Doğum yapmış olan anneler buraya....

hiç napem bizimkiler uyudu ben de takılıyom işte sen napıyon ipek köftesi deye deye köfte gibim ettin çocuğu ama olsun kilo bize yakışır boşver kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN herkese.. :CüvCüv:

hicran slayt gösterisi için teşekürler :hooray: çok güzelsiniz üçünüz de...bebişlere 41 kere maşaAllah...güzel yüzleriniz hep gülsün inşAllah a.s.

Günaydın herkese iyi pazarlar...Ege dün gece odasında yattı:lepi:Kısmen daha güzel bir gece geçirdik maşallah diyelimDün gece ek gıda hiç vermemiştim muhallebi falan yani sırf emzirdim bakalım bu gece verip öyle yatırcam ne olcakkaydirigubbakcemile3

hiç napem bizimkiler uyudu ben de takılıyom işte sen napıyon ipek köftesi deye deye köfte gibim ettin çocuğu ama olsun kilo bize yakışır boşver kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ayyy bencede 41 kere maşallah ipek köfte gibi:))Bende Egeyi zayıf düşünemiyorum bu haliyle çok seviyorum yakışıyor valla bebeklere boğum boğum katılıyorum canımcımŞeniz
GÜNAYDIN herkese.. :CüvCüv:

hicran slayt gösterisi için teşekürler :hooray: çok güzelsiniz üçünüz de...bebişlere 41 kere maşaAllah...güzel yüzleriniz hep gülsün inşAllah a.s.

Mervecim Günaydın avatarının değişmesine çok sevindim kendin gibi şeker bir avatar koymuşsun en sonunda demek moraller yerine geldi :teytey:
Büşbüşüm napıyor?

günaydın kızlarrr gece 4 e yattımmmm

ceylin dün kıvançla merti görünce sus pus oldu eve geldi kudurduuuu zilli herhalde karizmayı çizdirmiyim dedi:roflol:

bide bu ara hep babacı oldu yaww sanki babası doğurdu gerçi babası hep kuakladığı için dışarı en çok o çıkardığı için çağırınca uçuyor sanki bi görsenizz heleki eşim dışarı çıkacakken kapıya ilerleyip kapıyı açınca basıyor yaygarayııı arkasından ay kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kolumdan dolayyı çocuğu babaya kaptırdım iyimiii:roflol:

günaydın kızlarrrr,
bizde kahvalyıya gittik geldik . şimdi deniz uyuycak uyanınca çorbasını yedirip sahile çıkcaz...

canım deniz saat 6 gibi falan yoğurt ve meyve yiyo sonra yatarken yani 9 gibi falan emip uyuyo sabaha kadar ne muhallebi ne de gece tahılı falan vermiyorum .... aslında artık bebişlerin gece acıkmamaları gerekiyo , alışkanlıktan kalkıyolar artık bence .... bu ayda kesintisiz 7-8 saat uyuyabilmeleri lazımmış artık ... odayı değiştirmen iyi olmuş çok faydasını görceksin hem siz hem egeceik rahat rahat uyusunnn

güünaydın kızlar iyi pazarlar dilerim herkese
gözde kız çok özendim size şimdi ya beni de götürünnnn

hicran onurda yapıyo onu akşama kadar bakıyom akşam babası kapıdan girince hemen beni satıyor dedesine de böyle yapıyor hadi babası neyse de dedesine yapınca sinir oluyorum bende benim kucağımdayken onun üzerine atlıyor resmen satıcı bunlar

kızlar iyi pazarlar

hicran canan emel çok güzel çıkmışsınız kuzularınızda öyle maşalllah çok sevindim ne güzel buluşmak çok sevindim

yaz kendini iyice gösterdi biz daha taşınamadık ev bitmedi bir burda annemgilde ve yeni ev arası mekik dokuyoruz ya bakalım bitsede artık rahatlasam hepinizi öpüyorum

bu arada oğlan çok yoruyor beni çok çığlık atıyor markette arabada dolmuşta yolda herkes bize bakıyor valla kafamı çeviriyorum çok cazgır çook

Selammmm
ıyi pazarlar,biz kahvaltıdan yeni kalktık...
Hicrancıım,maşallah hepinize,çok güzel resimler,bu arada ben de resim koyuyom ama silmiyom hiç bir kaç kere amanın herkes siliyor,ben de bulup sileyim bari dedim ama bulamadımdı.kafamçokkarıştı
keşke daha çok olsaydık 10 tane bebek bir arada mesela düşünsenize ayy cennete düşmüş gibi her yanın melek,inşallah bir dahaki buluşma böyle olur,dışarıda bir yerde ayarlayalım bir dahaki sefere havalar da müsait olur bundan sonra ama gelmeyene ceza kesilecek,yoklama yapacaz orda tamammıkaydirigubbakcemile3

Ben yazlık kıyafetlerini geçen sene daha doğum yapmadan almıştım valla 9-12 aylık almıştım bir sürü cici etek,elbise hepside süper..Kanz,lcw,mothercare,zara dan ,ayrıca pazardan eşofman altı falan da aldım sonradan hediye gelenlerde oldu şimdi bir dolu yazlık kıyafeti var.Bu kış sonunda da 2 yaş kıyafetleri aldım kış için,böyle olunca iyi oluyor eline yapışıyor...
naniknanikGiydirdikçe fotoğraf eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…