- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.501
[ı]anam bu ne kız seren yırım onu heralde babaya benzıı ?[/ı]
[ı]kızlar yaa sabah kalktıgından berı bu 3. Cu kakası aslanın nolii yav yedırdıgım alttan cıkii yanıı... Delikafadulden
baska nerden cıkacaktı desenıze.. :roflol:[/ı]
BILMEMKI BAK BAKIM BANAMI BABASINAMI BENZİ KIMISI BANA KIMISI BABASINA BENZETIYO
bence babasına benziyor :))
BILMEMKI BAK BAKIM BANAMI BABASINAMI BENZİ KIMISI BANA KIMISI BABASINA BENZETIYO
bence babasına benziyor :))
BENCEDEkaydirigubbakcemile2 ARALARINDAKI TEK FARK GOZ RENKLERI OKADAR
cnm cırcır olmasın sakın???
bu arada kızlarrr ceylinin tepesindeki saçlar çok uzamıştı kestirdim biraz zaten sadece tepede varr
buda yeni biblom nasılll konsol üzerine yakışmış değilmii
göremiyorum bibloyu :1no2:
Cok cıvıkta degıl halbukı normal.. senınkı kac kere yapıyor ? CADIARZU
çok tatlıyızbuda benn 1 ay sonra doğum yaptım
..........................
hayırlı olsun canımHepinize İyi Günler Arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir bebekler de öyle?
Ben ara ara uğrayabiliyorum ancak.Kızım ilgi manyağı oldu resmen.
Bu arada 3 gün önce kızımın alttan dişi çıktı.Sürekli kontrol ediyordum ama hiç bir şişliği yoktu bi anda elimi ağzına götürdüm bi baktım diş çok şaşırdım.Çok şüşür Allah'a hiç bir huzursuzluğu da olmadı.İnş diğer dişler de de aynısı olur.İnş sizler de sıkıntısız geçirirsiniz.
ayyy çok tatlı çıkmışsın yaahanda doğuma girmeden 10 dk önceki halim..yaw ne heyacanlı günlerdi be yaaaa..zaman nasıl geçiyo dimi kızlarr
]
Alıntı Etmeen..
Bu 8 aya doğruyken...
-------------
Bu da Doğumdan bır gun once.... bı de yayılmısım hepten dobic cıkmısım. :roflol:
--------------
BEN KORKUDAN O GÜN FAZLA RESİM ÇEKTİREMEMİŞTİM ZATEN DOĞRU DÜRÜST FOTOM YOK HAMİŞLİKTEN ÇOK KÖTÜ ÇIKIYOM DİYE PEK ÇEKTİRMEMİŞTİMM BİRKAÇTANE VAR AHANDA HASTANEDE DOĞUMA HAZIRLANIRKENNN KARA KARA DÜŞÜNÜYOMM:roflol:
bu arada kızlarrr ceylinin tepesindeki saçlar çok uzamıştı kestirdim biraz zaten sadece tepede varr
buda yeni biblom nasılll konsol üzerine yakışmış değilmii
]
betül resimlerin pek güzelde yüzünü göstermiyon neden bacım şöyle yüzünün göründüğü bi foto yokmu leynnn :mymeka:
Hepiniz çoook tatlı çıkmışınız şişkolar
maşallahhhh,allaha şükür kazasız belasız,sağlıkla kavuştuk bıcırlarımıza.
Bizim Safranbolu işi iptal,kaynana işte romantizmi,eğlenceyi,tatili böyle mok eder
bravo diyorum başka bişey demiyorum ama sinirden de kendimi çatlatacam burda
hava kötü iptal ettik dedik anlamıştır heraldezaten anlamdıysa da başka lafım yok
bundan sonra çok farklı olacak herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?