Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım bazı bebekler erken başlar benim kız öle oldu şansımıza bazıları 3 yaşına kadar alışamıyor wc korkusu oluyor benim kardeşimin kızı da 1 ay sonra 3 olacak ama hala wc istemiyorr bazen götürebiliyor kardeşim oturak vss işe yaramadı onda abimin oğlu 21 aylık başladı oturağa belli olmuyor işte ama bize çok iş düşüyor burda bence bebeklerimizi alıştırmak için önce oturağa alıştırmak lazım oyuncak gibi yanii sonra her yaptığında bir poyun hediye gibi bişii yapmak lazım bence ben kızıma öle yapmıştım hoşuna gidiyordu ve alıştı öle öle ama alıştırma devresinde ben malatyaya gitmiştim bağ bahçe dolaşıyordu kızım bazen kaçırıyordu tabii o allahın emri bir süre kıyafetlerimiz kirlendi 1 ay kadar ama sonra 1 ayda arada kaçırdı sonrasında alıştı işte ancak tuvaletinin gelip gelmediğini anlayabiliyorlar standartı nedir bilmiyorum araştırmadım ama 2 yaş normaldir herhalde

hicran yavvf sen hiç boş kalmıon çok misafirin geliyor

BU ARA ÖLE BACIM BAZEN BİR ARA VERİYORLAR HEP SEN GEL DİYORLAR BEN GİTMEMEYE BAŞLAYINCA DA ONLAR SALDIRIYORLARRR:roflol::roflol: ŞAKA BİR YANA BİZ BİRBİRİNE ÇOK BĞLI BİR AİLEYİZ BİRBİRİMİZİ GÖRMEDEN DURAMIYORUZ BABAM HELE BENİ 10 GÜN GÖRMESİN ÇIKIP TEK BAŞINA GELİYOR AKŞAM ÜSTÜ BAZEN ÖPÜYOR KOKLUYOR KIZIM NASILSIN MERAK ETTİM DİYOR BABALIKTA BÖLE BİŞİİ İŞTE TABİİ HER BABA BÖLE OLMAYABİLİR AMA BENİM BABAM ÇOK DÜŞKÜNDÜR BİZE ÇOOOK HELE HASTA FALAN OLSAK ALLAH KORUSUN AMANIN SORMA ADAM YEMEZ İÇMEZ UYUMAZ YAWW
HİÇ UNUTMUYORUM BEN İLK EVLENDİĞİM ZAMAN ERTESİ GECE BABAM BENİM YATAĞIMA GİTMİŞ BAŞIMI OKŞAYIP ÜSTÜMÜ ÖRTMEYE HER AKŞAMKİ GİBİ AMA Bİ BAKMIŞ YATAKTA KIZKARDEŞİM VAR kaydirigubbakcemile3 ADAMIN YÜREĞİNE İNECEKMİŞŞ ADAM YERE OTURMUŞ KIZ NERDE DİYE ERTESİ GECE DİYORUM ÇÜNKİ HİÇ UYUMAMIŞ EVLENDİĞİM GÜN SABAHA KADAR OTURMUŞ AĞLAMIŞŞŞ CANIM YAAA İŞTE BÖLE BACIM BİZ BİRBİRİMİZİ GÖRMEDEN YAPAMIYOZ YA ONLAR GELİR YA BİZZ ALLAH BOZMASIN MUHABBETİMİZİ

aman kavga etme bacımm a.s.
düşüncesizlikten nefret ederim bende valla hani ben bile bazen annemlere bile diyom bu ara kafa dinlemek istiyom evde kalıcam diye anlayış gösteriyorlar tabii aile başka ama görümcem var benim sadece istanbulda onada öle diyomm ben lafımı sakınmıyom valla eskiden olsa içime atar kendimi yerdim ama çok akuıllandım çokkkk ben üzüleceğime karşımdaki üzülsün felsefem bu tabii yakınlarıma karşı yapamıyom o başkaaakaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok: o ne yaaa aaaaa bu kadarına da pesssssss

Ayşecim maşallahhh kızına,dünya güzeli olmuş...

Umut gördüm seni burdasıın,sengözlerimebaksanabCanan da seni merak ediyordu.

Kızlar yarın arayıp geziyi iptal edecem eşimle tartıştık,iptal et anasını satayım dedi zaten anasının yaptığına o da gıcık olmuş,mırın kırın etmiş mutfakta ama kadın oralı olmamış..Olan bize oldu bi gezelim arda tatilimiz var dedik o da yalan oldu.Nefret ediyorum yaa var mı ötesi bi git kadın ya zaten hergün beraberiz madem kardeşin geldi ben gelmeyeyim siz gidin de..yokk beleş gezi kaçar mı,zaten benim annem ne gerek vardı kızım ben gidince siz giderdiniz ben gelmeyim falan diyor o sevindirik olduydu.Ağzı kulaklarına vardı beraber gidicez deyince.
kötükedihüso

Son düzenleme:
İyi geceler...

Ayşe çok tatlı bir kızın var Maşallah...
Zeynep geçmiş olsun canım...
Ayten çalıştığın halde bu zamana kadar anne sütünü verdin sen yapabileceğinin fazlasını yaptın zoru başardın....Bundan sonra zaten süt kahve niyetine dolayısıyla oğlun bir şey kaybetmedi....
Hicran teşekkür ederim canım...
Betül Allah korumuş, Maalesef bazı şeyler yaşamadan sonrasını göremiyoruz..Bizde bazen ufak tefek kazalar atlatıyoruz bazen de senin ki gibi kıl payı kurtuluyoruz..
Gül seni çok fevri sanıyordum,ağzına geleni pat söyleyen ama öyle değilmişsin,ne güzel sabırlıymışsın..İnşallah bu hoşgörülüğünün karşılığını alırsın...
Ben bunu çok düşünmüşümdür yapanmı yaranıyor diye ama eninde sonunda hak yerini buluyor galiba...

arkadaşlarr hepinize çokk teskür ederim
gül canımm hg arayamıyom sni kusura bakmaa en kısa zamanda ararım
hicrann geçç kaldınn kızz çektirr fıstıgınn bi esminii tabi sonraa bizde görelim

gunaydiiiiinn ya hem hamile olmak hem serrayla ilgilenmek me zormuss babamizda yogun bu arlar adamin cekimleri var hep kaldim boyle yorgunluktan. Yardimcida bupamadim hala cok uykum var cook

Gunaydn herkese...

Tesekkurler edacım evet öyle gercekten... a.s.

Dönürüm Allah ıyılıgını versın emı bunlar bırbırlerı ıcın dogmuslar dermısık bırde :roflol:

gunaydiiiiinn ya hem hamile olmak hem serrayla ilgilenmek me zormuss babamizda yogun bu arlar adamin cekimleri var hep kaldim boyle yorgunluktan. Yardimcida bupamadim hala cok uykum var cook

Allah allah ne zorluğu varki....
ben sadece mide bulantılarımda zorlanıyorum başka hiçbir zorluğunu görmedim...
ki sen yenisin bide...
biz 23 haftalık olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…