- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.001
hiç napem bizimkiler uyudu ben de takılıyom işte sen napıyon ipek köftesi deye deye köfte gibim ettin çocuğu ama olsun kilo bize yakışır boşver kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ayyy bencede 41 kere maşallah ipek köfte gibi:))Bende Egeyi zayıf düşünemiyorum bu haliyle çok seviyorum yakışıyor valla bebeklere boğum boğum katılıyorum canımcımŞenizhiç napem bizimkiler uyudu ben de takılıyom işte sen napıyon ipek köftesi deye deye köfte gibim ettin çocuğu ama olsun kilo bize yakışır boşver kaydirigubbakcemile5
GÜNAYDIN herkese.. :CüvCüv:
hicran slayt gösterisi için teşekürler :hooray: çok güzelsiniz üçünüz de...bebişlere 41 kere maşaAllah...güzel yüzleriniz hep gülsün inşAllah a.s.
GÜNAYDIN herkese.. :CüvCüv:
hicran slayt gösterisi için teşekürler :hooray: çok güzelsiniz üçünüz de...bebişlere 41 kere maşaAllah...güzel yüzleriniz hep gülsün inşAllah a.s.
Günaydın herkese iyi pazarlar...Ege dün gece odasında yattı:lepi:Kısmen daha güzel bir gece geçirdik maşallah diyelimDün gece ek gıda hiç vermemiştim muhallebi falan yani sırf emzirdim bakalım bu gece verip öyle yatırcam ne olcakkaydirigubbakcemile3
[/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?