- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.521
kızlar bende koyayım hamişlik fotosu emme gülmeyin
ben çok kilo aldığımdan yüzüm filan baya şişmişti
kötüydüm yani baya o yüzden çok çekilmedim
betül resimlerin pek güzelde yüzünü göstermiyon neden bacım şöyle yüzünün göründüğü bi foto yokmu leynnn :mymeka:
Tesekkur ederım canım... a.s.Betül Hicran Çiğdem hepiniz de gayet hoş çıkmışsınız.
Naimecim senin resmini de geçmişe bakarken gördüm sen de hoş çıkmışsın.
Şimdi Allah a binlerce şükür hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldık.
Bu arada Seren bence de babasına benziyor.
lütfen arkadaşlar ortalığı mok götürecek sohbetler yapmayalım -tatlicadiarzu-
Anam valla sımdılık oyle bırsey yok normal ama bakayım olmaz ıns sonradan saol canık.. CADIARZUBetÜŞ evet cnm babamız az daha beyaz ama benzİİ babasına:))
ege gunde taŞ catlasın 3 sefer pİsletİyor bezını tabİ ÇİŞİ harİÇ..
Yok neden cırcırdır dedım bılıyosundur bızımkı 1 hafta once cırcır ve kusma gecırdı salgınmıs ılk bızımde gunde 5 bez degıstıgım olmustu snra cırcıra cevırdı ondan dedım aman dıkkat et bacım bol bol emzır
Ayten benimki öyledir çok düşüncesiz ve rahattır kaynım da öyledir Çok üzgünüm çoook
Hep biz onların planlarına göre hareket ederiz ben müsaitim nasıl olsa bi de çalışıyorum bu kadar çalışmasam nasıl olur düşünün artık.
eşimi işte biraz ben yönlendiriyorum adam etmey çalışıyorum yani...
Ayyy çok sinirliyim ya kuduracamm,telefon açıp laf mı soksam,bu sinirle aramayim en iyisi
Oy serap masallah kız hepımız su bıcırıkları doguracak dıye sısmısız desene... ne kadar sısersek sıselım yıne guzelık demi hıh.. :dilcikar: -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?