- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.021
arzuuu kız sen nerdesin kaç gündür
kolay gelsin canımserapcım ev derdinden giremiyorum şekerim ondan umarım hasta bebeiş ve önemli bir durum yoktur nasılsın iyisin deme ipoş köftesi:1hug: nasıl:uhm:
Serap,Fatma bacı bacı iyi muhabbet etmişiniz burdan haa...
Allah arttırsın.
birde kafası 43 cm bana küçük geldi doktor normal dedi
sizin kaç acep
günaydın kızlarrrr,
bizde kahvalyıya gittik geldik . şimdi deniz uyuycak uyanınca çorbasını yedirip sahile çıkcaz...
canım deniz saat 6 gibi falan yoğurt ve meyve yiyo sonra yatarken yani 9 gibi falan emip uyuyo sabaha kadar ne muhallebi ne de gece tahılı falan vermiyorum .... aslında artık bebişlerin gece acıkmamaları gerekiyo , alışkanlıktan kalkıyolar artık bence .... bu ayda kesintisiz 7-8 saat uyuyabilmeleri lazımmış artık ... odayı değiştirmen iyi olmuş çok faydasını görceksin hem siz hem egeceik rahat rahat uyusunnn
kızlar iyi pazarlar
hicran canan emel çok güzel çıkmışsınız kuzularınızda öyle maşalllah çok sevindim ne güzel buluşmak çok sevindim
yaz kendini iyice gösterdi biz daha taşınamadık ev bitmedi bir burda annemgilde ve yeni ev arası mekik dokuyoruz ya bakalım bitsede artık rahatlasam hepinizi öpüyorum
bu arada oğlan çok yoruyor beni çok çığlık atıyor markette arabada dolmuşta yolda herkes bize bakıyor valla kafamı çeviriyorum çok cazgır çook
canım merhaba benimkinin kafası da bana küçük gibi geliyor dr normal dedi 43,5 benimkinin kafası
duygucum bak ben den sana tavsiye geceleri yatmadan öce gece tahılları ver.çok işe yaradı..senin söylediğini aynısını eylül de doğom yapmış ve aynı bizimki gibi kilolu arkadaşımda söylüyordu..geceleri cok bunaldım diye..gece tahılları ver dedim..şimdi allah razı olsun senden diyor.en azından ilk uyuyşta 3-4 saat uyuyor diyor.sonrasında arada kalkıyor ama eskisi gibi değil diyor.bebişler aç olunca çok mızmızlanıyorlar..
gündüzleri de sabah 9 gibi kahvaltı veriyordum..sütlü buğdaylı falan mamadan ya da kahvaltı yazan mamalardan (toz) hazırlıyorum.içine 1 kaşık pekmez koyuyordum..1,5 2 küçük çay bardağı kadar falan tahminen veriyorum.ama yetmiyor daha da istiyor ben vermiyorum.ama yazıkk ya aç çocuk verecem biraz daha..arada emziriyorum..12 gibi sebze çorbası.. ( 125 cc civarı ) arada emziriyorum.16 gibi yoğurtlu meyveli veriyorrum.o da 120 cc kadar yani tahminenn.ama denedim daha fazla yaptığım zamn yedi şapur şupur.arada emzirdim.akşam 8.30 gibi de gece tahılı..150 cc kadar.( tabii cc diye bahsediyorum ama kaşık maması..) yani ortalama 2 küçük çay bardağı kadar..
Biz de bebğimle beraber Bebekte gezdiik ohhh püfür püfür boğaz havası aldık dondurmamızı yedik geldiik...:icecream:
Ben ayçaya bıldırcın yumurtası yediriyorum hem daha minik parçalamaya gerek olmuyor,başka yediren var mı içimizde?CADIARZU
Günaydın herkese iyi pazarlar...Ege dün gece odasında yattı:lepi:Kısmen daha güzel bir gece geçirdik maşallah diyelimDün gece ek gıda hiç vermemiştim muhallebi falan yani sırf emzirdim bakalım bu gece verip öyle yatırcam ne olcakkaydirigubbakcemile3
Mervecim Günaydın avatarının değişmesine çok sevindim kendin gibi şeker bir avatar koymuşsun en sonunda demek moraller yerine geldi :teytey:
Büşbüşüm napıyor?
herkese iyi akşamlarrhihoyyytSelam kızlarrr,evimdeyim..geçmişi okudum,güzel görüşleriniz için teşekkür ederim ammaa pek kilolu çıkmışım bu kadar değilim yaww..cananım herşey için çok teşekkür ederim çok tatlısın,çok hanımsın,çok candansın komşum olmanı öyle isterdimki,hicrancım fıkır fıkırsın,fotoğraflarında çok daha kilolu çıkıyorsun,yüzün bebek gibi zaten.. canan sende çok farklısın fotolardan..ikinizde çok daha güzelsiniz maşallaahh..eşleriniz çok şanslı.ceylin güzel gözlü ve çok uslu(valla hicran ben gördüğümü yazdım,sen yaramaz desende heheee)kıvanç tombiş,çok güleç, tam ısırmalık yanaklar falan.umut ve eda gelmenızı çok isterdim,belki bi sürpriz yaparlar dedim ama olmadı ,neysee kısmet değilmiş.bir dahaki buluşmaya görüşmek dileğiyle........
