk gün hepsini bitirmişti... :roflol:
ama ben emzirmediğim için olabilir tabi...

bizimkinin kaçacak noktası var tabi memmmeeee ya olmasaydı eli mahkum yiyecek kahvaltısını yemedi meme yok sana dedim uyudu 2 dk sonra ağlayınca dayadım memeyi yine mağlup oldum ona ama kalkınca tekrar deneyecem ya bisküvisini bile kendim yaptım daha ne yapayım buna anlamadım

aaaa yulaf ezmesi aktarlarda mı satılıyo...
eşim marketlerde bulamamış bi de aktara baksın ozaman...
sağol canım benim nasıl faydası oldu bilemezsin....Şeniz

ne güzel emsin işte... ben eöziremedim yavrumu doya doya...senağlama

kızlaaaarrrrr günaydın bugün doktora gidecez dua edin bebeğim kilo almış olsun.bir de kusmasına çare bulalım ve de iştahsızlığına.
arkadaşlar 6 ay 20 günlük bebek gündüz kaç kere uyumalı ben 4 kere uyutuyorum çok mu oluyor diye düşünüyorum ama çocuk dayanamıyor uyumazsa ağlayıp duruyor. ya kucakta dolaşacak ya uyuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…