- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.381
valla bende daha başlicam gezmelere..ama millet gezıyodur artık oyuzden boş burası..dün evdeydım ama fırsatım olmadı...naimecim sen keyfin ve kahyası hee :)))nerdee bizde oyle bi keyfe gelsek hadi kahya kalsın...olimpos dağının eteklerınde,kekik kokulu topraklar bi yana,mavinin cama kesildiği deniz bi yana,ben sakin bi ağacın altında uzanmışım hasırıma,ismet kumda telaşta oyunla,miss gibi çayımı demlerken sigaramın dumanı karışıyo hülyama:)))ahh çook özzlledimm tatiiiliii
valla dimii oofoof...ya daha bu bıdıklar kumlada oynayamaz dimi:)anca yer yada burnuna doldurur kumları:)...havuz almalı kızlar küçük plastıklerden..bide güneş şemsiyeli cansimitlerinden...ayy yaşasın bıcıbıcı yapcazz:)
umutçum kaç kg.ismet:?
dün akşam tunahan da kabızdı hep bağırdı ağladı yavrum kendini bi kastı bi kastı kıpkırmızı oldu...nihayetinde aradan iki saat sonra yaptı Allahım çocuğumun neşesi bir anda yerine geldi yani bir insanın kakasını yapmasına bu kadar sevşinebilirdim ancak:hooray:sabah da bu sefer suluya yakın yapmış sırtınakadar geçmiş onunla uğraştım ama olsun yeter ki oğluşum rahatlasınn....sabah sabah amma b..k muhabbeti yaptım heee..:roflol:napim konuşmuyonuz bari ben anlatayımm
gunaydın...
bızde yarın kontrole gıdıcez bakalım....ek gıdaya geçtikte ne yumurta,ne pekmez,ne peynir,ne et,ne süt,ne tereyağ...gecen sabah dayanayıp azcık peynır koydum hemen kırmızı noktalar cıktı süratle..ama artık emınımki süte karşı bi oalyımız var..veya bu peynırlerede eger koruyucu madde katıyolarsa ona var..çunkı babymıx yogurt kabartmadı bizi..e nasıl yani ozaman dıyorum..benımde senelerdır bıldıgım sedeflerım alerjıymiş..profa gıttım..çok şaşırdım..ama benım neye alerjım oldugunu bılemıyorumki..
once kendım alerjı testı yaptrıcam muhtemel ısmetın de duyarlılıgı o yonde dıye düşündüm... elde kalanlarla yapmaya çalışıyorum bişiler..bide alerjı olayında diet mamayla beslendık bikaç hafta..zaten anne sütüyle gereklı kılo alamamış ama bizısrar edıp mama vermemiştik.. keşke kaşıkla arada takvıye yapsaydım belkı hala anne sütü azda olsa alırdı hem kılosunuda yakalamış olurdu.. .neyse artık bi test yaptriim bakiimmdaa..
valla bende daha başlicam gezmelere..ama millet gezıyodur artık oyuzden boş burası..dün evdeydım ama fırsatım olmadı...naimecim sen keyfin ve kahyası hee :)))nerdee bizde oyle bi keyfe gelsek hadi kahya kalsın...olimpos dağının eteklerınde,kekik kokulu topraklar bi yana,mavinin cama kesildiği deniz bi yana,ben sakin bi ağacın altında uzanmışım hasırıma,ismet kumda telaşta oyunla,miss gibi çayımı demlerken sigaramın dumanı karışıyo hülyama:)))ahh çook özzlledimm tatiiiliii
ya merve neredee haberı olan yokmuuu ?? :1no2:
bıraz ortalıgı topladım supurdum hava cok sıcak Aslan oynarken bende dus alayım napim sonrada derse oturmam lazım cok az kaldı kurtulmak ıstıyorum artık
kurstan bı gun bıle olsa ne bıleyım ya bırakıp gıtmek ıstemıyorum...
bı de eltımın cocuklar gelıyo heryerı karıstırıyorlar sankı kres burası salıp salıp duruyor her seferınde o kafasını dınlıcek dıye ben ugrasıyorum..
kayınvalıdem bebege bakmaya gelıyo ondan cok cocuklarla ugrasıyo mecbur nasıl ıs anlamadım..
boyle seylerı mantıgıım kabul etmıyo yaa çok sacma ıslerr..
neyse gorusuruz yıne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?