Doğum yapmış olan anneler buraya....

bu arada kızlarrr ceylinin tepesindeki saçlar çok uzamıştı kestirdim biraz zaten sadece tepede varr

buda yeni biblom nasılll konsol üzerine yakışmış değilmii

--------------------------------------

Son düzenleme:
betül resimlerin pek güzelde yüzünü göstermiyon neden bacım şöyle yüzünün göründüğü bi foto yokmu leynnn :mymeka:

Betül Hicran Çiğdem hepiniz de gayet hoş çıkmışsınız.
Naimecim senin resmini de geçmişe bakarken gördüm sen de hoş çıkmışsın.
Şimdi Allah a binlerce şükür hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldık.
Bu arada Seren bence de babasına benziyor.

buda benn 1 ay sonra doğum yaptım

..........................
çok tatlıyız

hayırlı olsun canım
ahanda doğuma girmeden 10 dk önceki halim..yaw ne heyacanlı günlerdi be yaaaa..zaman nasıl geçiyo dimi kızlarr
]
ayyy çok tatlı çıkmışsın ya

Alıntı Etmeen..

Bu 8 aya doğruyken...
-------------

Bu da Doğumdan bır gun once.... bı de yayılmısım hepten dobic cıkmısım. :roflol:
--------------

hiç de dobi değilsin
maşallah çok yakışmış hamişlik

oyy dayanamam çok mu korktun kız
çok tatlısın canım benim

bu arada kızlarrr ceylinin tepesindeki saçlar çok uzamıştı kestirdim biraz zaten sadece tepede varr

buda yeni biblom nasılll konsol üzerine yakışmış değilmii
]

yerim ben o bibloyu

betül resimlerin pek güzelde yüzünü göstermiyon neden bacım şöyle yüzünün göründüğü bi foto yokmu leynnn :mymeka:

merakluuuu

Hepiniz çoook tatlı çıkmışınız şişkolar
maşallahhhh,allaha şükür kazasız belasız,sağlıkla kavuştuk bıcırlarımıza.

Bizim Safranbolu işi iptal,kaynana işte romantizmi,eğlenceyi,tatili böyle mok eder
bravo diyorum başka bişey demiyorum ama sinirden de kendimi çatlatacam burda
hava kötü iptal ettik dedik anlamıştır heraldezaten anlamdıysa da başka lafım yok
bundan sonra çok farklı olacak herşey...

senin kaynanada çok ayıp etmiş şekerim, acık yüz bulmuş bence yoksa insan dermi hiç davet edildiği yere kardeşimde gelecek diye yaa vallaa hiçççççççç üzülme başka yerlere gidersiniz tatilde bol bol gezersiniz.en azından enayi yerine konmamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…