Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umut ve Gülsüm bu tarz tartışmaları lütfen bir kenara bırakın...Gülsüm çok ağır yazıyorsun bence...Anlık sinirlerimize hakim olalım...
Mübarek gün kırmayın birbirinizi lütfen..

ne kadar kırıldığımı anlayamazsın duygu...gerçekten okuduğumdan beri ağlıyorum...

kızlar eşim çiçek göndermiş annelerin en güseline diye bir kutunun içinde..birde anneciğim anneler günün kutlu olsun seni çok seviyorum minik tunahan yazdırmışşş ayyy çok mutlu oldummmmŞeniz

ne kadar güzel , ince düşünmüş eşin deryacım çok şanslısın :asigim:
benim eşim zaten yurt dışında ama hatırlayacağını sanmıyorum..doğum günümü de taa akşamında hatırlamıştı sağ olsun alkisalkisalkis

kızlar mübarek cuma günü yapmayın ne olur birbirinizi kırmanıza ne gerek var...seda sana bişi dememiş ki gülsümcüm boşverin nolur bizde üzülüyoruz burdaÇok üzgünüm çoook

Güle güle kullanın iyi günlerde olsun canım bekliyorum çabuk kurutkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada sağol Mervecim ama Umut gerçekten ılımlı bir mesaj yazmış Gülsüm Merveninde dediği gibi 3 günlük dünyada kırgınlığa gerek yok...Üzmeyin birbirinizi..

merve neresi ılımlı....
ben oğlumun hayatını tehlikeye atacak ne yaptım... Allahtan gelene hayır deyip kürtaj mı olsaydım...oğlumu öldürmekten ne farkı olacaktı...ben nerden bilebilirdim ilk ilişkiden hamile kalacağımı... çok zoruma gitti ya... benim inancımı irdelemek ona mı kalmış...off yazmıyım diyorum ama tutamıyorum da kendimi...

sağol mervecimm böyle şeyleri çok düşünür bizimki sağolsun...ben bez bebeklere bayılırım kız çocğum olsaydı evde bebek dolu çok severim ama şimdi tunahanım için arabalarla doldurduk evisırnaşık şey

ne kadar kırıldığımı anlayamazsın duygu...gerçekten okuduğumdan beri ağlıyorum...

Gülsümcüm yanlış anlaşılmalar oldu sanırım...Sen şimdi hamilesin daha hassas bir dönemdesin ama yani bak herkesinde dediği gibi Umut seni kırmak istememiş...Kırılmayın üzülmeyin yapmayın yaaa mübarek CUMA arkadaşlar boşverin...
Zaten herkes aynı fikirlerde olmak zorunda değil hepimizi Allah ayr ayrı yaratmış..Sadece saygu duyalım birbirimize tartışmayalım...Hadi bu son mesaj olsun...

deryacım ne hoş bir jest yapmış eşin ... ben bizimkinden hiç beklemiyorum böyle bişey bakayım şaşırtck mı beni :)

umut , gülsüm ceviz kabuğunu doldurmayacak bi konudan nerelere geldiniz , yapmayın etmeyin ya ... bir yanlış anlama nelere maloluyor . yapmak zor yıkmak çok kolaydır arkadaşlar sinirlerinize hakim olun böyle konuşmaların yeri burası değil

Deryacım süper valla bakalım bizimki ne yapcak:)Genelde kendisi sen ne almak istiyorsun onu al hediyem olsun sana der :roflol:Ne kadar romantik değilmi:)))
Gerçi benimde işime geliyor mesela ilk doğumgünümde arkasında sevgililer gününde arkasından yılbaşında bana süpriz üç tane altın kolye almışdelikafaduldenBiri nazar boncuklu biri incili birinde alla yazıyor yaaa şaka gibi demi:)))Ogün bugündür ama sen ver parasını ben alırım diyom-tatlicadiarzu-

günaydın kızlarr geçmişi okuyamadım vaktimde yokk bugün dışarı çıkmam lazım biraz işlerimiz var onları halledip döncez 2-3 saate size iyi muhabbetlerr

tabii ki canım, herkesin inancı, inancı gereği doğru-yanlış saydıkları farklıdır...
umut da ; beni enterese etmez zaten, diye ilave etmiş..
aslında aynı noktadayız ama işte konu inanca geldi mi herşey yanlış anlaşılmaya müsait oluyor maalesef..

evet birkaç cümlen kırıcı olmuş umutcum, şimdi daha detaylı okudum da...

Gülsümcüm üzülme sen, ağlama... değer mi hiç :çok üzgünüm: üzme kendini :1hug:

cevabımı özelden gönderiyorum
herkes döksün bakalım eteğindeki taşları...
ben de bileyim dostumla düşmanımı....

hoppppppppppp noluyor kızlarr geçmişi okuyamadım akşam yazdığım mesajdan itibaren bakiim 5 dedim de bu ne yaaaa noluyor kızlarr şakamı ciddimi bu laflar yapmayın gözünüzü sevemmmm konu ne bilmiyorum ama bakın burda neler paylaştıkk akraba olduk nerdeyse sakin olun bacımmm ama yaa üzmeyin benii:1hug::1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…