Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar valla annem bebek baktığı için ben henüz kıyafete hiç para vermedim çok şükür o bebek 19 aylık eh bebeklerde hemen büyüdükleri için kadıncağız sağolsun bana gönderiyo ne yaşlan diyim bende memnunum bu durumdan ne sakıncası olacak ki tertemiz mis gibi yeni ve kaliteli hepsi o yüzden neden giydirmeyeyim ki hemen büyüyoar zaten...bitek şapka aldım valla...yürüteci bebek arabası bile almadım şanslıyım yani bu konudaa

aa bu arada babası bi takım almıştı daha yeni doğduunda onları da saklıyorum zaten bi biberonlarına para verdim bi de oyuncaklarına işte:)

Naimecim 20 milyon falan gibi bi paraya bikaç yerde gördm ben mayo ve bikinileri. Ben huggies in bezini ve iki takımda bi mayo ve bikini almayı düşünüyom. Bakalım olmadı huggiesin bezini kullanırım sadece , oynarken de arada bi üstüne bi tişört geçiririm kum da. Eser çünkü bebekler alışık değil , çok iyi korumamız lazım. Beyaz bi şapka falan da lazım. Ben beyaz tenliyim ve güneş beni çabuk çarpar. Başım ağrır , ateşlenirim fazla kalırsam. İnşallah kuzum öyle olmaz.
Ben hassas olduğum için kendim gibi ayarlıyom giydirmeyi de.

bende senin gibi düşünüyorum. 20 TL çok iyi fiyatı fırsat olmuyor aslında çıkıp gezip bakmak lazım. oynarkende üstüne bişey almak lazım bende beyaz tenliyim güneş çok etkiler zaten bırakmam güneşin altında dün güneş kremimizi aldık süreriz bol bol
off tatil olsa biran önce şöyle 1 ay falan nerdeee :1rolleyes:

Allah nıce uzun omurler daha versın senın ve annenın basından eksık etmesın..
Saglıklı yasam versın ınsallah... bu arada cok tatlı bı bayansın ıcımden geldı suleyım dedım yavrım.. Şeniz
Bu mubarek gunde Allah dualarını kabul etsın, herseyı gonlune gore versın esınden cocugundan yuzunu guldursun guzel gunler gostersın ınsallah, hakedıyorsun...

biz silivrideyiz. Eşim kursa gidiyo haftasonları , anca geldiktan sonra 5 gibi falan gideriz gideceğimiz zaman. ama yinede sürmek lazım krem.
Ben güneşlenmeyi, yanık teni çok seviyom her ne kadar yanayım derken , güneşten çarpılsm da. Bu sene kızım için fedakarlık edecez artık. Biraz kalacağız sonra gölgeye geçeceğiz. Güneşlenmek yok....

Oy be sız tatıl planı yaparken gunes, deniz, kum gozumde canlandı.. kokusu bıle geldı vallaha...
En ıyısı gozumde canlanmaya devam etsın seneye yaza kadar.. :roflol:

emelcim buralardamısın?

Bana emarda incinme demişler ve ilk kontrolde de fibromiyalji demişti omzum için. Ama biraz eğilik duru ile uğraşayım belim, sırtım omzum ağrıyor. Hani hamileliğimizin son ayı nasıl yorulup iş yapamazdık ya hep onun gibiyim.İlaç vermişler Cabral, Arveles diye iki hap ve Fastjel diye bi krem. İlaç sanki rahatlatıyor. Fizik tedavi demiş bide. ama eşim iş yerindeki doktora danışmış, silivride iyi fizik tedavi olmadığını , istanbulda olmamı söylemişler.
K.çekmeceye annene gideriz orada gidersin o zzaman diyo. ama yeni geldik ya şimdi babam anjio oldu diye. Yine gidersem şimdi laf olacak diye bi dahaki aya giderim diyorum. O zaman babamdan yine sintigrafi diye bişey istediler. Hem o yapılacak.

Sen fizik tedavi aldın mı? İyi geliyo mu?

Evet garnier güzeldir , bi bakalım . Bide sonra rahatlatıcı bi süt süreriz kuzulara..
Ne güzel uyurlar ama denizde ya... Püfür püfür....

bızım parkta cocuklar kumlar ustune kurek kova baslamıslar bıle pasta fılan yapmayaa...
çimler bıcılıyor heryer yesıllık kokmus yaz gelmıııs...... :))

Merhabalar..Cumanız Mübarek ola arkadaşlar....
Bizimde chicconun güneş kremi var çantanın içinden çıkmıştı o nu kullansam ne olur acaba ama zaten alerjik galiba en iyisi sebamed bizim bir arkadaş var dermetolog faktörünü ona sorayım diyorum sizede yazarım inş...

günaydın kızlar geçmili okudum herkes yazmış yazmış kaçmış şımdı kımsecikler yok bende alp berk ı uyutayım gelıyoeum birazdan....

MERHABA a.s.

zeynepcim çok iyi olur, öğleden sonra dışarı çıkardığımda azıcık gelen güneşle bile yanakları kızarıyor büşranın :CüvCüv: bebişlere kullanılacak kremin faktörü konusunda bizi de bilgilendirirsen sevinirim canım a.s.

günaydınnnnnn arkadaşlarr heinize hayırlı cumalarr......
yeni kalktıkk kahvaltıı yaptıkk az sonrada gezmeye gideceğizz
bu arada antalya yanıyooooooooo veeee kızımaa kısa kollu badii giyindireceğimmmm.........
bu arada güneş kremi olarak ne öneriyorsununn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…