- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.081
canancım bu menüyle kaç kilo almış senin bebiş.
canımcım benimki bu ay fazla almamış.100-200 gr. civarı..öncesinde anne sütü ile 900-1000 gr.arası alıyodu..ama boya gitmiş.sağlık ocaklarında daha kısa ölçüyorlar.benim dr. bizimkii 75 -76 cm.dedi.maşllhbir de ben az veriyordum..obez olmasın diye..şimdi biraz çorba ve meyvelerini artıracam.ama muhallebi aynı olacak..insan da ne yapacağını şaşırıyor.kilo alsa bir dert almasa birt dert.yese bir dert yemese bir dert.ama yiyen çocuk herhalde yemeyene göre çok daha iyiydir.şimdi kilolu tatlı oluyorlar ama ben büyük çocuklarda öle şişko sevmem.zayıf ta olmasın ama normal olsun..önce sağlıklı olsunlar da..gerisi çok önemli değil.
okuldayım.görmeyenler benim koyduğum birkaç resim var..daha silmedim.herkes görsün diye..isterseniz akşama koyarım yine..bu arada emel öle çok kilolu gibi çıkmış garibim..aslında öle değil.biraz gögüs var irice o kadar..uzun boylu olduğu için kilosu belli olmuyor.çok ta güzel maşallh.ama resimler de hiiiiç belli değil canım arkadaşımŞeniz..hicrancım da resimnlerden daha genç ve güzel..hafif kilo var ama inş. en kısa zamnda gider hepsi.lülülülülülü
öptüm şimdilik hepiniz şekerler.bir de ben duygu ve aytenin de gelebilmesni .çok isterdim.emme olmuyor işte..çok uzakktalar canlarımm.:teselli:
geçmiş olsun yakışıklı denize..mertte biraz nezle..ya kızlar benim iki komşum var,sürekli bize geliyorlar,tam iş yapıcam kapı,onlardan fırsat kalmıyorki bende biraz onlara gitsem,valla kolay kolay kızmam böyle şeylere ama bunaldım.herkez diyoki açma kapıyı banyodaydım de,işim vardı de..bende yalan söyleyemiyorum günah olur diye,ama benim işimi etkiliyorbende sıkılıyorum hep evde,ama bundan sonra kalkıcam hızlıca işlerimi
yapıcam biraz nete göz atıcam ondan sonra kapıyı açıcam yada ben gidicem birazda..akşam üzeride dışarı çıkıcam mertimle.Allahım sağlık versinde bu yazı güzel geçireyim inşallah.haziranda bu komşularımdan biriyle tatile gitmeyi düşünüyoruz onunda bebeği var mertten 1.5 ay büyük ama hiperaktif..onunla tatil nasıl olacak bilmiyorum..hıı bide o komşum geldiği zaman bak merveye aa bak nası bakıyo nası el çırpıyo nası gülüyo nası mertin oyuncağını aldı vs..ayy bunaldım ona sürekli hıı evt maşallah demekten,başka konu kalmadı bişeyde diyemiyorum kompleksli diyecek diye,aradada kıyaslamaları var 'mert görene kadar merve oyuncağı buldu hahaha'falan..ben bebişimi bildiğim için açıklama yapmak istemiyorum seninki hiperaktif her bebek aynı olmaz hem seninki büyük yada anladım herşeyi yapıyo,ilk kez görmüyorum hareketlerini.. gibi şeyler demek istemiyorum.ama bigün patlıycam:tomato:
canımcım benimki bu ay fazla almamış.100-200 gr. civarı..öncesinde anne sütü ile 900-1000 gr.arası alıyodu..ama boya gitmiş.sağlık ocaklarında daha kısa ölçüyorlar.benim dr. bizimkii 75 -76 cm.dedi.maşllhbir de ben az veriyordum..obez olmasın diye..şimdi biraz çorba ve meyvelerini artıracam.ama muhallebi aynı olacak..insan da ne yapacağını şaşırıyor.kilo alsa bir dert almasa birt dert.yese bir dert yemese bir dert.ama yiyen çocuk herhalde yemeyene göre çok daha iyiydir.şimdi kilolu tatlı oluyorlar ama ben büyük çocuklarda öle şişko sevmem.zayıf ta olmasın ama normal olsun..önce sağlıklı olsunlar da..gerisi çok önemli değil.
