- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.401
ahh gözdecim yaa..biz kocişle hiçbiyere gidemedik..sevgiliykende..bubacığımın olmadıgı gunler gece bara felan gıtmısızdır..bende bikez gördüm oraları..günü birlik gezmiştik ailece..ama aklımda kaldı..olımpos ardasan çıralı...harıka yerler..göcek ve adaları da muhteşem...bebek olmasa kesın tekneyle çıkmak ısterdım mavitura...tekneyı cok sevıyorum..normalde guneşin altına yatamam mumkun deil sıkılırım hemen..ama tekneyle püfür püfür..bide fazla kumda sevmem..denıze ıskeleden gırmeyı severım..tekneyle olunca doğal olurak derınden gırıyosun..ahhahh..valla tekne hayatı süper..buarada peluş oyuncaklardan tutta tozlara karşı alerji üretebiliyolarmış...denızın öksürüğü olması bana daha cok bu gibi ihtimalleri anımsattı..keçi sütünden bende cok ümitliydim ama maalesef keçi sütü bazlı mama bile dokunduysa hiç denemeyelım dedi dr..bence deniz yumuşak başlı olucak annesi...ben oyle hissettim...kuzu etide senden özenip denemiştim oda kızarttıydı bizi..yani dediğin gibi gözdecim ben bı test olunca belkı bıraz daha aydınlanıcak..yoksaartık bu saatten sonra dıet mamayla beslenıp her hafta sadece tek gıda denemesini yapmayı benım kaldıracak konumum yok..sinir bozucu işler..ama allah dermansız dert vermesin napalım..zyrtec e devam edıyorum ismete ben bu arada..banada çiçekyağı kapsullerıyle,zaditen hap verdi..alıcam bugunde başlıcam..pazteside test yaptrcam..
yaaa ama çokk heveslendım şimdi..bavul toplamak bile cok zevklı :))
gözde dikilede benim üniversiteden çok yakın arkadaşım yaşıyo oraya gidersen haberim olsunnnn, fırsat olursa bizde gelelim bir taşla iki kuş vurmuş olurum.
ay bizde antlyaya gitmeyi düşünüyoruz ama tam da kesind eğil bazen de diyorum yakın bi yerler olsun bakalım...emelcim ya senin bu komşuların da ne acayipler düşüncesizler yaa ay biz bile sinir oluyoruz burdan hee...
Herkese slm
Kızlar bugün egenin çorbasına bir avuç taze bezelye koyuyorum deneyen varmı bezelye?
naimecim yaa fırfırlı al olurmu:)kırmızı yada pempe al:)pembe deil pempee:))ayy allahım bugunlerıde görücez şükür..ben gecen ay aldım mayosunu:))..
deryacım tabi mok muhabbetti de yapıcaz neyapalım:)sen nedıyosun deryaa yaa..bi pırt yaptımı dünyalar beniim oluyo rahatladı diye:)..8200 kılomuz deryacım..eh normaliz şükür..çokda hareketlıyız...sağlık olsun tabiki...zeytınyagı harıka gelıyo bagırsaklarına..ben mamasına kabız olmasada katıyorum bazen..
ah valla bende keşke küçük bir tatil kasabasında yaşayabilsem en büyük hayallerimden biri budur benim de...bayılırım yazın canlı kışın sakinnn yani antalya da oturanları şanslı görüyorum kendimce
ay uykum geldiiiiiii
karsı komsum geldii yaprak sarması saracağızzz
ayy ne yorucu bi günnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?