- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.961
Canım aldım gece için hero baby bebelac kaşık mamalarından aldım gece yine kalktı emmeye yaaa:1no2:Şöyle gece yatıp sabah kalkmazmı bir çocuk yaaa..
Bu gece vermedım mesela dünde vermemiştim ama uyanırsa emzirmeyim 3 5 kaşık hazırlayıp vereyim diyorum bende...
Sabahları bende senin gibi sütli irmikli toz mamanın içine çeyrek yumurta 1 kaşık pekmez peynir ve kayısı koyuyorum rondodan çekiyorum onu yiyor...
Mesela bugün kahvaltı verdim bir kerede baby mix yoğurt..
Az oluyor galiba doymuyor
canım belki aç olduğundan değilde emmek istiyordur
bazı bebişlerin emme ihtiyacı çok olabiliyo
mesela ipoş gece hiç kalkmaz ama
emzikle uyuyo
arada düşürüyo ağzından hemen mızıklanmaya başlıyo
emziğini veriyom uyumaya devam
sanırım ege emzik kullanmıyo kullansaydın rahat ederdin.
benim bi arkadaşım var 15 aylık bebeği var geceleri emiyo
zaten memede o aylarda süt filan çok azdır çocuk açlıktan değil emme ihtiyacından emiyo
oda emzik kullanmadı
aslında emzik kullanmamakta iyi kullanınca sonradan bıraktırmakta zor oluyomuşEvet canım emzik biz hiç kullanmadık...Ben istemedim yani başından iyimi kötümü bilmiyorum...Bir ara gece 11 de yatar sabah 8 de kalkardı ahh ahhh nerde o günler...
Gece uykusunu unutalı çok oldu...
Bu gece ilk olarak yatagında yatırıyoruz bakalım beşikten aldık...
Ayrı odada şuan ne olcak belkide beşikten memnun değil ne bileyim ben işte ne yapcağımı şaşırdım Serapcım yaa istisnasız 2 saatte bir kalkıyorum oda maksimum bazen saat başısenağlama
maşallah,İpek köftesinee,ben inek sütü vermiyorm,sadece yoğurt ve peynir yiyorkızlar doktordan geldik
birazda ipek'imi gezdirdik
ipek 10150 gr olmuş
boyuda 70 cm.
bir ayda 1300 gr almış
doktor çok almış dedi.
ek gıdadan yana sıkıntımız olmadı maşallah ne versem yiyo
ama öyle çok çorba filanda vermediydim bir ayda toplasan 7-8 anca onlarada yağ koymadım.
sabah kahvaltı sonra meyve püresi akşamda muhallebi (pirinç ununu az katıyorum)
geri hep emziriyom.
doktor yağ hücreleri çoğalmasın dedi
az bişey yediklerinden kıs dedi
pınar bebek sütü ile yapıyoduk kahvaltıyı muhallebiyi
süte birazda su kat dedi
Kimse görmedi be,allahtan Canoş koymuş da gördük resimlerinizi:1ninca:Kızlarrr alıntıları silin hade bakeemmmmmm görecekler gördü zatiiiii okkkk muckkk =))
Şeniz:mymeka:kızz hicran hemen de resimleri silmişin..daha herkes görmediki..:mymeka:
şimdi merak edenler olur.neyse herkeşler burdaykene yine kayarukk..edacım sen de olsaydın şimdi resimlerde sen de olacaktin.ama olmadı ne yapalım..sağlık olsun diyelim.umutum ta gelemedi..
