- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #21.981
Canım unutmadan ziyade bazen bilerek vermiyorum,bizimkisi ek gıda ve bu kan daml. yüzünden sürekli kabız..Ama ihmal etmemek gerek..
Unutuyorsan sabahları kalkar kalkmaz ver kahvaltıdan önce..zaten 3-4 gün sonra alışkanlık oluyor...
Bu arada ilk defa Serkanborayla birlikte yıkandım küvetin içinde..kucağıma havlu koyup oturttum,çok hoşuna gitti,artık böyle yıkarım artık..
Ben yatmaya gidiyorum,Allah rahatlık versin hepimize ve bebişlerimize...
maşallah,İpek köftesinee,ben inek sütü vermiyorm,sadece yoğurt ve peynir yiyor
Sen veriyor musun?cokacimcoook
Kimse görmedi be,allahtan Canoş koymuş da gördük resimlerinizi:1ninca:
Kız Ceylinin yarışmalara,gaztelere boy boy resimlerini koyuyon da burdan niye alıntı yapmayın diye bize korku salıyon ,ben de anlamıyom bu ne sıkı böyle yani bacı bikiniyle mi poz verdiniz naptınız siz???Niye hemen sildin?Niye kimse alıntı yapamıyor?:uhm:
Canancııım,çoook güzelsin öğretmenim gene...Keşke ben de olabilseydim,inşallah bir dahaki sefere.Sen de olmasan resimleri de göremeyecektik,sağol canuuum...a.s.:1hug:
Tombiş oğlişinin poposundan ıssır benim yerime,ham yap onu hammmmcokacimcoook
canım sütün içine
milupanın ballı tahıllı karışımı
1 küçük dilim peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
haftada 4-5 kere filan yumurta sarısının yarısı
yine haftada 3-4 kere yarım çay kaşığı tereyağı
katıp kaşıkla eziyorum
Sağol canıma.s.muhallebiyide
150 cc kadar süt
içine 1-2 tatlı kaşığı pirinç unu
kaynayana kadar karıştır o kadar
ben şeker katmıyom sütün tadı zaten baya güzel
birde ben biberonla veriyom muhallebiyi o yüzden koyu yapmıyom pirinç ununu az atıyorum
sen koyu yapıcaksan pirinç ununu 3-4 kaşık filan kat
Ohhh hadi hayırlısı olsun en kolayı canım yaa ben 2 aylıktan beri hep öyle yıkıyorum.Canım unutmadan ziyade bazen bilerek vermiyorum,bizimkisi ek gıda ve bu kan daml. yüzünden sürekli kabız..Ama ihmal etmemek gerek..
Unutuyorsan sabahları kalkar kalkmaz ver kahvaltıdan önce..zaten 3-4 gün sonra alışkanlık oluyor...
Bu arada ilk defa Serkanborayla birlikte yıkandım küvetin içinde..kucağıma havlu koyup oturttum,çok hoşuna gitti,artık böyle yıkarım artık..
Ben yatmaya gidiyorum,Allah rahatlık versin hepimize ve bebişlerimize...
kızlar bu arada kaysüt diye bir marka keçi sütü çıkartmış (migroslarda satılıyor) biz biyerden getirtiyorduk keçi sütünü ,yoğurdunu ondan yapıyoruz birde arada kahvaltısına koyuyoruz benim sütüm yoksa evde . denemek için kay süt aldık bugün bakalım memnun kalırsak alcaz bundan
keçi sütü anne sütüne en yakın süt , kalsiyum oranı çok yüksek
canan ,emel , hicran hepiniz çok güzelsiniz maaşallah
kuzulara da bayıldım çok tatlılar hepsiii.
ipoşa maaşallah tosunum benimmm
duygucum , bende bir kitap var üşenmezsen al oku derim . "bebek bakım problemlerine mucize çözümler" yabancı bir çocuk doktoru , kadının yöntemleri var bu gece uyanmaları ile ilgili falan ve her konuda güzel bilgilerin olduğu kalınca bir kitap ben hala arada açıp bakıyorum ,al oku canım belki bir faydası olur.
birde gözlük alcam demişsin denizde aynı ege gibi bırak güneşi aydınlığa bile bakamıyor .ben aldım denize gözlük arkası bantlı olanlardan aldım çıkarıp atmasın diye . bak burdan istersen memnunuz biz kullanıyoruz Kiraz Bebe*>>*Yaz - Deniz Ürünleri*>>*Güneş Gözlükleri
birde kafası 43 cm bana küçük geldi doktor normal dedi
sizin kaç acep
kız gece gece ne kalabalık burası kocişleri uyutup buraya mı kaçtı herkes
yaaa şu keçi sütü bu kadar yararlımı iyimi gerçektenn merak ettim şimcik heee
dr lar ne diyor bu konuda sordunuzmu hiç kendi dr larınızaa:uhm:
resimleri bende göremedim ya sadece alıntılarda kalanlara bakabildim
hadi gelsin replerrrrrrrrrrrrrr:roflol: kızlar bişii demez herhalde sabah silerikkk artıkkkk:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?