- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.501
nuraycım lcw de bende gördüm güzeldi ama 2-3 yaş için yazıyordu belki bedenleri vardıda kalmadı.
:roflol: :roflol:
umutcum gitti gidiyora ve bebeshop ta çok fazla seçenek yoktu olanlarıda beğenmedim.
olmadı bende huggies le denize sokarım :1closedeyes:
Naimecim 20 milyon falan gibi bi paraya bikaç yerde gördm ben mayo ve bikinileri. Ben huggies in bezini ve iki takımda bi mayo ve bikini almayı düşünüyom. Bakalım olmadı huggiesin bezini kullanırım sadece , oynarken de arada bi üstüne bi tişört geçiririm kum da. Eser çünkü bebekler alışık değil , çok iyi korumamız lazım. Beyaz bi şapka falan da lazım. Ben beyaz tenliyim ve güneş beni çabuk çarpar. Başım ağrır , ateşlenirim fazla kalırsam. İnşallah kuzum öyle olmaz.
Ben hassas olduğum için kendim gibi ayarlıyom giydirmeyi de.
Günaydınnnnnnnnnn..babamız ızmire gitti,yine oğluşumla yanlızım pazartesi sabahına kadar.Kalktık,mertimi emzirdim,şimdi oynuyo,bende nete göz atayım dedim,şimdi kahvaltı yapıcam,sonra toz alıcam,ütü yapıcam akşam üzride anneanneme gidicem,doğumgünü bugün,69 yaşına giriyor.yıllarca bir annenin yapabileceğinden daha fazlasını yaptı bana,evleneli 6 yıl oldu hâlâ sarmalar sarar,börekler yapar,gelir ev işlerime yardımcı olmaya çalışır,ona bişey olmasından çok korkuyorum..Ben aslında sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum,bi ara takıntı derecesindeydi şimdi öyle değil çok şükür..
Merhabalar..Cumanız Mübarek ola arkadaşlar....
Bizimde chicconun güneş kremi var çantanın içinden çıkmıştı o nu kullansam ne olur acaba ama zaten alerjik galiba en iyisi sebamed bizim bir arkadaş var dermetolog faktörünü ona sorayım diyorum sizede yazarım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?