- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.121
ayten betül sağlun arkadaşlar
mecburrum çalışmaya sanırım çünkü ortaokuldan beri çalışıyorum ve ortaokuldan beride kimseden para almadım eşimle bu konuda bi problem yok stres yapmayım diye maaş kartını bile bırakıyor kredi kartına ek kart çıkartmış çogunuz kızcaksınız belkide saçmalıyorum....
GERÇEKTEN HAYAT ÇOKK ZORRR HERŞEY CANIM CİCİM DEĞİL.......
kız suss bozma kafamı gelir üstüne otururum heeeeeeeeee hemde bu kiloylaaaa( 79 ) :roflol::roflol::roflol:
merhaba hanımlar
buluşmanız çok güzel olmuş resimlerde harika. bizde bugün pnömokok 3. doz aşımızı yaptırdık.7400 gr olmuş kızım kayafetleriyle.
oyyyy bebelere bak yaaaa maşallahhh kuzulara yaaaaaaacanım benim teşekkür ederim resimler pek güzel, valla bak kilolusun
ama çok güzelsin be yeminle, ben pek beyendim şahsen seni, canan da güzel hatunmuş umutlara gittiğinde resimlerde pek belli olmuyodu, emeli zaten enlerde
en güzel seçmiştik hatırlarsanız. ama şunu demeden geçemiycem:roflol: bakın diyorummm :roflol: bak günah benden gitti dedim gittii :roflol::roflol::roflol: kızlar o
ayaklar neeee heeeee:roflol: hiçbiri yanına sosyete ayakkabısı almamış geçirivermişler terlikleriiiii yuhh size yaniiiiii:roflol::roflol: pes yani
pessssssssssss:mymeka::mymeka:
çğdemcim maşallah pek güzelsiniz, hangi zayıflama topiclerine takıldın kilo verebildinmi.
yemin ediyorum sana özel mesaj atıcaktım ama sen geldin,nerelerdesin??maşşallah pek güzelsiniz
oyy maşallahhh ben yanlız senin kızın resmini çok görmedim sende resim koymayanlardanmısın yoksaaa. ama avatardaki maaşallaaahh çok datluuuuu[/QUOTE
ay yok ben resim sakınmıyorum ama çok fazla fırsat bulamıyorum iş ten güçten. okumaya takip etmeye anca yetişiyorum valla.biz evde 5 yetişkiniz. işten çıkınca yemekti filan deyince gece oluyo zaman yetişmiyo.
oyy maşallahhh ben yanlız senin kızın resmini çok görmedim sende resim koymayanlardanmısın yoksaaa. ama avatardaki maaşallaaahh çok datluuuuu[/QUOTE
ay yok ben resim sakınmıyorum ama çok fazla fırsat bulamıyorum iş ten güçten. okumaya takip etmeye anca yetişiyorum valla.biz evde 5 yetişkiniz. işten çıkınca yemekti filan deyince gece oluyo zaman yetişmiyo.
5 yetişkin derken CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?