Doğum yapmış olan anneler buraya....

Havanın yaz havasından hıcbır farkı yok... ne guzel dolastık geldıkk... Aslan temız havayı aldıktan bı sure sonra uyudu zaten :)
Kerevız fılan aldım sımdı corba yapıcam evımıze ılk defa kerevız gırıyor hic yapmamıstım.. kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepınız ayrı bır guzel cıkmıssınız... kilolar fılan hıkayee yuzler cok guzel masallah..

Canan bende senı bı derı bı kemık sanıyordum kılon normal duruyor... bır oncekı bulusmada bıraz daha zayıf duruyordun sankı... hepınız bırbırınızden guzelsınız masallah :)

Evet canım tabıkı oyle...
Ama benım soyledıgım calısıp calısmama meselesı degıl sadece krese verme dıye onerıde bulundum..
Ve bunu anaokulu ogretmenlıgı yapmıs bırı olarak soyluyorum sana... tanıdık bırıne yada akrabana baktır parayla ne bıleyım... :teselli:

kız suss bozma kafamı gelir üstüne otururum heeeeeeeeee hemde bu kiloylaaaa( 79 ) :roflol::roflol::roflol:

oyyyy bebelere bak yaaaa maşallahhh kuzulara yaaaaaaa canım benim teşekkür ederim resimler pek güzel, valla bak kilolusun

ama çok güzelsin be yeminle, ben pek beyendim şahsen seni, canan da güzel hatunmuş umutlara gittiğinde resimlerde pek belli olmuyodu, emeli zaten enlerde

en güzel seçmiştik hatırlarsanız. ama şunu demeden geçemiycem:roflol: bakın diyorummm :roflol: bak günah benden gitti dedim gittii :roflol::roflol::roflol: kızlar o

ayaklar neeee heeeee:roflol: hiçbiri yanına sosyete ayakkabısı almamış geçirivermişler terlikleriiiii yuhh size yaniiiiii:roflol::roflol: pes yani

pessssssssssss:mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar
buluşmanız çok güzel olmuş resimlerde harika. bizde bugün pnömokok 3. doz aşımızı yaptırdık.7400 gr olmuş kızım kayafetleriyle.

merhaba hanımlar
buluşmanız çok güzel olmuş resimlerde harika. bizde bugün pnömokok 3. doz aşımızı yaptırdık.7400 gr olmuş kızım kayafetleriyle.

oyy maşallahhh ben yanlız senin kızın resmini çok görmedim sende resim koymayanlardanmısın yoksaaa. ama avatardaki maaşallaaahh çok datluuuuu

:roflol::roflol:kız bende terlik yok,koca ayaklarım kolay kolay terlikle rahat etmiyor,hava soğuk olsaydı patik bile giyerdim,valla evden çıkarken aklıma geldi,şık bi ev ayakkabısı götürsem diye ama kıyafetim spordu uymazdı yanii,bide tarzım değil,fazla kibarlığı,şıkır şıkırlığı beceremem:roflol::roflol:

ya elim yüzüm düzgün olabilir ama öyle bi güzelliğim yok yawww,makyaj hilesi hep...

Son düzenleme:
Kızlar merhabaaaaaaa...delikafaduldenbayadır yoktum bu topikte..özledim valla hepinizi...a.s.Asyam öyle şeker oluyoki her geçen gün anlatamam..alttan iki dişimiz patladı..emziremiyorum artık o yüzden..çok fena ısırıyo bebişim...örümceğiyle bütün evde dört dönüyo..emekliyo artık..ama geri geri daha hızlı gidiyo :))) babasına bilinçli olarak baba demeye başladı ve aşırı düşkün babasına...bana şimdilik sadece "an" diyo..çok sıcakkanlı maşşallah..herkesin kucağına gidiyo..gülücükler saçıyo her dakka..geçmişi okuyamadım üşendim valla..sizinkiler nasıldır allah bilir :)))) öpüyorum hepinizi..işte benim yawruuu..en alttaki de benim resmim

ImageShack - Image Hosting :: s6301676.jpg

ImageShack - Image Hosting :: s6301685.jpg

ImageShack - Image Hosting :: s6301678.jpg

Oy masallah canım analı kızlı pek alımlı guzelsınız :)
yoktun bayadır bu topikte özlettin kendini.. şeker en son resmınden bu yana cok buyumus masallah tontiş tontiş olmus hepten... :)

çğdemcim maşallah pek güzelsiniz, hangi zayıflama topiclerine takıldın kilo verebildinmi.

teşekkürler canım benim..a.s. Krom kapsülüyle 60-69 kilo arasındaki guruptayım..kilo verdim çok şükür..64 tüm şimdi 60 oldum..55 hedefim inşallah:Saruboceq:

yemin ediyorum sana özel mesaj atıcaktım ama sen geldin,nerelerdesin??maşşallah pek güzelsiniz

kalp kalbe karşı demekki canıma.s. yawrum zayıflama gruplarına bide şu yardımcı zayıflama hapları topiklerine bi takıldım bidaha zor çıktım oralardan dışarı..yaz da geliyo malum...teşekkürler ayrıca canım

Gözdeeeee nirdesiinn....

Corbaların bırazını kavanoza koyup buzluga atıyorum demıssın yaa...
Sıcakken mı atıyorsun ? organık kavanoz serılerının o kucuk kavanozlarına koyup atsam mı buzluga ?
Dısarı fılan cıkıyorken atarım hemen buzluktan bır tane cantama pratık olur ogunde atlamamıs oluruz...
Oluyormuymus oyle besın degerlerı acaısından fılan uygunmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…