Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım hepsi aynı o yüzden hiç üzülme boşver takarsa insan çıldırcak gibi oluyor...

Güldencim çok haklısın ben sana kızmıyorum çünkü seni çok iyi anlıyorum...Ben 29 yaşındayım 10 sene full ssk var..Yani bir fiil 10 yıl çalıştıktan sonra hamilelik çocuk derken evde kaldım..Ama bende kocam dahi olsa onun parasını harcamaktansa kendi paramı harcamayı terci edenlerdenim..Kendi kazandığı insanın bir farklı oluyor...Bende Alllaha şükür eşimin kartınıda kullanırım sormadan harcamada yaparım abüdik gubudik şeylerde bile laf etmez maşallah diyim...Kuaförümdende eksik kalmam makyaj malzememdende...Ama çalışırken haftada 2 3 kere fön çeltirir 10 günde bir maniküre giderdim şimdi tabiki öyle değil zaten çocuk var manikür yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur..Ama çalışınca kendime güvenim geliyor daha bakımlı daha mutlu oluyorum..
Ama şuan Egeyi bırakamam çok istesemde..En azından bana derdini anlatana kadar...
Konuşana kadar...Birşey olduğu zaman bana bunu yaptılar diyene kadar...Kendi adıma böyle düşünüyorum..
Ama illede bırakcaksan mutlaka ailenden birine bırakmanı tavsiye ederim...

canım ya valla böle yapmalarından o kadar bıktım ki artık bigün çok kötü patlıcam kalp kırıcam ondan korkuyorum...boğa burcuyum sabrederim sabrederim ama bigün ufazık bişi bahanem olur ve fena olur diye kokuyorum ....kötükedihüso

allah klaylık versin canım dişlerden dolayı sanırım ceylinde öle çünkiii ama bizim dr yinede tedbir olsun diye idrara falan baktı nolur nolmaz belki idrar yollarında sorun vardır ağrı yapar diye ama çok şükür temiz çıktı alerjimiz var sadece işte oda geçer inşallah yeni gıdalara başladkça ya alerji çıkıyor yada ağır geliyor verdiklerimiz sanırım alışma devresi zor olucak belli

bu hicrana kıl oluyorum heeeeeeeeeee :mymeka: sanki paparaziler kovalıyor :ya resimler 2 gün dursa nolu sanki yaa klava:

aaaaaaaaaaaa deliye bakkkkk kızım ne kızıyon 2 defa koyduk kaldırdıkkkk ahanda şimdi gene koyucammm durr istersen gazetelere günlük reklam yapiim kız siz koyunca bende kaçırıyom genelde hep ben bişii diyommuuuu sizeeee delüüüüüükaydirigubbakcemile

biliyordum böle diyeceğinizi kaydetmiştim linkleri bi yere hemen koyucam da gözünüz gönlünüz açılsınnn

susssss sussssssssssss bakem bide cevap veriyooo yaaaaa kaydirigubbakcemile3

OHHH MAŞALLAH İNCİLERİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ GELİYORRR BİZİMKİ TEMBEL ÇIKTI ZOR ÇIKACAKLAR GALİBA ÇOK ÇEKECEZ ÇOKKKK

sigara konusunda dr doğru demiş bacım ben balkonda içerim mesela o kadar içmiyom ama bazen 3-5 oluyor yanii içincede hemen lavaboya gidip ağzımı elimi yüzümü yıkar bebek kolonyası sürer kızımı öle kucaklarım heme kokmasın diye hem dokunmasın diye emzirirken içmedim ama sütüm gidince başladım içmeye işte napiimmm
sende dikkat et herkese dokunmaz diye bişii yok benim arkadaşım 9 ay püfür püfür içti sigarayı çocuk maşallah çok iyi ama yarın neler getirir orasını bilemem inşallah bişii olmaz ama kaç kişiye de tanık oldum çocuklar sorunlu doğdu işte herkes bir değil

canım geçmiş olsun tekrar inşallah bişiiciği yoktur iyi haberlerle gel

hicran hepiniz pek güzel çıkmışsınız bebeklerde çok güzel çıkmışlar valla özendim heee

duygucum teşekkür ederim canım inşallah iyi birileriyle karşılarım bu arada ailedn birisi çok zor hayırlısı herkesi öpüyorum

Mrblarr Kızlar ablamlara geldik..
Hava çok güzel boranın kafası çok sıcak oluyor özellikle arka tarafları galiba üst dişlerini çıkaracak...
Bu arada bizimki çok bağırmaya başladı ahh ah ıh ıhhh diye ... hiddetli bir şekilde..
Önceleride bağırırdı ama bu kadar azgın değildi sıpaa

Bu arada gözde geçmiş olsun canım,biran önce iyileşir umarım...
Serap Maşallah canım İpek köftesine...
Bu arada spiral taktıran varmıydı aranızda,takılırken acıyormu merak ediyorum?

çooookkk güsellllsiniiizzzz....hele bebişler harikalarr....ceylini de koymuşunuz ortaya betüüüşşşşş resimlere bak gelinineee baakk....yesinler onların hepsiniiiiiii çok datlular çoookkk

saol canım benim

kız suss bozma kafamı gelir üstüne otururum heeeeeeeeee hemde bu kiloylaaaa( 79 ) :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

çooookkk güsellllsiniiizzzz....hele bebişler harikalarr....ceylini de koymuşunuz ortaya betüüüşşşşş resimlere bak gelinineee baakk....yesinler onların hepsiniiiiiii çok datlular çoookkk

Ben ona soracam hesabınııııı klava: kız hıcran bu kızının halı ne erkeklerın ortasında yakınlasmalar fılan olmus.. Aslan la furalımmı sımdı bızde sizii... klava: :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…