- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.061
günaydın kızlarrr,
denizom iyi olamadı hala çok öksürüyor sabah doktorunu aradım getireyim mi diye
bi şurup kullanıyoduk zaten onu bıraktırdı başka şurup başlattı getirme dedi 2-3 güne geçmezse öle getirirsin dedi .
eve çok yakın sağlık ocağı var anneme dedim şimdi oraya götürcekler en azından bi gögsünü dinlesinler bakalım geçer inşallah hemen kuzum bütün gece öksürdü büyük adam gibi ...
bu arada dün bi arkadaşlara gittik denizden 15 gün küçük bebekleri var deniz bir oynadı onunla bir konuştu yavrum çok tatlıydılar bebeğe ellerini uzatıp cici yapıyor çocuğun elinden oyuncağını alıp oynuyo :)
Canım hosgeldın tekrar evıne...Selam kızlarrr,evimdeyim..geçmişi okudum,güzel görüşleriniz için teşekkür ederim ammaa pek kilolu çıkmışım bu kadar değilim yaww..cananım herşey için çok teşekkür ederim çok tatlısın,çok hanımsın,çok candansın komşum olmanı öyle isterdimki,hicrancım fıkır fıkırsın,fotoğraflarında çok daha kilolu çıkıyorsun,yüzün bebek gibi zaten.. canan sende çok farklısın fotolardan..ikinizde çok daha güzelsiniz maşallaahh..eşleriniz çok şanslı.ceylin güzel gözlü ve çok uslu(valla hicran ben gördüğümü yazdım,sen yaramaz desende heheee)kıvanç tombiş,çok güleç, tam ısırmalık yanaklar falan.umut ve eda gelmenızı çok isterdim,belki bi sürpriz yaparlar dedim ama olmadı ,neysee kısmet değilmiş.bir dahaki buluşmaya görüşmek dileğiyle........
Betülden haberi olan varmı?
anaaaa
aslan görmesin ceylini kıskanacak
:)))
BebeİŞlerİn resİmlerİ sİlİndİİİİ
ceylİn -mert- kıvanÇ
günaydın kızlarrr,
bi şurup kullanıyoduk zaten onu bıraktırdı başka şurup başlattı getirme dedi 2-3 güne geçmezse öle getirirsin dedi .
eve çok yakın sağlık ocağı var anneme dedim şimdi oraya götürcekler en azından bi gögsünü dinlesinler bakalım geçer inşallah hemen kuzum bütün gece öksürdü büyük adam gibi ...
bu arada dün bi arkadaşlara gittik denizden 15 gün küçük bebekleri var deniz bir oynadı onunla bir konuştu yavrum çok tatlıydılar bebeğe ellerini uzatıp cici yapıyor çocuğun elinden oyuncağını alıp oynuyo :)
:roflol::roflol:bu hicrana kıl oluyorum heeeeeeeeeee :mymeka: sanki paparaziler kovalıyor :ya resimler 2 gün dursa nolu sanki yaaklava:
Canım yaa kıyamam antibiyotikmi kullanıyorsunuz?İnşallah bir an önce iyileşir...
:roflol::roflol:
günaydınlar .....buluşma gerçekleşmiş hepiniz bi,rbirinizden hoşsunuz kızlarrrr.....cumartesi hava güseldi bizde gezik ve tunahan bi gülümsedi dişini farkettim kızlarr ilk incimiz geldi bizim de kaydirigubbakcemile3 o kadar mutlu oldum kiiisabahta aşılarını yaptırdık sonra ben işe geldim hırlamasını yine sordum bu sefer bana demez mi çocuğun yanında sigara içiliyo mu hayır dedim sen içiyo musun dedi çok az dedim kesinklikle ondan dedii sürekli damla yap dedi opff kızlar içime kurt düştü ya bi çok kişi biliyom fosur fosur sigara içiyolar ama hiçbişi yok bebişlerinde kaldı ki benim annem hepimizde maalesef içmiş ama bizde de öle bişi olmamış hiçşimdi bu sigaryla mı alakalı ben iki tane bilemedin üç tane içiyorum oofff klava:kafama....bu arada boyu :66 cm kızlar kısa değil mi yaaaben evde ölçüyom 71 cm çıkıyo anlamıyom valla kg.su da 7900 gr.
