- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.481
ahanda doğuma girmeden 10 dk önceki halim..yaw ne heyacanlı günlerdi be yaaaa..zaman nasıl geçiyo dimi kızlarr
ImageShack - Image Hosting :: s6301460.jpg
hihoyyytayy cok ii insanmısım demekkikaydirigubbakcemile3
havalar guzel olunca pek evde durmuyorum alıyorum oglumu dogru sahile bugun baya ama of artık havalar açsın yahuuuu
ay kızlar buarada anneler gunu gelıyor bebişler karnımızdayken kutlamıstık ama bu seferkı baska olacak bıre bır kutlayacagız allahım cok guzel bişey anne olmak iyiki anneyim iyiki kocamı dinlemişimhihoyyyt
şimdiden anneler günümüz kutlu olsuunnnna.s.a.s.:enbuyukkk:
ahanda doğuma girmeden 10 dk önceki halim..yaw ne heyacanlı günlerdi be yaaaa..zaman nasıl geçiyo dimi kızlarr
----------------------------s6301460.jpg[/url
kurbanlık koyun gibi bakıyon valla...:roflol:
heyecanın yüzünden belli...
-
Alıntı Etmeen..
Bu 8 aya doğruyken...
0000000000000000000000.jpg[/IMG
Bu da Doğumdan bır gun once.... bı de yayılmısım hepten dobic cıkmısım. :roflol:
http://img13.im-----------------------.jpg[/IMG
-
KIZ SEN ZATEN FAZLA KİLODA ALMAMIŞTIN GÜZEL GACISIN MAŞALLAHHHORDADA GÖBEĞİNE SON KEZ BAKMIŞSINN ÖZLİCEM DER GİBİİ ÇOK TATLI ÇIKMIŞSIN RESİMLERDE FOTOJENÜK KARUSUN MAŞALLAH
ay betüşşşş çok tatlısın kııısss valla ne güsel yüzün var maşallahhhh bide göstermiyon saklıyon bizden
BEN KORKUDAN O GÜN FAZLA RESİM ÇEKTİREMEMİŞTİM ZATEN DOĞRU DÜRÜST FOTOM YOK HAMİŞLİKTEN ÇOK KÖTÜ ÇIKIYOM DİYE PEK ÇEKTİRMEMİŞTİMM BİRKAÇTANE VAR AHANDA HASTANEDE DOĞUMA HAZIRLANIRKENNN
--
Alıntı Etmeen..
Bu 8 aya doğruyken...
......Bu da Doğumdan bır gun once.... bı de yayılmısım hepten dobic cıkmısım. :roflol:
[.....
AY HEPIMIZIN BOLE RESIMLERI VAR DEMEKKI BENDE ELIM KARNIMDA CEKINMISTIMkaydirigubbakcemile3
8 AYLIK VE DOGUMDAN 1 GUN ONCE ODADA CEKINMISTIM:teytey:
[SıLıNDııııııııııı......................
AY HAMıŞLıKTE PEK GUZEL OLMUSUM YAHUUU
VALLA HAMıŞLıK ıNSANA GUZELLIK KATIYORMUS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?