Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selamlar bizde dolaştık geldikkaydirigubbakcemile3

Canımcım benim oğlum çok obur olduğu için öyle bir meyve püresiyle doymaz gecekaydirigubbakcemile3
Birde sen zaten gündüz sürekli yemek verdiğin için çorba kahvaltı yeteri kadar doyuyordur...Ben daha gıdım gıdım ek gıdaya başladığım için henüz doymuyor en az yine günde 5 kere emziriyorum...Yani bizim beslenme planımızda hala anne sütü ön planda...
Biraz daha yemeklere alışınca o zaman belki deliksiz uyur kaydirigubbakcemile5Dediğin gibi yatakta çok önemli herhalde birde bizimkisi gürültüden çok etkileniyor şimdi yalnız başına odada bakarsın sabaha kadar uyursırnaşık şey

Nerdesin kııı sen tahmin ediyordum evinle uğraştıgını ama herşey yolunda demi gel valla özledik biz seniikaydirigubbakcemile2

canancım bu menüyle kaç kilo almış senin bebiş.

Biz de bebğimle beraber Bebekte gezdiik ohhh püfür püfür boğaz havası aldık dondurmamızı yedik geldiik...:icecream:

Ben ayçaya bıldırcın yumurtası yediriyorum hem daha minik parçalamaya gerek olmuyor,başka yediren var mı içimizde?
CADIARZU

ben orta okula giderken çok hasta oluyodum bronşit
1 ay filanda hastanede yatmıştım
o zamanlar annem babam bana oooo neler yediriyolardı
arı sütümü dersin, ballı cevizli tereyağlı sütlü karışımmı dersin
daha aklıma gelmeyen bisürü şey
bu bıldırcın yumurtasınıda çiğ olarak içiriyolardıkafamçokkarıştı

sağol duygucum o senin şekerliğin :hooray:

yok yaa ne morali, eşim 2 haftadır yok zaten, bir 3 hafta daha yok :çok üzgünüm:

avatarım baharın gelmesiyle değişti yanii kaydirigubbakcemile3

Selam kızlarrr,evimdeyim..geçmişi okudum,güzel görüşleriniz için teşekkür ederim ammaa pek kilolu çıkmışım bu kadar değilim yaww..cananım herşey için çok teşekkür ederim çok tatlısın,çok hanımsın,çok candansın komşum olmanı öyle isterdimki,hicrancım fıkır fıkırsın,fotoğraflarında çok daha kilolu çıkıyorsun,yüzün bebek gibi zaten.. canan sende çok farklısın fotolardan..ikinizde çok daha güzelsiniz maşallaahh..eşleriniz çok şanslı.ceylin güzel gözlü ve çok uslu(valla hicran ben gördüğümü yazdım,sen yaramaz desende heheee)kıvanç tombiş,çok güleç, tam ısırmalık yanaklar falan.umut ve eda gelmenızı çok isterdim,belki bi sürpriz yaparlar dedim ama olmadı ,neysee kısmet değilmiş.bir dahaki buluşmaya görüşmek dileğiyle........

Betülden haberi olan varmı?

herkese iyi akşamlarrhihoyyyt
kızlarr çok güsel çkmışssınız:1hug: ama sadece alıntıdan gördüm hicranın koyduklarını göremediiimm bidaahaa isterizzz yaaaa :çok üzgünüm:

Ayyy çok zor bir hastalık bilirim şimdi iyisin demi canım geçmiş olsunbenneyaptımki
sağol duygucum o senin şekerliğin :hooray:

yok yaa ne morali, eşim 2 haftadır yok zaten, bir 3 hafta daha yok :çok üzgünüm:

avatarım baharın gelmesiyle değişti yanii kaydirigubbakcemile3

Hadi yaa kıyamam canım yaa olsun Büşbüşün var seninde hem ayrılıklar eşlere özlem doğurur daha çok aşık olurlar birbirlerine:)Siz hiç bıkmazsınız birbirinizden vallayerimseniben Bence çok güzelsin Emelcim maşallah senin yüzünün güzelliği yeter zaten boyunda uzun herhalde baya maşallahın varyerimseniben

canım bende öyleyim inan bazen 2 saatte bir bazende saat başı ama artık alıştım sıkıntı yapmıyorum zombi gibi oldum delikafadulden ama yapacak bişey yoksenağlama

emelcim duyguya katılıyorum...
sempatik pozlarından kilo milo göremedim valla ben..
.hem daha doğum yapalı ne oldu, eski formuna da dönersin elbet a.s.

haklısın canım arada minik ayrılıklar çok iyi geliyor...
döndüğünde yeni evlenmişiz de evimizde ilk günlerimizmiş gibi oluyor kaydirigubbakcemile3
sağol canım Şeniz

Ayyy çok zor bir hastalık bilirim şimdi iyisin demi canım geçmiş olsunbenneyaptımki
saol canım iyiyim şükür
ama o zamanlar çok çektim
babam her sene okula gelir beden hocasıyla konuşurdu
beden dersine girmeyeyim diye
bende tabi üzülürdüm
ahhh eski günler
canım babam:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…