saol şeker ama fazlasıda zararlımaşallah,İpek köftesinee,ben inek sütü vermiyorm,sadece yoğurt ve peynir yiyor
Sen veriyor musun?cokacimcoook
ipoşa maaşallah tosunum benimmm
saol şeker ama fazlasıda zararlı
canım pınarın 6-12 ay devam sütleri var
kahvaltıyı birde muhallebiyi onunla hazırlıyom,
onun dışında ayrıca vermiyom canım
doktor dediki yağ hücreleri şimdi artar sonra büyüyünce artmaz
sadece kilo aldıkça hücreler şişer zayıflayınca iner
o yüzden şimdiden fazla yağ hücresi olmasın dedi çoğaltmasın
ek gıdayı biraz azalt sütüde sulandır
yada muhallebiyi kahvaltıyı su ile hazırla dedi
Canım benim yaaa allah razı olsun sağol Şenizaslında emzik kullanmamakta iyi kullanınca sonradan bıraktırmakta zor oluyomuş
ama bize baya bi faydalı oldu
yazın okul bitince evde olucan ozaman
bıraktırıcam bakalım
anlıyorum canım ya çok zor hiç dinlenemiyosun tabi
hadi baklım bütün uykularım onun olsun
sabaha kadar uyusun inşallah tonton
Kimse görmedi be,allahtan Canoş koymuş da gördük resimlerinizi:1ninca:
Kız Ceylinin yarışmalara,gaztelere boy boy resimlerini koyuyon da burdan niye alıntı yapmayın diye bize korku salıyon ,ben de anlamıyom bu ne sıkı böyle yani bacı bikiniyle mi poz verdiniz naptınız siz???Niye hemen sildin?Niye kimse alıntı yapamıyor?:uhm:
:roflol::roflol::roflol:
Gözdecim ay gözlük tavsiyen çok işime yaradı salı günü gidicez zaten bir kaç ihtiyacımız var almaya bunada bakayım olmazsa bende burdan alayım..Sen burdanmı aldın canım?canan ,emel , hicran hepiniz çok güzelsiniz maaşallah
kuzulara da bayıldım çok tatlılar hepsiii.
ipoşa maaşallah tosunum benimmm
duygucum , bende bir kitap var üşenmezsen al oku derim . "bebek bakım problemlerine mucize çözümler" yabancı bir çocuk doktoru , kadının yöntemleri var bu gece uyanmaları ile ilgili falan ve her konuda güzel bilgilerin olduğu kalınca bir kitap ben hala arada açıp bakıyorum ,al oku canım belki bir faydası olur.
birde gözlük alcam demişsin denizde aynı ege gibi bırak güneşi aydınlığa bile bakamıyor .ben aldım denize gözlük arkası bantlı olanlardan aldım çıkarıp atmasın diye . bak burdan istersen memnunuz biz kullanıyoruz Kiraz Bebe*>>*Yaz - Deniz Ürünleri*>>*Güneş Gözlükleri
saol şeker ama fazlasıda zararlı
canım pınarın 6-12 ay devam sütleri var
kahvaltıyı birde muhallebiyi onunla hazırlıyom,
onun dışında ayrıca vermiyom canım
doktor dediki yağ hücreleri şimdi artar sonra büyüyünce artmaz
sadece kilo aldıkça hücreler şişer zayıflayınca iner
o yüzden şimdiden fazla yağ hücresi olmasın dedi çoğaltmasın
ek gıdayı biraz azalt sütüde sulandır
yada muhallebiyi kahvaltıyı su ile hazırla dedi
birde kafası 43 cm bana küçük geldi doktor normal dedi
sizin kaç acep
Canım kahvaltıyı sütle nasıl yapıyorsun canım yani neler koyuyorsun?
Gözdecim ay gözlük tavsiyen çok işime yaradı salı günü gidicez zaten bir kaç ihtiyacımız var almaya bunada bakayım olmazsa bende burdan alayım..Sen burdanmı aldın canım?
Kitap olarak bendede farklı bir kaç kitap var ama canım bizim diş olayından sonra uykularımız mahfoldu ondan önce gecede iki kere kalkıyordu şimdi 5 kere belki daha fazla...Hala dişlerimi ağrıyor bilmiyorum..Ne yapalım artık Allah sağlık versinde bunlarda geçicek inşallah...
evet canım burdan aldım ben , bu rengi özellikle çok güzel çok yakıştı denize maviş egeme de çok yakışır. bulamazsan eğer dışarıda alırsın sende burdan bantlı olmasına dikkat et ama çekip atar yoksa.
kızlar sizde demir damlalarını vermeyi unutuyonuzmu
doktor biraz solgun görünüyo damlayı unutma dedi
üfff hep unutuyom ben vermeyi:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?