- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.101
primanın 4+ sı canım 9-20 kg
15 gün öncesine kadar 4 numarayı kullanıyoduk 7-18kg
valla ne bileyim çok sıkmasın istiyorum
diyorum aytencim yaa sanki gıcıklığına yapıyomuş gibi geliyo valla biliyorum çok seviyo ondan ama bende annesiyim yanii nasıl unutur ki bunu...bi de mesela babası gelince kayınvalidem aaa tunahan bak baba gelmiş hani baba gel gel gel babası felan der ben geldiğimde hiçbişi demez gel de şimdi bunun altında bişi arama
ayten betül sağlun arkadaşlar
mecburrum çalışmaya sanırım çünkü ortaokuldan beri çalışıyorum ve ortaokuldan beride kimseden para almadım eşimle bu konuda bi problem yok stres yapmayım diye maaş kartını bile bırakıyor kredi kartına ek kart çıkartmış çogunuz kızcaksınız belkide saçmalıyorum....
GERÇEKTEN HAYAT ÇOKK ZORRR HERŞEY CANIM CİCİM DEĞİL.......
üfff ya çok sinir bi durum
bebeğin kucağımdan alınmasına bende uyuz oluyom
yok böyle iyi diyip vermiyom
sende güzellikle tavrını koy
sonuçta seninde ilk bebeğin ve özendiğin şeyler var anlayışlı olması lazım
valla büyükler istediklerini söylüyolar biz ise alınırmı kırılırmı diye bişey diyemiyoruz susuyoruz
valla bende pek bişey diyemiyorum söyleyeceğim bişey varsa eşime söylüyorum
sağolsun o hallediyo meseleyi
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızz yaaa
ben çokk fenayımm çünküü cemre hiç durmadı beni ve babası çok yorduu ilk kez böyle oldu yaa nazar olduu yavrummm
hiç uyumadııı sürekli ağladı oynaştık az önce uyuttuk babası ileee.....
dayanamadım annemi çagırdım zatennn az sonra gelirr....
bittim bitiim resmen yaaa
saol esmer şekerimmaşallah yawww pıtırcık pıtırcıkkkk o annesiiii ipek köftesi aynennkaydirigubbakcemile3
bu hicrana kıl oluyorum heeeeeeeeeee :mymeka: sanki paparaziler kovalıyor :ya resimler 2 gün dursa nolu sanki yaaklava:
aaaaaaaaaaaa deliye bakkkkk kızım ne kızıyon 2 defa koyduk kaldırdıkkkk ahanda şimdi gene koyucammm durr istersen gazetelere günlük reklam yapiim kız siz koyunca bende kaçırıyom genelde hep ben bişii diyommuuuu sizeeee delüüüüüükaydirigubbakcemile
günaydınlar .....buluşma gerçekleşmiş hepiniz bi,rbirinizden hoşsunuz kızlarrrr.....cumartesi hava güseldi bizde gezik ve tunahan bi gülümsedi dişini farkettim kızlarr ilk incimiz geldi bizim de kaydirigubbakcemile3 o kadar mutlu oldum kiiisabahta aşılarını yaptırdık sonra ben işe geldim hırlamasını yine sordum bu sefer bana demez mi çocuğun yanında sigara içiliyo mu hayır dedim sen içiyo musun dedi çok az dedim kesinklikle ondan dedii sürekli damla yap dedi opff kızlar içime kurt düştü ya bi çok kişi biliyom fosur fosur sigara içiyolar ama hiçbişi yok bebişlerinde kaldı ki benim annem hepimizde maalesef içmiş ama bizde de öle bişi olmamış hiçşimdi bu sigaryla mı alakalı ben iki tane bilemedin üç tane içiyorum oofff klava:kafama....bu arada boyu :66 cm kızlar kısa değil mi yaaaben evde ölçüyom 71 cm çıkıyo anlamıyom valla kg.su da 7900 gr.
yok canım antibiyotik değil öksürük şurubu ama annem sağlık ocağına götürdü ordaki doktor bronşlarından biraz ses geliyo sanki demiş
kendi doktorunu aradım getirin bi bakayım o zaman dedi ... bakalım işten çıkıcam öğleden sonra götürcez doktora ... umarım önemli bişey yoktur.
deryacım ,aytencim teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için
susssss sussssssssssss bakem bide cevap veriyooo yaaaaa kaydirigubbakcemile3
hicran hepiniz pek güzel çıkmışsınız bebeklerde çok güzel çıkmışlar valla özendim heee
saol canım benimMrblarr Kızlar ablamlara geldik..
Hava çok güzel boranın kafası çok sıcak oluyor özellikle arka tarafları galiba üst dişlerini çıkaracak...
Bu arada bizimki çok bağırmaya başladı ahh ah ıh ıhhh diye ... hiddetli bir şekilde..
Önceleride bağırırdı ama bu kadar azgın değildi sıpaa
Bu arada gözde geçmiş olsun canım,biran önce iyileşir umarım...
Serap Maşallah canım İpek köftesine...
Bu arada spiral taktıran varmıydı aranızda,takılırken acıyormu merak ediyorum?
kız suss bozma kafamı gelir üstüne otururum heeeeeeeeee hemde bu kiloylaaaa( 79 ) :roflol::roflol::roflol:
çooookkk güsellllsiniiizzzz....hele bebişler harikalarr....ceylini de koymuşunuz ortaya betüüüşşşşş resimlere bak gelinineee baakk....yesinler onların hepsiniiiiiii çok datlular çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?