yok canım antibiyotik değil öksürük şurubu ama annem sağlık ocağına götürdü ordaki doktor bronşlarından biraz ses geliyo sanki demiş
kendi doktorunu aradım getirin bi bakayım o zaman dedi ... bakalım işten çıkıcam öğleden sonra götürcez doktora ... umarım önemli bişey yoktur.
deryacım ,aytencim teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için
günaydın kızlarrr,
Bugun Peygamber Efendimiz Hz.Muhammedin Doğum Günü, Hepimize Kutlu Olsun Hayırlara Vesile Olsun Insallah ...
geçmiş olsun yakışıklı denize..mertte biraz nezle..ya kızlar benim iki komşum var,sürekli bize geliyorlar,tam iş yapıcam kapı,onlardan fırsat kalmıyorki bende biraz onlara gitsem,valla kolay kolay kızmam böyle şeylere ama bunaldım.herkez diyoki açma kapıyı banyodaydım de,işim vardı de..bende yalan söyleyemiyorum günah olur diye,ama benim işimi etkiliyorbende sıkılıyorum hep evde,ama bundan sonra kalkıcam hızlıca işlerimi
yapıcam biraz nete göz atıcam ondan sonra kapıyı açıcam yada ben gidicem birazda..akşam üzeride dışarı çıkıcam mertimle.Allahım sağlık versinde bu yazı güzel geçireyim inşallah.haziranda bu komşularımdan biriyle tatile gitmeyi düşünüyoruz onunda bebeği var mertten 1.5 ay büyük ama hiperaktif..onunla tatil nasıl olacak bilmiyorum..hıı bide o komşum geldiği zaman bak merveye aa bak nası bakıyo nası el çırpıyo nası gülüyo nası mertin oyuncağını aldı vs..ayy bunaldım ona sürekli hıı evt maşallah demekten,başka konu kalmadı bişeyde diyemiyorum kompleksli diyecek diye,aradada kıyaslamaları var 'mert görene kadar merve oyuncağı buldu hahaha'falan..ben bebişimi bildiğim için açıklama yapmak istemiyorum seninki hiperaktif her bebek aynı olmaz hem seninki büyük yada anladım herşeyi yapıyo,ilk kez görmüyorum hareketlerini.. gibi şeyler demek istemiyorum.ama bigün patlıycam:tomato:
geçmiş olsun yakışıklı denize..mertte biraz nezle..ya kızlar benim iki komşum var,sürekli bize geliyorlar,tam iş yapıcam kapı,onlardan fırsat kalmıyorki bende biraz onlara gitsem,valla kolay kolay kızmam böyle şeylere ama bunaldım.herkez diyoki açma kapıyı banyodaydım de,işim vardı de..bende yalan söyleyemiyorum günah olur diye,ama benim işimi etkiliyorbende sıkılıyorum hep evde,ama bundan sonra kalkıcam hızlıca işlerimi
yapıcam biraz nete göz atıcam ondan sonra kapıyı açıcam yada ben gidicem birazda..akşam üzeride dışarı çıkıcam mertimle.Allahım sağlık versinde bu yazı güzel geçireyim inşallah.haziranda bu komşularımdan biriyle tatile gitmeyi düşünüyoruz onunda bebeği var mertten 1.5 ay büyük ama hiperaktif..onunla tatil nasıl olacak bilmiyorum..hıı bide o komşum geldiği zaman bak merveye aa bak nası bakıyo nası el çırpıyo nası gülüyo nası mertin oyuncağını aldı vs..ayy bunaldım ona sürekli hıı evt maşallah demekten,başka konu kalmadı bişeyde diyemiyorum kompleksli diyecek diye,aradada kıyaslamaları var 'mert görene kadar merve oyuncağı buldu hahaha'falan..ben bebişimi bildiğim için açıklama yapmak istemiyorum seninki hiperaktif her bebek aynı olmaz hem seninki büyük yada anladım herşeyi yapıyo,ilk kez görmüyorum hareketlerini.. gibi şeyler demek istemiyorum.ama bigün patlıycam:tomato:
günaydın kızlarrr,
ay canım Allah sabır versin...bence tatile flan gitmeyin onlarla gidipte zehir olmasın sana yaa...o da bebek o da bebek böle yapan insanları hiç anlamıyorummmm....beni de kayınvalidem sinir ediyor ne zamamn annemlere gitsem geldiğimizde tunahan için ay hasta olmuş ay nazar olmuş bugün aşıya bereber gittik sürekli çocuğu alıyo kucağımdan ben tutatyım bilmem ne sanki anası o bıktım valla yaa...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?