Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende göbekten derttliyim ama spordan başka çaresi yok sanırım

canım dr verdii surubu varr
ay spor falan yapamıyomm ancak yürüyüşş oda akşam üstü anca belkii yaniii
ben ılık suda elma sirkesii ve birkaç damla limon suyu damlatıp içiyomm sabahları aç karnınaa tabi herzamann değill:dilcikar:

ancak fırsat bulabildim canım eşim yok ya annemin de evinde tadilat işleri var, yalnızken büşra hanım ve evin işi, alışverişi vs.. bitmiyo

Aman onemlı bısey ollmasında canım.. bu arada mailimide okuyuver oldumu..

aşkı memnu bitti mi betüş yaa az izleyebildim şu kurtlar vadisi yok mu eşim onu izliyoooo yaa

yaa asıl fragmandaydı olay haftaya herkes ayılı bayılı verıyo bısey anlamadım neden... netten ızleyebılırsın canım :)

ben yatıyorumm yavrılar dızı bıter behlul kacar.. betul yanı :))

fatma canım daha yenı başladım ben ama işe yarayabilir baya çalıştırıyo cunku acıyo ayse sebde bıkere bak gun içinde yaparsı bende bıkere ızledım bı tane lastıkle yapıyoo
bide şey var düz bi zemıne yatıyosun ayagınla havaya 20 ye kadar sayıları yazıyosun 1 -2-3 diye ama insan hepsını yapamıyo önce bir ayak sonra değerii ben 10 kadar yapabılıyorum şimdilik çunku ılgun denedım de ayagım acıdı....

ben daha önce okumuştum bunu
içim yandı valla
allah sabır versin

Kızlar ben Adanaya geldim anamların yanına hava çook güzel yazdan biraz daha serince yarın yazlığa gidecez möersine Eylül bebişlerinden sezonu Ayça açacak,hihoyyytdenize girecez kuzumlan.Kociş de karadeniz ereğlide görevde.Ben 19 mayısda dönecem istanbula.Müdürümden gene binbir fırça yiyerekten izin aldım.Yaa müdüründen gıcık almayan memur var mıdır acaba?Şeref nişanı vermek lazım öylesine.

Bu arada göcek falan demişsiniz, biz tatilimizi çoktan ayarladık 30 temmuz-8 ağustos arası Bodrumdayız.Oralarda buluşsak ne güzel olurdu.Bizim orda askeri kampımız var oraya başvuru yaptık.Yerimizi ayırttık.Sizce kaynanayla mı gideyim,yoksa başbaşa mı gitmek daha iyi olur?2 oda ayırttık da.

gül tek başına git canım ne işin var kayın valdenle bebişinle eşinle tadını çıkar normal gundede kaynananı görüyosun bu benım fıkrım tabiiiii

hoş kayın validemı severım ben senede bir ikı defa anca görüyorum aradada ararım nasıl sın ıyımısın okadar bızım ilişkimız dahası yok bızde....oda uzak olmamızdan dolayıı

Kızım bugün büyük annanesiyle içli köfte yaptı tam Adanalı tammm
imageshack de bir sorun var sanırım resim yükleyemedim yoksa yollayacaktım size fotosunu.

Başka türlü nasıl yollanır ?bilen varsa beri gelsin.

Ayşe aşkı memnunun sonunda Behlül yapamicam ben dedi vaz geçti Ağlaştılar falan işte Bihter sinirlendi,mektup dedi o arda Adnan odaya girdi kapıyı kapattı ve orda da bittiii.....

Mevlüde kaynananmı götürmemin sebebi hani gece biz kocişle dışarı falan çıkarız Ayça kaynanamla kalır diye yani hem kocamla rahat ederim hem de Ayça rahat eder diye ama bilemiyorum yaa ben de kaynanamdan baya bi sıkıldım burda zaten her hafta en az bi kere dedikodusunu yapıyorum fazlasıyla fenalık geldi kendisinden bana artık.:1closedeyes:

Ayşe bunlar anlaştılar ya canım bankaya falan gittiler Bihter para çekti hava alanında buluştular arabaları bıraktılar Behlül yürürken durdu ve yapamicam dedi.Sonrasını anlattım işte.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…