Doğum yapmış olan anneler buraya....

umut ne güzel anlatmışsın tam hayal ettiğim gibi

valla dimii oofoof...ya daha bu bıdıklar kumlada oynayamaz dimi:)anca yer yada burnuna doldurur kumları:)...havuz almalı kızlar küçük plastıklerden..bide güneş şemsiyeli cansimitlerinden...ayy yaşasın bıcıbıcı yapcazz:)

bunlar kumlada oynamayaz umut dedıgın gıbı ne varsa agzına..

ortam musaıt olsaydı sımdı bıle sokardım ben sısme havuza.. ne de guzel olurdu..

ama ya Amasya da ya da seneye yaza artık ne yapalım saglık olsun..

çok merak ediyorum kızımın tepkisi ne olacak ilk kuma bastığında denize girdiğinde :))
minik bir bikini alıcam bulabilirsem güneş şemsiyeli can simitlerinden kumda oynaması için oyuncaklarr umut yaa yine hayallere daldık valla sırnaşık şey

umutçum kaç kg.ismet:?
dün akşam tunahan da kabızdı hep bağırdı ağladı yavrum kendini bi kastı bi kastı kıpkırmızı oldu...nihayetinde aradan iki saat sonra yaptı Allahım çocuğumun neşesi bir anda yerine geldi yani bir insanın kakasını yapmasına bu kadar sevşinebilirdim ancak:hooray:sabah da bu sefer suluya yakın yapmış sırtınakadar geçmiş onunla uğraştım ama olsun yeter ki oğluşum rahatlasınn....sabah sabah amma b..k muhabbeti yaptım heee..:roflol:napim konuşmuyonuz bari ben anlatayımm

mok muhabbetine devam edelim delikafadulden zeynepte kabız gibi ama tam anlayamadım çok ıkınıyor kızarıyor heralde taşırdı diyorum bir bakıyorum çok az yapmış gün içinde böyle az az yapıyor

umutcum kesin ismetin alerjileri senden aldığı yatkınlıktan , bizimkinin de babadan dolayı yatkınlığı var . kalıtsalmış bu tür şeyler 3 yaşına kadar geçebilirmiş .... sen de yaptır bakalım bi alerji testi kendine ... çok şükür bize yiyecekler bişey yapmadı ama denizin de var bi alerjisi bronşiti alerjik , egzamalarımız zaten var ...
yoğurtun kabartmayıp peynirin kabartması enteresan gerçekten ... şöyle halis keçi peyniri bulabilsen bi de onu denesen , deniz hep keçi peyniri yiyo
keçi sütü ,keçi peyniri sonunda ya teke gibi kokan ya da keçi gibi inatçı bi oğlum olacak :)))
bu arada migroslarda satılıyor kaysüt diye bir marka keçi sütü çıkarmış ..biz onu da kullanıyoruz ayrıca boludan da getirtiyoruz .
kaysüt uht olduğu için süphelerim vardı ama doktoru kullanabilirsiniz dedi .
kahvaltıları kaysüt keçi sütü ile , yoğurdu boludan gelen keçi sütü ile yapıyoruz

günaydın ben geldimmmm :dilcikar: ,başka topiklerde kendimi ordan oraya savurdum durdum dun ama buranın keyfini alamadım hepinizi özledim:1hug: yeniden toğiğe gelebilirmiyimmmm?a.s.a.s.

benimde çok tatilim geldiiii .
ama bu sene zor anca dikiliye yazlığa ...
olimpos favori mekanlarımdan en son 2003 yılında gitmiştim kocişimle o zamanlar kocişim değildi tabi sevgili takılıyoduk :) çok güzel bir tatildi tadı damağımda kalmıştı .... şimdi sen yazınca nasıl canım çektiii

kızlar canım çok sıkkın eşimle akşam güzel bi kavga ettık hatta ben onu beklemedım alp uyuyunca yatttım oda zaten tv ye bakcam dedi..ben gittim yattım geldiğinıde duymadım uyumusumm....

