Doğum yapmış olan anneler buraya....

yerim ben onu, canım benimmm akıllı bıdıkımmm benim. çok çok geçmiş olsun canımcım.

Gunaydınlar herkese...

Hafta sonu hıc bakamadım baya yazısmıssınız yav gecmıs okumakta pek zor gelıyo.. benneyaptımki
Şöyle hızla baktım yakına atladıgım brısey varsa kusura bakmayın..
Hafta sonumuz cok guzel gectı yaz geldı artık butun gun dısarıdaydık.. abımler tum kardesler... tenıs oynadık, okey cevırdık, kahvaltı, yuzme vs cok guzel gectı..
Aslanımda temız temız havayı cektı butun guun ıcıne... uzun bır kısın ardından hepsının acısını cıkaracak ınsallah :)
Bugun yıne cıkacagız bıraz dolasmaya marketede gıdecegız oglusa sebze meyve vs almam lazım... Dayısıyla cıkarız oglen...

Canım hosgeldın tekrar evıne...
2-3 resmınızı gorebıldım hepınız cokt tatlı cıkmssınız...
Dönürcüğümde aynı tahmın ettıgım gıbı cok candan ve samımı bır yuzu var... hepınızın oyle...
Komplekslerı, art nıyetlerı, samımıyetsızlıklerı olmayan ınsanlarsınız... bu cok bellı..
Allah kaderınızıde yuzunuz gıbı guzel etsın...

anaaaa
aslan görmesin ceylini kıskanacak
:)))

BebeİŞlerİn resİmlerİ sİlİndİİİİ

ceylİn -mert- kıvanÇ

Anam ne işler donii ordaaa.... şakkıdı

Günaydın herkese hepimiz için çok güzel bir hafta olsun...
Dün akşam Egeyi balkona çıkardık yürüteciyle bizde kahvelerimizi aldık bayıldı çocuk annesi gibi bütün gün sokakta gezmekten evde oturunca afakanlar basıyorkaydirigubbakcemile3E kolaymı çocuk 20si çıkmadan sokaklarda geziyordukaydirigubbakcemile3
Bugün yurtdışından dayım geliyor..Öğleden sonra onu karşılamaya gidicez sabahtan biraz bakayım dedim...

Canım yaa kıyamam antibiyotikmi kullanıyorsunuz?İnşallah bir an önce iyileşir...
bu hicrana kıl oluyorum heeeeeeeeeee :mymeka: sanki paparaziler kovalıyor :ya resimler 2 gün dursa nolu sanki yaa klava:
:roflol::roflol:

günaydınlar .....buluşma gerçekleşmiş hepiniz bi,rbirinizden hoşsunuz kızlarrrr.....cumartesi hava güseldi bizde gezik ve tunahan bi gülümsedi dişini farkettim kızlarr ilk incimiz geldi bizim de kaydirigubbakcemile3 o kadar mutlu oldum kiiisabahta aşılarını yaptırdık sonra ben işe geldim hırlamasını yine sordum bu sefer bana demez mi çocuğun yanında sigara içiliyo mu hayır dedim sen içiyo musun dedi çok az dedim kesinklikle ondan dedii sürekli damla yap dedi opff kızlar içime kurt düştü ya bi çok kişi biliyom fosur fosur sigara içiyolar ama hiçbişi yok bebişlerinde kaldı ki benim annem hepimizde maalesef içmiş ama bizde de öle bişi olmamış hiçşimdi bu sigaryla mı alakalı ben iki tane bilemedin üç tane içiyorum oofffklava:kafama....bu arada boyu :66 cm kızlar kısa değil mi yaaaben evde ölçüyom 71 cm çıkıyo anlamıyom valla kg.su da 7900 gr.

Canım yaa kıyamam antibiyotikmi kullanıyorsunuz?İnşallah bir an önce iyileşir...
:roflol::roflol:

yok canım antibiyotik değil öksürük şurubu ama annem sağlık ocağına götürdü ordaki doktor bronşlarından biraz ses geliyo sanki demiş
kendi doktorunu aradım getirin bi bakayım o zaman dedi ... bakalım işten çıkıcam öğleden sonra götürcez doktora ... umarım önemli bişey yoktur.

deryacım ,aytencim teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için

Deryacım incileriniz hayırlı olsun sıra sıra bembeyaz olur inşallah:1hug:
Canım bende 3 tane falan içiyorum...Benim teyzem,yeğenim hepsi içti aynı senin dediğin gibi...Tabiki güzel birşey değil ama bence birazda bünyeden kaynaklanıyor...
Sağlık ocaklarının ölçtüğü boyada kiloyada güvenmiyorum ben valla canım...Maşallahı var Tunahanın

Anladım canım doktora gidin bakalım inşallah önemli birşey değildir..İyi haberlerini bekliyoruz...

