Doğum yapmış olan anneler buraya....

güll canımm sağol kızzzz
bu arada bencede annenle git deiğin gibii o kızına bakarr sende kocişinle 2. balayını geçirirsin canımmm
tabi anlaşıyorsanızz

buarada aşkı memnu olayında bence 1.ci kabahatli zaten adnan..alırsan kendınden 20 yaş küçük karıyı olacağı budur..2ncisi behlül..böyle yeğen düşman başına..sen beslebüyüt o gelsin .....en az suçu bihtere buluyorum..genç kadın..sahıpsız...kapıldı adnanın güven vericiliğine..ama ateş buu...aşşkk yakaarr mışş..onuda cok sevıyorum ben..savcıyla bi birleşse..nefret edıyorum homo kılıklı özcan denızden..

günaydın kıslar..bu aralar çok yoğunum...okul işlerim fazla.kıvanç başında durmasam zır zır yapıyor..ölee fazla takılamıyom.ama işlerm halledeyim burdayım hergün.zati okulların kapanmasına da az kaldı..ohh.tatile kaçar ben.
bu arada ben binbir geceyi izleyemedim nasıl bitti.zaten öle çok fazla izlemiyordum emme işte sonunun merak ettim..
sonra kıvanç bu aralar kabız gibi.çok zorlanıyor kaka yaparkene.bir de kakası taş gibi.ne yapayım kıslar.benimki eskiden hep ishaldi de kabızlığa karşı pek ilğim yoktu.ama siz birşeyler yazıyordunuz.kayısıyı falan nasıl vereyim ? sonra ceviz falan nasıl veriyorsunuz.rondodan mı geçiriyorsunuz.sonra cıma çorbadaki kıyma parcalarını sizinkiler yiyebiliyormu? kıyma yı korkuyom vermeye.iyiyce rondodan geçiriyom.ağzına yani öle gelmiyor pek.öle yumuşak pütürlüleri yiyor ama kıymaya cesaret edemiyom.sonra köfteyi nasıl yapıyorsunuz ..öööörfffffffffff amma soru sordum.sorularım birikmiş te birikmiş..hadi hacılarım anlatın bana .. hadi be haçiii hadi haciiler..allh rızası için.

bu arada uzak kaldım.önemli birşey olursa buluşma falan bana özelden falan mesaj atın ..haberim olsun heee.ona göre..döverim yoksam sizi..bensiz bulurşanız.klava:sengözlerimebaksanab:mymeka:

kıss umut aşk yakar bitmedimi..ben yakında bitecek diye diyee duymuştum.hee ben de hiiç sevmem özcanı..umut nasılsınız.ismetçik nasıl..bu taraflara geldiğinizde beklerim hee.havalar ısındı.sahil falan çok güzel..buluşuruz ..bana da beklerim.muçk.ben sınavlarımı okuyayım da işlerimi biran önce bitireyim...öpüldünüz canlar..

Naimecim ben lc-waikiki de gördüm , güzel kız mayoları vardı. Bi bak istersen. Bende almadım. Hani huggies in denizde giyilen bezlerinden varya ondan alırım bide diyom. Hem yapsın , hem yüzsün :teytey:

:roflol::roflol::roflol: bir cırtt bi pırttt sonra bi kuluç atar alkisalkisalkis

nuraycım lcw de bende gördüm güzeldi ama 2-3 yaş için yazıyordu belki bedenleri vardıda kalmadı.
:roflol: :roflol:
umutcum gitti gidiyora ve bebeshop ta çok fazla seçenek yoktu olanlarıda beğenmedim.
olmadı bende huggies le denize sokarım :1closedeyes:

Aynen... :roflol::roflol:
Aslında kılıktan fazlası heralde ama neyse gozumle gormedım gunahını almayım..

Günaydınnnnnnnnnn..babamız ızmire gitti,yine oğluşumla yanlızım pazartesi sabahına kadar.Kalktık,mertimi emzirdim,şimdi oynuyo,bende nete göz atayım dedim,şimdi kahvaltı yapıcam,sonra toz alıcam,ütü yapıcam akşam üzride anneanneme gidicem,doğumgünü bugün,69 yaşına giriyor.yıllarca bir annenin yapabileceğinden daha fazlasını yaptı bana,evleneli 6 yıl oldu hâlâ sarmalar sarar,börekler yapar,gelir ev işlerime yardımcı olmaya çalışır,ona bişey olmasından çok korkuyorum..Ben aslında sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum,bi ara takıntı derecesindeydi şimdi öyle değil çok şükür..

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

hepinize selamlarrrrrrr sevgilerrr benim pc bozuktu ya sevise verdimmm o nedenle giremiyom bu ara bu defada pc olmazsa yenisini alcaz artık başka çare yokk zatenn bıktırdı benim bu bilgisayarrr neysee şuan komşumdayım kahvaltıya çağırdı beni fırsat bu fırsat bi selam çakam dedim beni merak eden falan olurda merakta bırakmayam dedimmkaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın allaha emanet olun sanırımm salıya kadar pc olmayacak bu arada kızkardeşime falan geçersem hafta sonu girmeye çalışırımm kısmet artıkk hadi hepiciğiniz öpüldünüzzz byyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar benim de kızım olsa alırdım dediğim o kadar çok şey var ki oğlana alacak bişey yok bi pantalon bi gömlek ya da swit yazık şu oğlanlara

canım ben kabız olsa da olmasa da hergün kahvaltısına 2 kayısıyı koyuyorum minicik minicik doğrayıp ( haşlamıyorum ben ) kayısıyıda günkurusu diye bir çeşidi var ondan alıyorum güneşde kurutulmuş öbür o turuncu renk olanlar o rengi yakalamak için katkı maddesi konuluyormuş ....
ben kıyma koymuyorum onun yerine kuzu eti normal sebze çorbasını yaparken etleride içine atıyorum hepsini rondodan çekiyorum...
ama kıyma da yiyebiliyor .biz her akşam yemeğe oturuken denizi de mama sandalyesine koyup masaya alıyoruz yemekte ne varsa ona da veriyorum elimle suyuna ekmek banıyorum geçen dolma vardı yiyebildi içindeki kıymaları ...
ceviz vermiyorum ben , önceden bikaç kere rondodan çekip kahvaltısına koymuştum tamda o arada yanakları kırmızı kırmızı oldu ondan olabilceğini düşündüğümden kestim ...

Son düzenleme:

ben de annanemi çok seviyorum sağlıklı ömürler versin rabbim benim annanem 83 yaşında maşallah çok sağlıklıydı sadece sınırı biraz aşan şekeri vardı ama 4 gün önce fenalaştı tansiyon23 dr gelmeseydiniz felç olurdu demiş. şimdi daha iyi ama yaşlanınca sağlığa güven olmuyo ben de bugün akşamüstü onun yanına gidecem. ayy içim yandı birden ona bişey olursa çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…