Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende hava güzel olursa hazır tatil olmuşken kızımla 23 nisan kutlamaları izlemeye gideriz diyordum ama hava soğudu çok fena rüzgar var dışarıda :bbo: çocukların şansına her 23 nisanda yağmur yağıyor istanbulda (

kızlar bende koyayım hamişlik fotosu emme gülmeyin
ben çok kilo aldığımdan yüzüm filan baya şişmişti
kötüydüm yani baya o yüzden çok çekilmedim

Ayten benimki öyledir çok düşüncesiz ve rahattır kaynım da öyledir Çok üzgünüm çoook
Hep biz onların planlarına göre hareket ederiz ben müsaitim nasıl olsa bi de çalışıyorum bu kadar çalışmasam nasıl olur düşünün artık.
eşimi işte biraz ben yönlendiriyorum adam etmey çalışıyorum yani...
Ayyy çok sinirliyim ya kuduracamm,telefon açıp laf mı soksam,bu sinirle aramayim en iyisi

kızlar bende koyayım hamişlik fotosu emme gülmeyin
ben çok kilo aldığımdan yüzüm filan baya şişmişti
kötüydüm yani baya o yüzden çok çekilmedim

koy bacı koyyy da neşemiz yerine gelsin :roflol:
hepimiz şişkoyuz nasıl olsa o dönemlerde:CüvCüv:lülülülülülü

BetÜŞ evet cnm babamız az daha beyaz ama benzıı babasına:))
ege gunde taŞ catlasın 3 sefer pısletıyor bezını tabı ÇıŞı harıÇ..
Yok neden cırcırdır dedım bılıyosundur bızımkı 1 hafta once cırcır ve kusma gecırdı salgınmıs ılk bızımde gunde 5 bez degıstıgım olmustu snra cırcıra cevırdı ondan dedım aman dıkkat et bacım bol bol emzır

betül resimlerin pek güzelde yüzünü göstermiyon neden bacım şöyle yüzünün göründüğü bi foto yokmu leynnn :mymeka:

Anam yok dedık ya yuz balon gıbın dedım duymın mıı... Çok üzgünüm çoook Görminmi yanıı.. -tatlicadiarzu-

Tesekkur ederım canım... a.s.
lütfen arkadaşlar ortalığı mok götürecek sohbetler yapmayalım -tatlicadiarzu-

Nıye ya ben sevıyom moktan sohbetlerı.. delikafadulden

Anam valla sımdılık oyle bırsey yok normal ama bakayım olmaz ıns sonradan saol canık.. CADIARZU

Anam evı topladım geldım sımdıkte mutfagı toplıcın... oglan dayısıylan oynarken uyuya kalmıs... cok baymıs demekkı dermsım... :roflol:

Bı yere kacman he zaten adam gıbı geyık yapmıyonuz son zamanlarda...
:mymeka:

Oy serap masallah kız hepımız su bıcırıkları doguracak dıye sısmısız desene... ne kadar sısersek sıselım yıne guzelık demi hıh.. :dilcikar: -tatlicadiarzu-

canım sakin ol şimdi ararsan kötü bişey diyebilirsin sinirin geçsin ondan sonra sakin sakin söylersin söyleyeceğini. karabük hem uzaktı o kadar yol 1-2 gün için yorulurdun demi ama :teselli:

Oy serap masallah kız hepımız su bıcırıkları doguracak dıye sısmısız desene... ne kadar sısersek sıselım yıne guzelık demi hıh.. :dilcikar: -tatlicadiarzu-

TİMAM HADE GIT GEL BENDE BI YANDAN KENDIMI TOPLUYORUM BI YANDANDA BURAYA BAKINIYORUMkaydirigubbakcemile3 HADE BEKLİİİSSSS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…