Doğum yapmış olan anneler buraya....

emelcim çok geçmiş olsun valla artık herbirimizin bebeği düştü sanırım koltuktan. melekler koruyo sanırım onları.

tamam canım fırfırlı pempe alırım ama güzel birşey hiç göremedim genelde 2-3 yaş için vardı. aldığım zaman koyarım resimlerini :)

Naimecim ben lc-waikiki de gördüm , güzel kız mayoları vardı. Bi bak istersen. Bende almadım. Hani huggies in denizde giyilen bezlerinden varya ondan alırım bide diyom. Hem yapsın , hem yüzsün :teytey:

Naimecim ben lc-waikiki de gördüm , güzel kız mayoları vardı. Bi bak istersen. Bende almadım. Hani huggies in denizde giyilen bezlerinden varya ondan alırım bide diyom. Hem yapsın , hem yüzsün :teytey:

:roflol::roflol::roflol: bir cırtt bi pırttt sonra bi kuluç atar alkisalkisalkis

valla içimi okudun derya :)...yulaflarmı katmıyorum..neblim kalan aklımla yapmaya çalışıyorum bişiler..muhallebiyi ver şişsin de olmazki..hem almıyan bebek almıyo bence...benımde hayalim sizler gibi..hele göcek..ama göcekte yaşamayada mangır lazımm azcıkın..bide butik..antalyanın köylerinden toplicaan etnik şeyler,kafana görebi terzi kadın buldunmu neler ederım ben:)....bikaç sene önce vakıflardan istanbulda yer bulmuştum kiralık..40 50 senelıgıne kıralayabılıyosun ıhaleye gırıyosun ve cok uygun rakamlara yerler vardı..arnavutköyde bi tahtadükkan..antalyada şifalı otlarsatan bi abiylede anlaşmıştım..bana kolıyle ne istersem gönderecektı..istanbullular bılır belkı arnavutkoyluler enteldantel takımıdır..küçük bidebahçesi vardı..orayada nargıle,türkkahvesı ve çay koyucaktım..ne umutlanmıştım..olmadı..ama bigün hayallerımı gerçekleştırıceğime dair hala inancım var..nekii..allah sağlık versin yeterkiii
ayşecim dolma sarma makınasıyla sarsan dha az yorulursun...yormakendını hakketen bukadar..zaten yavrular ıflahımızı kesıyo..ben hiç dolma sarmadımda:)saramamda..bende o kadar sabır olaydı ooooooo:))

gitti gidiyo ile bebeshop ta belki alternatifler vardır naimecim..en güzeli gezmek tabi...kızlar için çııllldırtıcı şeyler var..şu misimmini etekler varya altında fırfırlı donu gözüküyo allahımmm:)

canımcım çorbasında denemedim ama yemeğinden verdim. beğendi yedi sorun olmadı :))
çorbadada güzel olur heralde afiyet olsun egeye :))

Ayy bir soru sordum kaç saat sonra baktım sadece Naime cevaplamış:dilcikar:Sağol Naimecim bende tavuk havuç bezelye kabak hepsini haşladım rondodan çetim biraz ekmek koydum harika oldu kalanını ben içtim vallakaydirigubbakcemile3Neyse bir bakam dedim görüşürüz....

SLMMM BEN GELDİMM AMA KİMSE YOKK SANIRIMM
herkeslerrrrrrrrrrr nerdeeeeeeeeee nerde bu kk nın güzel eylül annelerii kuzularııııııııııııııııı
ayrılmayalımmmm sarılalımmmmmmmm sıkı sıkı Şeniz

mevlüdecim bende 38ncı haftanın başında hemde dogurdum..neden küveze koymadılar..yada senınkını neden koydular..erkenmikiii..

mevlüdecim bende 38ncı haftanın başında hemde dogurdum..neden küveze koymadılar..yada senınkını neden koydular..erkenmikiii..

hayır erken değil umutcum normal dogum 37 ila40 hafta arasında normal yoolardan olan doğuma deniyoo...
benım bebişin hareketlerı yavaşlamıştı... bide mekonyum( yanı kendı kakasını yutmuş) yutmuş biraz daha tutamamış bizim tırtıl apar topar girdım sezeryana bana sormadılar bıle burnumda oksıjen ıkı kolumda seumla zor yetiştim ameliyat haneye eşimde fas da idi ozaman....

yaa nasıl erite bilirimm artık iyice rahatsızz oluyorumm herkesee benim 5-6 aylık hamiş sanıyor..moralimm bozuluyoo artık

canım ben ebru sallıdan gördum plates yepıyodu tv 8 de ama proğramı aksam izledım bıkere sabahları yapıyorum bende.. iyi oluyo bide lahana suyu içiyorum aksam ılık ılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…