Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım benimm,duygulandırdın beni,Allah razı olsun,o senin güzel gözlerinin görmesi canım.Allah hepimizin dularını kabul etsin,mubarek cuma günü,herkezin gönlüne göre versin,hakkımızda hayırlısını versin.Kaldıramayacağımızdan fazla yük yüklemesin,acılara dayanma gücü versin,günahlarımızı affetsin,en önemliside sağlık versin,kimseye muhtaç etmesin,,yatırıp kapılara baktırmasın,dermanı olmayan dertler vermesin..:Saruboceq: Hep beraber AMİN

geldım kızlar bizim tırtılda babasıda uyuyolar... burdada hava çok guzel gunes ısıl ısılne yazıkkı hafta sonu dıye açık hıçbiyer yok bıde cuma gunu satıs yapmak harammış bunlardaa anlayacagınız bekleyecez 3 e 4 e kadar işin kötü tarafı yumurtada bitmiş şşimdi kapalı heryer barı yumurtasız kahvaltı hazırlayayım bendee....

Merhabalar Kızlar.....
Dün regl oldumm:teytey::teytey::hooray: ama ağrım oluyoor birde eskisine oranla daha fazla kanamam oluyor sanki belki ilk diyedir....
Bugün Serkan Borayı aşı yaptıracaktık ama boğazlarında hafif enfeksiyon varmış pzts.ine kaldı son pnom. aşısıydı...
Benimde Boğazlarımm çok kötüü birazdan çıkıp bir dr.a göstereyim diyorum...
Mervecim hoşgeldin:))
Bu arada bu multitapsı sen 1 m veriyordun değilmi ben yarım ölçü veriyorumm gerçi devite geçeceğim bu şişe bitsin...
Bu arada serkanbora dün ilk defa karpuz yedii çok sevdi görseniz saldırıyordu resmen ama sabah kulak arkalarında haiff noktacıklar olmuş acaba alerjimi yaptı yoksa sıcaktanmı oldu?

Amiinn Amiin canımmm..... :Saruboceq:

hayırlı cumalar şekerlerrralkisalkisalkis
allahım dualarıızı kabul etsin...ooo havalar ısınınca burayada az kişiler uğrar olmuş..bende dahil
ama ben dışarıya cıkmıom ki işlerim bitmiyo hiç ee bide misafirim oluyo dün vardı...iş güç fırsatta olmuyo kii..ee bide temmuz ağustos gelsee buralar iyce boşalcak herkes ohh tatildee(belki bendeee)kaydirigubbakcemile2

bende gecen hast. gittim geceleri bacaklarımda bi agrı bi sızılama ile uyanıyordumm..:bbo:
kanverdim vee ufff uf iltihaplı romotaid artirit çıktıı yaa hayy ben senin dedimm....-tatlicadiarzu-
eklem yerlerim agrıyodu da önemsemiyordum.. bide bugranın hastalanmasıyla gelen üzüntüde tetikledi tabee..ayayy allah herkese sağlık versin gerisi boş..:1closedeyes:

herkesee mucuukkkŞeniz

oo hadı hayırlı olsun eda :)) ben hala olmadım hıc...
gecmıs olsun ayrıca ıkınızede onemlı bısey yoktur ıns canım...

Saol canım bakalım bir iki güne kadar atlatırız İnşallah..Darısı başına canım, gerçi olana kadar bir an önce olsun istiyodum şimdi niye o kadar çok istemişim diyorumm.. Alışmışım rahatlığa:))

ya kızlar sızın evde bulasık makınesı hergun dolup bosalıyomu ben cozemedım bu ısı nerden cıkıyo bu kadar bulasık hergun.. illakı makıne calısıyo..

betül slm canım ya sana söledıklerım varya zeynep kamıl hakkında içime dert oldu çok etkılemışolmıyım ya kaç gundur yazıcam bizim msn de sorun var giremedım kk dede unutuyorum...
sadece ben kendımı emanet ettiğim kişiye güvenmek ısterım canım....
bide rejımı bıraktınmı?

ya kızlar sızın evde bulasık makınesı hergun dolup bosalıyomu ben cozemedım bu ısı nerden cıkıyo bu kadar bulasık hergun.. illakı makıne calısıyo..

