- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.361
Canım bence kilosu için artık hiç üzülme çünkü ek gıdaya geçmişiniz zaten artık az kilo alması gerekiiyor bu aylarda..Ki senin bebişin 600 gram almış.Mesela Ege bu ay ek gıdayla 200 gram almış..Anne sütüyle 600 gram alıyordu 800 gram hatta 2500 kilo bile aldı bir ayda...Artık almıyor çok şükür normale döndü.Anne sütüyle alması süperdi sütü yarıyordu ama artık yemek yarıyor demek istemiyorum...çünkü yemekle çok rahat kilo aldırırsın ap muhallebiyi bol bol al sana kilo ama ne gerek var boşver yazık kuuzuya ...Üzülme canım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ayy biz ara sıra yaparız valla kocayla dedikodu zevkli olur bazen ama oda fazla yüz vermezlaelaelaelaelae
Nuraycı 41 kere maşallah duruya
ahanda ben artık başka topiğe takılıyorummm:dilcikar:
Gunaydın...
Bura ölmüş ölmüüşş..
anaaamm biz üç kişiyik geneee
gunaydın...
bızde yarın kontrole gıdıcez bakalım....ek gıdaya geçtikte ne yumurta,ne pekmez,ne peynir,ne et,ne süt,ne tereyağ...gecen sabah dayanayıp azcık peynır koydum hemen kırmızı noktalar cıktı süratle..ama artık emınımki süte karşı bi oalyımız var..veya bu peynırlerede eger koruyucu madde katıyolarsa ona var..çunkı babymıx yogurt kabartmadı bizi..e nasıl yani ozaman dıyorum..benımde senelerdır bıldıgım sedeflerım alerjıymiş..profa gıttım..çok şaşırdım..ama benım neye alerjım oldugunu bılemıyorumki..
once kendım alerjı testı yaptrıcam muhtemel ısmetın de duyarlılıgı o yonde dıye düşündüm... elde kalanlarla yapmaya çalışıyorum bişiler..bide alerjı olayında diet mamayla beslendık bikaç hafta..zaten anne sütüyle gereklı kılo alamamış ama bizısrar edıp mama vermemiştik.. keşke kaşıkla arada takvıye yapsaydım belkı hala anne sütü azda olsa alırdı hem kılosunuda yakalamış olurdu.. .neyse artık bi test yaptriim bakiimmdaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?