Günaydın Arkadaşlar..Topiğimiz ölmüş falan yazmışsınız ama yinede canlısınız maşaallah..Umut harika yazmışsın insan kendini orada sanıyor..Herkesin tatil yapası gelmiş ama biz bu yaz zor tatil yaparız arkadaşlar..Biciriklerin en zor yazı olur Yürüme telaşı öğrenme teleşı biz evde saniye oturamıyoruz sürünerek çekmecelere gidiyor ulaşamayınca basıyor çığlığı zaten herşey ağzındayazın daha fena olacak gibime geliyor ....

ya merve neredee haberı olan yokmuuu ?? :1no2:

bıraz ortalıgı topladım supurdum hava cok sıcak Aslan oynarken bende dus alayım napim sonrada derse oturmam lazım cok az kaldı kurtulmak ıstıyorum artık
kurstan bı gun bıle olsa ne bıleyım ya bırakıp gıtmek ıstemıyorum...
bı de eltımın cocuklar gelıyo heryerı karıstırıyorlar sankı kres burası salıp salıp duruyor her seferınde o kafasını dınlıcek dıye ben ugrasıyorum..
kayınvalıdem bebege bakmaya gelıyo ondan cok cocuklarla ugrasıyo mecbur nasıl ıs anlamadım..
boyle seylerı mantıgıım kabul etmıyo yaa çok sacma ıslerr..
neyse gorusuruz yıne..

ahh gözdecim yaa..biz kocişle hiçbiyere gidemedik..sevgiliykende..bubacığımın olmadıgı gunler gece bara felan gıtmısızdır..bende bikez gördüm oraları..günü birlik gezmiştik ailece..ama aklımda kaldı..olımpos ardasan çıralı...harıka yerler..göcek ve adaları da muhteşem...bebek olmasa kesın tekneyle çıkmak ısterdım mavitura...tekneyı cok sevıyorum..normalde guneşin altına yatamam mumkun deil sıkılırım hemen..ama tekneyle püfür püfür..bide fazla kumda sevmem..denıze ıskeleden gırmeyı severım..tekneyle olunca doğal olurak derınden gırıyosun..ahhahh..valla tekne hayatı süper..buarada peluş oyuncaklardan tutta tozlara karşı alerji üretebiliyolarmış...denızın öksürüğü olması bana daha cok bu gibi ihtimalleri anımsattı..keçi sütünden bende cok ümitliydim ama maalesef keçi sütü bazlı mama bile dokunduysa hiç denemeyelım dedi dr..bence deniz yumuşak başlı olucak annesi...ben oyle hissettim...kuzu etide senden özenip denemiştim oda kızarttıydı bizi..yani dediğin gibi gözdecim ben bı test olunca belkı bıraz daha aydınlanıcak..yoksaartık bu saatten sonra dıet mamayla beslenıp her hafta sadece tek gıda denemesini yapmayı benım kaldıracak konumum yok..sinir bozucu işler..ama allah dermansız dert vermesin napalım..zyrtec e devam edıyorum ismete ben bu arada..banada çiçekyağı kapsullerıyle,zaditen hap verdi..alıcam bugunde başlıcam..pazteside test yaptrcam..
yaaa ama çokk heveslendım şimdi..bavul toplamak bile cok zevklı :))

Seninmi benimmi?çok çok saçma işlerklava:klava:
Mert dün kanepeden düştü,komşum bebeğini bıraktı 10 dakıka bi yere gidicem diye,,oda her zamanki gibi yırttı ortalığı,takır takır takırdadı...
Bende onu avuturken Mert aniden gözümün önünde hoop kanepeden aşağı,elim ayağım boşaldı..neyseki bişey olmadı..yani umarım olmamıştır..

Kızlar antalyada otele gitmek istiyorduk ama şu domuz gribi beni çok kokuttu,malum turistler falan..
en iyisi iki aile ev kiralamak,her zamanki yerde didimde..en azından daha sakin oralar..

ay bizde antlyaya gitmeyi düşünüyoruz ama tam da kesind eğil bazen de diyorum yakın bi yerler olsun bakalım...emelcim ya senin bu komşuların da ne acayipler düşüncesizler yaa ay biz bile sinir oluyoruz burdan hee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…