Evt canımm her akşam çalıştırıyorumm ki bende yemek yenilmiyor Serkan Boranınkiler hariç tabii:)

Geçmiş olsun canım yaa..Dikkat et ilerlemez İnşallah...

yok yok cok ıyı oldu canım gorumcemı vazgecırdım baska bı yerde yapacak.. :)
Allah korusun daha ılk dogumu olacagı ıcın cogu seyden haberı yok dogal olarak kendı basına bırakmak ıstemedım helekı ora hakkında senden oncesınde duyduklarım varken..
daha ıncelemek ıstedım senı bıldıgım ıyı oldu..

rejımı bırakmıstım canım 1 ay olmustu hatta en son 5 kg verıp ara vermıstım toparlamam uzun surdu sımdı 3 gundur yıne yapıyorum :) ama bu bıraz farklı 6 ogun degıl :)..

Mervecim hoşgeldin canım, ne zamnadan beri gözükmüyordun?
:teytey:

sağol canım Şeniz hoşbulduk..

hoşbulduk canım :lepi: evet pipetin 1 ml.çizgisine kadar doldurup veriyorum her sabah..
benim de gittiğim farklı bir dr. tüm vitaminleri ihtiva eden bir şurup yazmıştı, birkaç gün denedim ama sevmedi bizimki..çok kötü kokuyordu benneyaptımki
geçmiş olsun ikinize de canım...

geçmiş olsun salihacım..:teselli:
buğra nasıl oldu ? artık atlatmıştır tamamen inşAllah.. öp yerime canım Şeniz

betul nasıl banada söle ya bende evde tek oldugum için adece kahvaltı yapıyorum aralarda ufak tefek meyve yoyorum ama çok acıkıyorum aksam da ekmeksiz yıyorum yemekleri gunduz alamadıgım kalorıyı aksam ı seferde alıyorum oda etkılı olmuyo galıba....

Evt canımm her akşam çalıştırıyorumm ki bende yemek yenilmiyor Serkan Boranınkiler hariç tabii:)

Geçmiş olsun canım yaa..Dikkat et ilerlemez İnşallah...
saoll canım benim eksik olmaa inş.. ilerlemez annemdede var genetik midir nedir yaa..amaann ama annemin ki cok ilerlemiş durumda oda tedavi görüyo benimde sınırda bakalım.. tekrar teşkür cnmm .a.s..cnm boraya idrara testi yaptırcaktın yaptırdın mı?

saol bitanem,bugra çok iyi şükürler olsun rabbime.. ilaçları kestirdi dr.muz bayağı kritikti durumu oo düzelmiş toparlamış kemndin maşallah dedi içime bi su serpti..şükür ki ufak tefek olması gerekenlerden başka bi sorunumuz yok:Saruboceq:

büşra tatlısı nasıl? iyimi.. aman iyiolsunlar onlar hasta olmasında varsın biz cekekkafamçokkarıştı

biz dün 8 aylık olduukkk teyzelerii :teytey:allah hepsine ömür versinn yawrulara bide herhal umutun bebiş bugun 8 aylık allahım acılarını göstermesin daha nicee sekizleree...:hooray:

aminnn canım amiinnnn:Saruboceq:
biz dün 8 aylık olduukkk teyzelerii :teytey:allah hepsine ömür versinn yawrulara bide herhal umutun bebiş bugun 8 aylık allahım acılarını göstermesin daha nicee sekizleree...:hooray:

maşallahhh nice sekiz aylara yıllara inşallah bu arada sana da geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…