Doğum yapmış olan anneler buraya....

Benım kayınvalıdem de cumartesı buraya gelınce aksam onlara gıdıp yemek yıyıp evımıze donene kadar sureklı bana ver ben tutayım
ben gotureyım arabada ver kucagımda dursun ben alayım dıyıp duruyor kucagımda bırakmıyor cocugu.. delikafadulden
Artık o gun ona baktırıyorum dıye sorumlulukmu hıssedıyor ne anlamadım ama anne ben burdayım artık tamam ben tutuyorum dıyorum kıbarca..
ama bıraz sonra yıne bana ver tutayım dıyo.... hasbınallah.. kaydirigubbakcemile3 Ama hakkı var ne dıyeyım o kadar olsun bır gun sonucta..
ama ıkı gun ust uste de olsa afakanlarda basar oyle sabırsızımdır...

güldencim çalışmak zorunda olmak çok gıcık dimi, ama ne yapalım hayat kolay değil, bencede bebeişini tanıdığın birine baktır sakın kreşe verme 3 yaşına gelsin en azından.

canancım bu menüyle kaç kilo almış senin bebiş.

canımcım benimki bu ay fazla almamış.100-200 gr. civarı..öncesinde anne sütü ile 900-1000 gr.arası alıyodu..ama boya gitmiş.sağlık ocaklarında daha kısa ölçüyorlar.benim dr. bizimkii 75 -76 cm.dedi.maşllh bir de ben az veriyordum..obez olmasın diye..şimdi biraz çorba ve meyvelerini artıracam.ama muhallebi aynı olacak..insan da ne yapacağını şaşırıyor.kilo alsa bir dert almasa birt dert.yese bir dert yemese bir dert.ama yiyen çocuk herhalde yemeyene göre çok daha iyiydir.şimdi kilolu tatlı oluyorlar ama ben büyük çocuklarda öle şişko sevmem.zayıf ta olmasın ama normal olsun..önce sağlıklı olsunlar da..gerisi çok önemli değil.
okuldayım.görmeyenler benim koyduğum birkaç resim var..daha silmedim.herkes görsün diye..isterseniz akşama koyarım yine..bu arada emel öle çok kilolu gibi çıkmış garibim..aslında öle değil.biraz gögüs var irice o kadar..uzun boylu olduğu için kilosu belli olmuyor.çok ta güzel maşallh.ama resimler de hiiiiç belli değil canım arkadaşımŞeniz..hicrancım da resimnlerden daha genç ve güzel..hafif kilo var ama inş. en kısa zamnda gider hepsi.lülülülülülü
öptüm şimdilik hepiniz şekerler.bir de ben duygu ve aytenin de gelebilmesni .çok isterdim.emme olmuyor işte..çok uzakktalar canlarımm.:teselli:

ayyy canım benimmmmm :teselli:Şeniz

Ayy Emelcim nasıl gıcık oluyorum böyle insanlara sende kibar bir dille söyle bence her seferinde çekilirmi bu böyle..En azından büyük olduğunu belirt her çocuk farklıdır de en azından bir daha yapmaz:mymeka:[/B
Ayyy canım benim yaaa ŞenizBende o kadar çok isterdimki ama çok uzak ama birgün gelicem inşallah ve o zaman seni Gülü aslıyı umutu daha merak ettiğim bir kaç arkadaşımıda daha görmeyi çok istiyorum...Aytenıde yazın tatilde görcem inşallah:1hug:

geçmiş olsun canım
maşallah kuzuya
boyu ölçülürken ağladıysa huysuzluk ettiyse belki yanliş ölçmüşlerdir

diyorum aytencim yaa sanki gıcıklığına yapıyomuş gibi geliyo valla biliyorum çok seviyo ondan ama bende annesiyim yanii nasıl unutur ki bunu...bi de mesela babası gelince kayınvalidem aaa tunahan bak baba gelmiş hani baba gel gel gel babası felan der ben geldiğimde hiçbişi demez gel de şimdi bunun altında bişi arama

ayten betül sağlun arkadaşlar
mecburrum çalışmaya sanırım çünkü ortaokuldan beri çalışıyorum ve ortaokuldan beride kimseden para almadım eşimle bu konuda bi problem yok stres yapmayım diye maaş kartını bile bırakıyor kredi kartına ek kart çıkartmış çogunuz kızcaksınız belkide saçmalıyorum....
GERÇEKTEN HAYAT ÇOKK ZORRR HERŞEY CANIM CıCıM DEĞıL.......

güldencim iyice bi araştır madem öle ama gerçekten güvenebilecein bir olsun yoksa aklın geride kalır benim kayınvalidem baktığı halde yine de istediğim gibi değil hiçbişi

slm kızlarrr nasılsınız bakalım hafta sonu iyi geçmiştir inşallah ben malum ct canan daydım akşama annemler kardeşlerim eşleri ile geldi evde tam 11 kişiydikkk kalabalık yedik içtik muhabbet edildi bu sabah herkes çil yavrusu gibi dağıldı ceylinde çok huysuzdu gene ben karar verdim hep canana gidicemmmmmkaydirigubbakcemile3 orda benimki pek sessiz di eve göre çok rahat ettim orda valla durdu kızzzkaydirigubbakcemile3

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:-tatlicadiarzu-

üfff ya çok sinir bi durum
bebeğin kucağımdan alınmasına bende uyuz oluyom
yok böyle iyi diyip vermiyom
sende güzellikle tavrını koy
sonuçta seninde ilk bebeğin ve özendiğin şeyler var anlayışlı olması lazım
valla büyükler istediklerini söylüyolar biz ise alınırmı kırılırmı diye bişey diyemiyoruz susuyoruz
valla bende pek bişey diyemiyorum söyleyeceğim bişey varsa eşime söylüyorum
sağolsun o hallediyo meseleyi

ay canımmm sağolll valla evet zaten şişkoyum fotolardada zombi gibi çıkıyordum bide dobiş çıkmaya başladık iyimiiikaydirigubbakcemile3

canana bende tekrar çok teşekkür ederim

ama sennn şişko değilsin iyi çıkmışınız siz resimlerde de gerçekte olduğu gibi ama ben hep dubaydım fotodada duba çıkmışımm:roflol:

inşallah bidahakine bizde buluşuruk ben ağaırlarım sizi evimde nasip kısmet olursa ve daha kalabalık oluruk inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…