Betülden haberi olan varmı?
Ayyy çok zor bir hastalık bilirim şimdi iyisin demi canım geçmiş olsunbenneyaptımkiben orta okula giderken çok hasta oluyodum bronşit
1 ay filanda hastanede yatmıştım
o zamanlar annem babam bana oooo neler yediriyolardı
arı sütümü dersin, ballı cevizli tereyağlı sütlü karışımmı dersin
daha aklıma gelmeyen bisürü şey
bu bıldırcın yumurtasınıda çiğ olarak içiriyolardıkafamçokkarıştı
sağol duygucum o senin şekerliğin :hooray:
yok yaa ne morali, eşim 2 haftadır yok zaten, bir 3 hafta daha yok :çok üzgünüm:
avatarım baharın gelmesiyle değişti yanii kaydirigubbakcemile3
Bence çok güzelsin Emelcim maşallah senin yüzünün güzelliği yeter zaten boyunda uzun herhalde baya maşallahın varyerimsenibenSelam kızlarrr,evimdeyim..geçmişi okudum,güzel görüşleriniz için teşekkür ederim ammaa pek kilolu çıkmışım bu kadar değilim yaww..cananım herşey için çok teşekkür ederim çok tatlısın,çok hanımsın,çok candansın komşum olmanı öyle isterdimki,hicrancım fıkır fıkırsın,fotoğraflarında çok daha kilolu çıkıyorsun,yüzün bebek gibi zaten.. canan sende çok farklısın fotolardan..ikinizde çok daha güzelsiniz maşallaahh..eşleriniz çok şanslı.ceylin güzel gözlü ve çok uslu(valla hicran ben gördüğümü yazdım,sen yaramaz desende heheee)kıvanç tombiş,çok güleç, tam ısırmalık yanaklar falan.umut ve eda gelmenızı çok isterdim,belki bi sürpriz yaparlar dedim ama olmadı ,neysee kısmet değilmiş.bir dahaki buluşmaya görüşmek dileğiyle........
Betülden haberi olan varmı?
Evet canım emzik biz hiç kullanmadık...Ben istemedim yani başından iyimi kötümü bilmiyorum...Bir ara gece 11 de yatar sabah 8 de kalkardı ahh ahhh nerde o günler...
Gece uykusunu unutalı çok oldu...
Bu gece ilk olarak yatagında yatırıyoruz bakalım beşikten aldık...
Ayrı odada şuan ne olcak belkide beşikten memnun değil ne bileyim ben işte ne yapcağımı şaşırdım Serapcım yaa istisnasız 2 saatte bir kalkıyorum oda maksimum bazen saat başısenağlama
Selam kızlarrr,evimdeyim..geçmişi okudum,güzel görüşleriniz için teşekkür ederim ammaa pek kilolu çıkmışım bu kadar değilim yaww..cananım herşey için çok teşekkür ederim çok tatlısın,çok hanımsın,çok candansın komşum olmanı öyle isterdimki,hicrancım fıkır fıkırsın,fotoğraflarında çok daha kilolu çıkıyorsun,yüzün bebek gibi zaten.. canan sende çok farklısın fotolardan..ikinizde çok daha güzelsiniz maşallaahh..eşleriniz çok şanslı.ceylin güzel gözlü ve çok uslu(valla hicran ben gördüğümü yazdım,sen yaramaz desende heheee)kıvanç tombiş,çok güleç, tam ısırmalık yanaklar falan.umut ve eda gelmenızı çok isterdim,belki bi sürpriz yaparlar dedim ama olmadı ,neysee kısmet değilmiş.bir dahaki buluşmaya görüşmek dileğiyle........
Ayyy çok zor bir hastalık bilirim şimdi iyisin demi canım geçmiş olsunbenneyaptımki
Hadi yaa kıyamam canım yaa olsun Büşbüşün var seninde hem ayrılıklar eşlere özlem doğurur daha çok aşık olurlar birbirlerine:)Siz hiç bıkmazsınız birbirinizden vallayerimseniben
Bence çok güzelsin Emelcim maşallah senin yüzünün güzelliği yeter zaten boyunda uzun herhalde baya maşallahın varyerimseniben
kızlar sizde demir damlalarını vermeyi unutuyonuzmu
doktor biraz solgun görünüyo damlayı unutma dedi
üfff hep unutuyom ben vermeyi:tomato:
saol canım iyiyim şükürAyyy çok zor bir hastalık bilirim şimdi iyisin demi canım geçmiş olsunbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?