Doğum yapmış olan anneler buraya....

gözde dikilede benim üniversiteden çok yakın arkadaşım yaşıyo oraya gidersen haberim olsunnnn, fırsat olursa bizde gelelim bir taşla iki kuş vurmuş olurum.

tekne hayatı en büyük hayalimiz .... en çok da eşimin ona kalsa alalım bi tekne gidelim buralardan deniz o ben teknede yaşayalım...
bizimki kaptan olduğundan bi laf vardır kıçına deniz suyu kaçan iflah olmazmış :))))
hep deniz istiyor .... kimbilir belki bigün allah kısmet eder de hayallerimizi gerçekleştiririz...

canım deniz de zaditen damla kullanıyor ...sabah akşam 8 damla o baya rahatlatıyor onu sanırım , mayıs sonuna kadar dedi doktor yani şu polenler falan bi temizlenene kadar belki sonra biraz daha uzatır bakalım .

gözde dikilede benim üniversiteden çok yakın arkadaşım yaşıyo oraya gidersen haberim olsunnnn, fırsat olursa bizde gelelim bir taşla iki kuş vurmuş olurum.

ya süper olurrr .
keşke aynı zamanda ayarlayabilsek .
ben kesin yazın 1 hafta orda olcam .. tarih kesinleşince konuşalım sende ayarlamaya çalış

deryacım sıcaktan korkmuyorum soğuktan korktugum kadar..terletmemek yeterli..bide tabiki güneşin alnında tutmamak..antalya yerlileri yazın yaylaya çıkar..en dogrusuda budur..ama alışkanlık bızımkılerde yaza gıder antalyaya..ben 3 e kadar gıtmem denıze..genelde dedemandan gırerım..bol mıktarda tembellık yaparım..lobıye cıkar nette takılırım..güneştede duramam sıkılırım..bebekle gıtmek ıstıyorum ama düşündükçe banada zorlanırım gibime gelıyo..istanbulda parkormanın havuzu neyıme yetmıyo dıyorum..

slmmmmm arkadaşlarr
ayy çokk yorgunumm çünkü annemlee yolluklarıı ve kızımın halısını yıkadıkkk temizlerdii diyeee ama o bile yorduuu....
ayy yokk halı falan yıkanmazz artıkk eldeee
kalanlarıı veririm yıkatırımmmmm

ayyy bittim bittiimmmmmmmmm

gözde ne güzel..keşkebenim eşimde öyle olsa..valla ben yaşarım..ama yazları sadece:)adada bi ev..büyükada veya burgazda.bahcelı tabiki:)akşamüstü tekneyle açıl..kınalı arkasından bi denize gir..sonra balık tut..akşamada sofranı kur..efe yi eksik etme tabiki:)güzel müzik ve buz gbi rakının eşliğinde mayhoş mayhoşş uzan:)bunların hepsi bi bebekle yaşarken spesifik ve marjınal hayaller sınıfına giriyo yalnız sanırsam:)......azönce markete kadar gittimde...kasımpaşanın buhranlı,dar,tozlu yolları bu hayallerden çook uzaktııı....gezmek bıle ıstemedım eve geldim..

umutttt ne güzelll seyler yazdı hakkatenn yaa ben antalyada olmama ragmenn fazla gitmem denize falan sıcakk yaa evde otururumm akşam üstüü giderizz bizz

ah valla bende keşke küçük bir tatil kasabasında yaşayabilsem en büyük hayallerimden biri budur benim de...bayılırım yazın canlı kışın sakinnn yani antalya da oturanları şanslı görüyorum kendimce

naimecim yaa fırfırlı al olurmu:)kırmızı yada pempe al:)pembe deil pempee:))ayy allahım bugunlerıde görücez şükür..ben gecen ay aldım mayosunu:))..
deryacım tabi mok muhabbetti de yapıcaz neyapalım:)sen nedıyosun deryaa yaa..bi pırt yaptımı dünyalar beniim oluyo rahatladı diye:)..8200 kılomuz deryacım..eh normaliz şükür..çokda hareketlıyız...sağlık olsun tabiki...zeytınyagı harıka gelıyo bagırsaklarına..ben mamasına kabız olmasada katıyorum bazen..

tamam canım fırfırlı pempe alırım ama güzel birşey hiç göremedim genelde 2-3 yaş için vardı. aldığım zaman koyarım resimlerini :)

gıı bende kızımaa barbie li bi bikini beyndimm çok şık ama yaa analı kızlıı giyerizz artıkımm...ama yaa güneşş kremii ne alsakk yaa varmı fikrinizzz bu konuda..
bu arada pazartesi dr gittiğimizde kilosuuu 8700 dü.. boyy 71 dii iyimi kii bana biraz boyu kısa geldiii sizin bebişlerin boyu ne kadarr

vallahi antalya çok nemli ve sıcak oluyor yazları, benimde hayalimde göcek gibi sahil kasabasında denize karşı bahçeli bir evde yaşamak geçinmek içinde şöylee turistlere yönelik bi butikkk. oyyy ilkindi kahvaltıları mangallar bahçede, egeyi istedğin zaman denize sok çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…