- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #24.521
sağol canım sana da hayırlı cumalar Şeniz
istanbula mı geliyorsunuz bugün? bize de uğrayın ablanla beklerim kaydirigubbakcemile5
Umut ve Gülsüm bu tarz tartışmaları lütfen bir kenara bırakın...Gülsüm çok ağır yazıyorsun bence...Anlık sinirlerimize hakim olalım...
Mübarek gün kırmayın birbirinizi lütfen..
kızlar eşim çiçek göndermiş annelerin en güseline diye bir kutunun içinde..birde anneciğim anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum minik tunahan yazdırmışşş ayyy çok mutlu oldummmmŞeniz
sağol canım..bebeğimizi yıkadık makinede...kaloriferde kuruyo şimdi kaydirigubbakcemile3
kuruyunca büşra oynarken çeker yollarım canıhihoyyyt
evet canım erkeklere de sallanan atın arabalısı var üzerine binip gezintiye çıkacak paşalar :CüvCüv:
Duygu'ya katılıyorum...
ben ikinizi de çok seviyorum ve taraf tutma gibi bi durumum olamaz; ki gereksiz olduğunu düşünüyorum..
zaten umut da ılımlı bir yazı yazmış gülsümcüm...uzlaşırsınız ..kırgın kalmaya ne gerek var şu üç günlük ömürde :teselli: a.s.
sağol canım..bebeğimizi yıkadık makinede...kaloriferde kuruyo şimdi kaydirigubbakcemile3
kuruyunca büşra oynarken çeker yollarım canıhihoyyyt
evet canım erkeklere de sallanan atın arabalısı var üzerine binip gezintiye çıkacak paşalar :CüvCüv:
Duygu'ya katılıyorum...
ben ikinizi de çok seviyorum ve taraf tutma gibi bi durumum olamaz; ki gereksiz olduğunu düşünüyorum..
zaten umut da ılımlı bir yazı yazmış gülsümcüm...uzlaşırsınız ..kırgın kalmaya ne gerek var şu üç günlük ömürde :teselli: a.s.
ne kadar kırıldığımı anlayamazsın duygu...gerçekten okuduğumdan beri ağlıyorum...
merve neresi ılımlı....
ben oğlumun hayatını tehlikeye atacak ne yaptım... Allahtan gelene hayır deyip kürtaj mı olsaydım...oğlumu öldürmekten ne farkı olacaktı...ben nerden bilebilirdim ilk ilişkiden hamile kalacağımı... çok zoruma gitti ya... benim inancımı irdelemek ona mı kalmış...off yazmıyım diyorum ama tutamıyorum da kendimi...
cevabımı özelden gönderiyorum
herkes döksün bakalım eteğindeki taşları...
ben de bileyim dostumla düşmanımı....
Ben geldim kızlar kahvaltımız yaptık:)Ege beyi 7.30 da kaldırıyoruz artıkın 8.30da kahvaltısını yapıyor balım benimŞenizSonrada biz yapıyoruz..Erken kalkmak güzel oluyormuş valla ama şöyle 9 olsa bari daha iyi olcek sankiyerimseniben
Hımmm bende reklamımızı gönderem bari:)
Pınar Çocuk Sütü
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar eşim çiçek göndermiş annelerin en güseline diye bir kutunun içinde..birde anneciğim anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum minik tunahan yazdırmışşş ayyy çok mutlu oldummmmŞeniz
bak hamilesin kırılgan duygusalsın canım yaa boşuna üzmeyin birbirinizi ne gerek varr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?