Hasta bebeklere gecmıs olsun sanırım kacırdıklarıım var..

Derya
cım madem oyle sende bır sureye kadar ıcmezsın canım... Tunahan ıyı olsunda yeterkı..
Saglık ocaklarındakı ölçümlerle hastanedekı farklı cıkıyor nedense bende anlamadım bende bı kere gıtmıstım saglık ocagına oyle olmustu..
Saglıklı ya o onemlı annesı.. gecmıs olsun sızede...

geçmiş olsun yakışıklı denize..mertte biraz nezle..ya kızlar benim iki komşum var,sürekli bize geliyorlar,tam iş yapıcam kapı,onlardan fırsat kalmıyorki bende biraz onlara gitsem,valla kolay kolay kızmam böyle şeylere ama bunaldım.herkez diyoki açma kapıyı banyodaydım de,işim vardı de..bende yalan söyleyemiyorum günah olur diye,ama benim işimi etkiliyor bende sıkılıyorum hep evde,ama bundan sonra kalkıcam hızlıca işlerimi
yapıcam biraz nete göz atıcam ondan sonra kapıyı açıcam yada ben gidicem birazda..akşam üzeride dışarı çıkıcam mertimle.Allahım sağlık versinde bu yazı güzel geçireyim inşallah.haziranda bu komşularımdan biriyle tatile gitmeyi düşünüyoruz onunda bebeği var mertten 1.5 ay büyük ama hiperaktif..onunla tatil nasıl olacak bilmiyorum..hıı bide o komşum geldiği zaman bak merveye aa bak nası bakıyo nası el çırpıyo nası gülüyo nası mertin oyuncağını aldı vs..ayy bunaldım ona sürekli hıı evt maşallah demekten,başka konu kalmadı bişeyde diyemiyorum kompleksli diyecek diye,aradada kıyaslamaları var 'mert görene kadar merve oyuncağı buldu hahaha'falan..ben bebişimi bildiğim için açıklama yapmak istemiyorum seninki hiperaktif her bebek aynı olmaz hem seninki büyük yada anladım herşeyi yapıyo,ilk kez görmüyorum hareketlerini.. gibi şeyler demek istemiyorum.ama bigün patlıycam:tomato:

ay canım Allah sabır versin...bence tatile flan gitmeyin onlarla gidipte zehir olmasın sana yaa...o da bebek o da bebek böle yapan insanları hiç anlamıyorummmm....beni de kayınvalidem sinir ediyor ne zamamn annemlere gitsem geldiğimizde tunahan için ay hasta olmuş ay nazar olmuş bugün aşıya bereber gittik sürekli çocuğu alıyo kucağımdan ben tutatyım bilmem ne sanki anası o bıktım valla yaa...senağlama

Ay boyle sureklı kendını yada kendıne ait olan seylerı ıspatlama derdınde olan ınsanlara katlanamıyorum.. :1closedeyes:
Komsunmus kusura bakma canım ama bana çok saçma geliyor ya böyle şeyler... bazı insanlar böyle malesefff....
hep en iyisi onda en güzeli onda Allahım yaa ellerinde olsa kimseye bırsey bırakmayacaklar guzellık hosluk babında töbe yarabbım.. :roflol:

geçmişi çok okuyamadım deniz paşaya ve hasta olan varsa tüm bebişlere acil şifalar diliyorrum

bi buluşma daha olmuş ohhh emel han ist. gezmiş yine sevindim adınızı gerçekten güzel buluşmaların ve dostluklarınızın devamını diliyoruma.s.

arkadaşlar ben çalışmayı düşünüyorum ama ata bebeği bakıcı bulamıyorum kreşler konusunda veya bebeğini kreşe veren varmı kafam çok karışık :bbo: napcam bilmiyorum çalışmasam olmuyor kafamçokkarıştı

derya sende verme şekerim yaaa, ben bütün gün görmüyorum anne ben yokken istediğin kadar kucaklarsın deee, vallaa ben derim senin yerine olsam, benim kayınvalide başlarda yapıyodur ben surat astım bir iki ondan sonra anladı galiba hiç demez ben tutayım diye. allah razı olsun ondan, sende tepkini belli etmelisin yoksa üzülen sen olursun. peee supan allah bi kızıyorum bi kızıyorummm. böyle şeyleree

Gülden yaa canım bebegın kres ıcın cok kucuk.. .hem ben bu piyasada unlu kurumlar harıc ozel anaokullarına yada kreslere hıc guvenmıyorum.. (istisnalar haric)

Bu ısın ıcınde bulundugum ıcın.. hem bebegın de cok kucuk.. bır sey olsa soyleybılecek bır yasta bıle degıl...
Kafanı ıyıce karıstırmak ıstemyorum ama ne yap et tanıdık bırını bul olmazsa akrabanda guvendıgın bırıne parayla baktır ama krese verme canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…