Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi akşamlar fıstıklarr!!!
ayy benim kocişle yapmak istesemde sonra yaptığıma o dedikodu yu pişman olurum -tatlicadiarzu-
valla sonra başlar..ya bizene,sanki bizde yapmadık mı zamanında der fitil olurum ne var he yaa evet haklısın deseee..:mymeka: oyy biz kadınlarda neler istioz ölee heyy allahımkaydirigubbakcemile3...yani zaten istesekte bizim kadar yapamazlar ya yaradılış farkı iştee..

kızlar noldu buraya dünden beri akşam baktım saat 15,30 dan 18,00 e kadar yazıyosunuz o saatlerde ben yokum ya ondannklavandan sonra bi kayboluyonuz anam ne ses var ne sedaaaa kısss noldu burayaaa:çok üzgünüm:

gunaydın...
bızde yarın kontrole gıdıcez bakalım....ek gıdaya geçtikte ne yumurta,ne pekmez,ne peynir,ne et,ne süt,ne tereyağ...gecen sabah dayanayıp azcık peynır koydum hemen kırmızı noktalar cıktı süratle..ama artık emınımki süte karşı bi oalyımız var..veya bu peynırlerede eger koruyucu madde katıyolarsa ona var..çunkı babymıx yogurt kabartmadı bizi..e nasıl yani ozaman dıyorum..benımde senelerdır bıldıgım sedeflerım alerjıymiş..profa gıttım..çok şaşırdım..ama benım neye alerjım oldugunu bılemıyorumki..
once kendım alerjı testı yaptrıcam muhtemel ısmetın de duyarlılıgı o yonde dıye düşündüm... elde kalanlarla yapmaya çalışıyorum bişiler..bide alerjı olayında diet mamayla beslendık bikaç hafta..zaten anne sütüyle gereklı kılo alamamış ama bizısrar edıp mama vermemiştik.. keşke kaşıkla arada takvıye yapsaydım belkı hala anne sütü azda olsa alırdı hem kılosunuda yakalamış olurdu.. .neyse artık bi test yaptriim bakiimmdaa..

naparsınız kızlar anlatın dokulurler belkı...

benım elımde degıl oglan erkencı bızde erkencyık... sımdı uyuyo bende bakınıyorum...

aslında son haftalardayız fınal cok yaklastı derslere gomulmem lazım ama ooy oy...

Canım sıkma kendını ben resımlerde kac kere gordum hıcbırınde kılo eksıgı varmıs gıbı durmuyor gayet normal gorunuyor kılosu masallah...
Zamanla alerjılerıde hafıfler ıns.. uzme kendını...

valla bende daha başlicam gezmelere..ama millet gezıyodur artık oyuzden boş burası..dün evdeydım ama fırsatım olmadı...naimecim sen keyfin ve kahyası hee :)))nerdee bizde oyle bi keyfe gelsek hadi kahya kalsın...olimpos dağının eteklerınde,kekik kokulu topraklar bi yana,mavinin cama kesildiği deniz bi yana,ben sakin bi ağacın altında uzanmışım hasırıma,ismet kumda telaşta oyunla,miss gibi çayımı demlerken sigaramın dumanı karışıyo hülyama:)))ahh çook özzlledimm tatiiiliii

Muhtelif oyuncaklarda kullanılan, çocuklarda astım ve kansere yakalanma riskini artıran ‘fitalat’ maddesine karşı aileler uyarıldı.

MERKEZı Cenevre’de bulunan test ve denetim şirketi SGS, Türkiye’deki oyuncak üreticilerine hizmet verecek laboratuvarını ıstanbul Oyuncak Müzesi’nde tanıttı. SGS’nin kontrol uzmanı Nazlı Şahin, aileleri kalitesiz oyuncaklarda kullanılan, çocuklarda astım ve kansere yakalanma riskini artıran fitalat maddesine karşı uyardı. Avrupa’da yasaklanan fitalatın yumuşak plastikten üretilmiş oyuncaklarda ve tekstil ürünlerinde bulunduğunu belirten Şahin şunları söyledi:
“Fitalatın en büyük etkisi erkek çocuklarda cinsiyet kayması olarak görülüyor. Maddenin böbrek ve karaciğer üzerinde etkisi var. Ekonomik kriz tekstilde kirliliği artırdı.”

saol betülcüm...kilo eksiği yok şükür..ama ucuucunayız..heranı fırsat bilip tıkıştırıyorum bişiler napim:)....sabah bişi bulupda veremıyorum ama napim sağlık olsun tabikii....bide miniyonuz..minyon deiliz miniyon oğlum benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…