okuldayım.görmeyenler benim koyduğum birkaç resim var..daha silmedim.herkes görsün diye..isterseniz akşama koyarım yine..bu arada emel öle çok kilolu gibi çıkmış garibim..aslında öle değil.biraz gögüs var irice o kadar..uzun boylu olduğu için kilosu belli olmuyor.çok ta güzel maşallh.ama resimler de hiiiiç belli değil canım arkadaşımŞeniz..hicrancım da resimnlerden daha genç ve güzel..hafif kilo var ama inş. en kısa zamnda gider hepsi.lülülülülülü
öptüm şimdilik hepiniz şekerler.bir de ben duygu ve aytenin de gelebilmesni .çok isterdim.emme olmuyor işte..çok uzakktalar canlarımm.:teselli:
geçmiş olsun canımgünaydınlar .....buluşma gerçekleşmiş hepiniz bi,rbirinizden hoşsunuz kızlarrrr.....cumartesi hava güseldi bizde gezik ve tunahan bi gülümsedi dişini farkettim kızlarr ilk incimiz geldi bizim de kaydirigubbakcemile3 o kadar mutlu oldum kiiisabahta aşılarını yaptırdık sonra ben işe geldim hırlamasını yine sordum bu sefer bana demez mi çocuğun yanında sigara içiliyo mu hayır dedim sen içiyo musun dedi çok az dedim kesinklikle ondan dedii sürekli damla yap dedi opff kızlar içime kurt düştü ya bi çok kişi biliyom fosur fosur sigara içiyolar ama hiçbişi yok bebişlerinde kaldı ki benim annem hepimizde maalesef içmiş ama bizde de öle bişi olmamış hiçşimdi bu sigaryla mı alakalı ben iki tane bilemedin üç tane içiyorum oofff klava:kafama....bu arada boyu :66 cm kızlar kısa değil mi yaaaben evde ölçüyom 71 cm çıkıyo anlamıyom valla kg.su da 7900 gr.
Ayten kız cok tatlı cıkmıs bu sıpaa....
slm kızlarrr nasılsınız bakalım hafta sonu iyi geçmiştir inşallah ben malum ct canan daydım akşama annemler kardeşlerim eşleri ile geldi evde tam 11 kişiydikkk kalabalık yedik içtik muhabbet edildi bu sabah herkes çil yavrusu gibi dağıldı ceylinde çok huysuzdu gene ben karar verdim hep canana gidicemmmmmkaydirigubbakcemile3 orda benimki pek sessiz di eve göre çok rahat ettim orda valla durdu kızzzkaydirigubbakcemile3
üfff ya çok sinir bi durumay canım Allah sabır versin...bence tatile flan gitmeyin onlarla gidipte zehir olmasın sana yaa...o da bebek o da bebek böle yapan insanları hiç anlamıyorummmm....beni de kayınvalidem sinir ediyor ne zamamn annemlere gitsem geldiğimizde tunahan için ay hasta olmuş ay nazar olmuş bugün aşıya bereber gittik sürekli çocuğu alıyo kucağımdan ben tutatyım bilmem ne sanki anası o bıktım valla yaa...senağlama
ooo herkez burdaymış
hadi bakalım deyzeleri
ipoşun son fotolarına bakın sıcak sıcak
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/255606-iposum-gozbebegim.html
Selam kızlarrr,evimdeyim..geçmişi okudum,güzel görüşleriniz için teşekkür ederim ammaa pek kilolu çıkmışım bu kadar değilim yaww..cananım herşey için çok teşekkür ederim çok tatlısın,çok hanımsın,çok candansın komşum olmanı öyle isterdimki,hicrancım fıkır fıkırsın,fotoğraflarında çok daha kilolu çıkıyorsun,yüzün bebek gibi zaten.. canan sende çok farklısın fotolardan..ikinizde çok daha güzelsiniz maşallaahh..eşleriniz çok şanslı.ceylin güzel gözlü ve çok uslu(valla hicran ben gördüğümü yazdım,sen yaramaz desende heheee)kıvanç tombiş,çok güleç, tam ısırmalık yanaklar falan.umut ve eda gelmenızı çok isterdim,belki bi sürpriz yaparlar dedim ama olmadı ,neysee kısmet değilmiş.bir dahaki buluşmaya görüşmek dileğiyle........
Betülden haberi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?