- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.481
Naimecim ben lc-waikiki de gördüm , güzel kız mayoları vardı. Bi bak istersen. Bende almadım. Hani huggies in denizde giyilen bezlerinden varya ondan alırım bide diyom. Hem yapsın , hem yüzsün :teytey:
:roflol::roflol::roflol: bir cırtt bi pırttt sonra bi kuluç atar alkisalkisalkis
gitti gidiyo ile bebeshop ta belki alternatifler vardır naimecim..en güzeli gezmek tabi...kızlar için çııllldırtıcı şeyler var..şu misimmini etekler varya altında fırfırlı donu gözüküyo allahımmm:)
buarada aşkı memnu olayında bence 1.ci kabahatli zaten adnan..alırsan kendınden 20 yaş küçük karıyı olacağı budur..2ncisi behlül..böyle yeğen düşman başına..sen beslebüyüt o gelsin .....en az suçu bihtere buluyorum..genç kadın..sahıpsız...kapıldı adnanın güven vericiliğine..ama ateş buu...aşşkk yakaarr mışş..onuda cok sevıyorum ben..savcıyla bi birleşse..nefret edıyorum homo kılıklı özcan denızden..
nuraycım lcw de bende gördüm güzeldi ama 2-3 yaş için yazıyordu belki bedenleri vardıda kalmadı.
:roflol: :roflol:
umutcum gitti gidiyora ve bebeshop ta çok fazla seçenek yoktu olanlarıda beğenmedim.
olmadı bende huggies le denize sokarım :1closedeyes:
günaydın kıslar..bu aralar çok yoğunum...okul işlerim fazla.kıvanç başında durmasam zır zır yapıyor..ölee fazla takılamıyom.ama işlerm halledeyim burdayım hergün.zati okulların kapanmasına da az kaldı..ohh.tatile kaçar ben.
bu arada ben binbir geceyi izleyemedim nasıl bitti.zaten öle çok fazla izlemiyordum emme işte sonunun merak ettim..
sonra kıvanç bu aralar kabız gibi.çok zorlanıyor kaka yaparkene.bir de kakası taş gibi.ne yapayım kıslar.benimki eskiden hep ishaldi de kabızlığa karşı pek ilğim yoktu.ama siz birşeyler yazıyordunuz.kayısıyı falan nasıl vereyim ? sonra ceviz falan nasıl veriyorsunuz.rondodan mı geçiriyorsunuz.sonra cıma çorbadaki kıyma parcalarını sizinkiler yiyebiliyormu? kıyma yı korkuyom vermeye.iyiyce rondodan geçiriyom.ağzına yani öle gelmiyor pek.öle yumuşak pütürlüleri yiyor ama kıymaya cesaret edemiyom.sonra köfteyi nasıl yapıyorsunuz ..öööörfffffffffff amma soru sordum.sorularım birikmiş te birikmiş..hadi hacılarım anlatın bana .. hadi be haçiii hadi haciiler..allh rızası için.
bu arada uzak kaldım.önemli birşey olursa buluşma falan bana özelden falan mesaj atın ..haberim olsun heee.ona göre..döverim yoksam sizi..bensiz bulurşanız.klava:sengözlerimebaksanab:mymeka:
Günaydınnnnnnnnnn..babamız İzmire gitti,yine oğluşumla yanlızım pazartesi sabahına kadar.Kalktık,mertimi emzirdim,şimdi oynuyo,bende nete göz atayım dedim,şimdi kahvaltı yapıcam,sonra toz alıcam,ütü yapıcam akşam üzride anneanneme gidicem,doğumgünü bugün,69 yaşına giriyor.yıllarca bir annenin yapabileceğinden daha fazlasını yaptı bana,evleneli 6 yıl oldu hâlâ sarmalar sarar,börekler yapar,gelir ev işlerime yardımcı olmaya çalışır,ona bişey olmasından çok korkuyorum..Ben aslında sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum,bi ara takıntı derecesindeydi şimdi öyle değil çok şükür..
naime bak ben buna bayıldım
kızım olsa kesin alırdım :)
USA bikini havlu 3lü takım 9-12 ay 1TL, #17678781 Gittigidiyor.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?