- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.281
hicran 16 aylık yazdın değil mi...,
şimdi bu konuyu araştırıyordum ben de... çiş konusunu...
Başka yerlerde 26 aylık 28 aylık yazmışlar bana çok geç geldi...ki bunlar henüz alışmamşl bebekler...
Ben 1,5 yaşında öğreniyolar diye biliyodum..
öyle olmuyo mu normalde...
hicran yavvf sen hiç boş kalmıon çok misafirin geliyor
Şimdi otur allah otur esnerim,kükrerim anlamazlaryasakkelime
canları ne zaman isterse o zaman kalkarlar,demezler hiç yarın bu kadın kalkıp işe gidecek
çok düşüncesizlerdir,rahatlardır bu konuda.Karşısındaki ne düşünür,onu zora sokmayayım diye hiç akıllarına gelmez malesef evlendikten
sonra tanıdım ama çok gıcık oluyorum bu gece kavga görünüyor bize gene.kötükedihüso
Serap ne deyimki ben şimdi,hiç aklım almıyor yetiştirilme tarzı sanırım,asla emrivaki yamamam kimseye,herkesin işi gücü ben miyim canım,onlarında 3 kişiler biri bile düşünmemiş bi telefon açalım diye.
annem gene mutfakta kadın buraya geliyor,gidene kadar bizim hizmetçimiz gibi valla
kayınvalidem misafir gibi oturuyor,yapan varya nasıl olsa..
23 nisan da Safranboluya gidecektik yer ayıttırdık hadi annemde burda diye anneler de gelsinler dedik
kayınvalidemle annemede oda ayırttıkhoş annem olmasaydı ben hayatta kaynananmı peşimize takmazdım da,şimdi bana diyo ki bizim oda 3 kişilik olsun kardeşi de gelecekmişyani anneler hadi neyse de ben teyzesinin masrafını çekmek zorunda mıyım al sana bir emrivaki daha.
gel canum gel..senin kızla benim oğlan hem kaynaşırlar.....Şeniz
Evet ya onceden emre olacaktı aslında aa cok guzel dıye begendıgım bır ısımde degıldı..
Ama anlamıyla hos gelmıstı ama sadece emre de tatmın etmedı.. Basına Aslan geldı Tam geldı bence.. kaydirigubbakcemile3
Cunku bız sadece Aslan dıyoruz.. Emre onun ılerıdekı tercıhı olabılır eger ısterse :) Biz dayısıyla guzel poz yakalama derdındeyken yavrum uykudan bayılıyordu orda :))
Öperim canım sende beyaz pambugu op benım ıcın.. Şeniz
aaa iki ismimimi vardı.ben sadece emre sanıyordum da..aslan ölesine takma ad sanıyordum..bak bunu yeni öğrendim..hani ben çekirge tilki vb. isimler kullanıyorum bzaen oğluşuma )))).kafamçokkarıştı:roflol:.kızz seni de öle birşey diyorsun sanıyordum..ama çidden aslan ismi de çok güzel..bilmem ya da öle alıştığımız için..aslan emre haa..allah ismiyle uzun güzel bir ömür nasip eylesin..
damadımın iki ismi var CEYLİN AZRA gibiii bak ne çok ortak yönleri varrr:roflol:
htG]
-----------------------------------
içimdennn geldiiiiiiiii
maşallahhhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE]
oyyy maşalllahhh :nazar:kız sütüdyo resmimi ooo ben de yapıcam benim fotoğrafçım var bi tane fırsat bulup ta gidemedim bir türlü çocuk büyüyecek biz hala çektirecezzzkaydirigubbakcemile3
gunaydiiiiinn ya hem hamile olmak hem serrayla ilgilenmek me zormuss babamizda yogun bu arlar adamin cekimleri var hep kaldim boyle yorgunluktan. Yardimcida bupamadim hala cok uykum var cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?